Velantur Concept, den första lyxiga sportbil som gjorts i Spanien

Velantur Concept, den första lyxiga sportbil som gjorts i Spanien

Det förväntas att Velantur Concept, den första elektriska lyx sport &# 039, tillverkad i Spanien&# 039;, går det på försäljning 2017. Den mäter fyra meter lång, har intervallet 400 kilometer, 180 hk och är i stånd att 0-100 km / t på mindre än åtta sekunder. Den första versionen kommer att ha tre dörrar och 2 + 2 konfiguration.

Om du ser passerar en bil som att öppna dessa rader, har duJag har haft turen att stöta på en av de Velantur Conceptredan cirkulerar i tester på spanska vägarna. denkommer att vara Den första elektriska lyx sport made inSpanien " Hästens fungerar finjustering innan hanslanseringen är planerad till 2017.

Den Velantur Sports Concept är en plug fyra meterlång med kapacitet för fyra passagerare som reser i2 + 2 konfiguration.

Den rör sig genom ett system av litium-jon-batterier somDe ger kraft till en nära 180 hk och höja derasnivå prestanda fordon med förbränningsmotor.Räcker en figur som ett exempel: Concept når Velantur 100km / t från stillastående på mindre än åtta sekunder.

Säkra din elbil för 100 euro

När det gäller estetik som de har döpt den förstaSpanska lyx elektriska sportbil, dess skapare definierar derasdesign och bygger på 'Art Tech', det vill säga en symbios mellantraditionella hantverk och teknik. Den senare är närvarandeäven inne där föraren kommer att vara till handsdigitala informationsskärmar och massor av gadgtesatt förbättra körupplevelsen av Velantur Concept.Lamekaniska pluggen VelanturDet har frihet att resa 400 kilometer och två laddningslägen:Det möjliggör snabb fyllningskapacitet på 30 minuter.

I väntan på lanseringen, Velantur har utarbetat dennavideo:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: