Motoped: Half Half cykel cykel till körning utan körkort

Motoped är hälften och hälften moto cykel authentic- -Mycket du kan köra utan särskild licens. Detta är en cykel, så att du inte behöver licenser eller registreringsskyltar, men med en twist som förvandlas till en riktig cykel. Vill du veta mer? Läs vidare.

Kanske har du redan hört talas om Motoped, Det är envehikel Halv Halv moto cykel-en bicimoto- att du kan köra utankort specifik motorcykel. En korsning mellan motorcykel och fältcykel med olika utföranden för att passa dina önskemål.

Inte piedas galleri Motoped 

Vilka är fördelarna? Det övervägs en cykel,även om motorn inte behöver använda eller licensiera ellertuitions. Dosen av roliga om denna bil verkarsäker. 

med bicimoto av Motoped, du kangör wheelies, eller njuta av en promenad runt stadenett märkligt (och ibland slående). 

Det har modeller av mellan 49 cc och 125 cc, så att du kanvälj det som passar dig. Priset är inte så tillgängliga,men inte heller orimliga: ca 2120 euro ochdu kan beställa från deras hemsida. 

Den Motoped är byggd delvis med cykeldelaroch andra, såsom ändringen eller hjälpram har gjorts specielltför Motoped. I sin minsta effekt, når nästan 80km / t, påskynda beroende på motorkapacitet. Om du säger attfå en, skulle du bättre ha tålamod. LeveranstidDet kan vara upp till 90 dagar. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: