Det skulle kunna vara Scirocco 2018 som X-Tomi

Det skulle kunna vara Scirocco 2018 som X-Tomi

X-Tomi designer tillbaka till striden med sin tolkning av vad som kan vara Volkswagen Scirocco 2018. Som framgår av bilden är den nya front inspirerad av den nya Volkswagen Passat. Sanningen är att det är intressant att se hur en liten förändring i fronten kan ändra både bilden av en bil. Du?

den Volkswagen Scirocco 2018, när presenteras förmarknaden inom två eller tre år, har lite att göra med dettatolkning av designer X-Tomi, men den senaste skapelsenUngerska designer gör det tydligt hur små förändringar kanpåverkar ett viktigt bidrag till tolkningen av en modell sätt.Volkswagen Scirocco har alltidmarkeras genom sin avsmalnande design och sportig karaktär.Men om du lägger till en front inspirerad av Volkswagen Passat2014, saker förändras, eller hur?

Scirocco x-tomi

Helt enkelt införliva ny grill denWolfsburg varumärke ger dig också en mycket modernare punkt. ibak har också inspirerats av den senaste Volkswagen som just har presenterats somVolkswagen Touran 2015. Vadändrar inte är coupe kroppsform och behöver inte ochdet är dess signum. Det hela är mermodern och sofistikerad restyling av den nuvarande Volkswagen Scirocco 2014för några av oss vi föll något kort för förändringar.

Foto: X-Tomi


Понравилась статья? Поделись с друзьями: