Land Insignia Tourer Opel debuterer på Frankfurt 2017

Møt den nye Opel Insignia Country Tourer 2017, mer eventyrlystne og allsidig variant av Opel modellprogram. Etter flere spion bilder, signere Ray delte de første bildene og offisielle data modell måneder før sin offentlige debut, som fant sted på 2017 Frankfurt Motor skjedde.

Interessert i: Opel Insignia OPC Grand Sport, fanget på Nurburgring

Etter flere spion bilder, i dag kan vi endelig avduke det nye Opel Insignia Tourer Land 2017, den mer allsidig versjon av omfanget av den nye Opel-logoen. Det tyske selskapet sluppet de første offisielle bilder og data, og at selv om det var fortsatt mange måneder for hans komme ut. Nå som du offentlig har debuterte på 2017 Frankfurt Motor Show vet vi at vil bli utgitt i de kommende månedene.

Fordi den nye Land Insignia Tourer 2017 kommer etter Insignia Sport og Grand Sports Tourer etter henholdsvis Insignia, salong og eiendom versjoner. Nykommeren er basert på grunnlag av sistnevnte, men forpliktelse til en mer eventyrlystne bilde ved å introdusere spesifikke elementer i kroppen, og det faktum at bakkeklaringen har økt med 20 mm. Det er den samme formelen som brukes merket med den første Opel Insignia Country Tourer, som nettopp ble introdusert i Frankfurt Motor Show, men året 2013.

Video: Opel Insignia 2017 og er på utsiden og innsiden:

Visuelt, som du kan se i dette galleriet, den Opel Insignia Country Tourer Han distanserer seg fra sine brødre spenner takket være plast listverk som kjører langs bunnen omkretsen av kroppen, inkludert skritt hjulet. Det er en front beskyttelsesplate og en ekstra metallskjermen på baksiden, som sammen med økt takhøyde og avansert firehjulsdrift av den nye Insignia (Country Tourer incopora i sin standard utstyr) gjør det mulig å takle glatte overflater og veier i relativt god stand.

Denne ordningen er i stand til å trekkraft å variere fordeling av dreiemomentet ikke bare mellom hver akse (Foran og bak) også sideveis mellom hvert av bakhjulene ved ikke å anvende en bakre differensial å bruke, i stedet er det et element med to flerplatekoblinger som hele tiden varierer mengden strøm sendes til hvert dekk. Det er i utgangspunktet identisk med hjelp av Ford Focus RS (faktisk er begge produsert av samme selskap), men i Insignia vil ikke finne den såkalte USAs Drift mode '.

Opel Insignia Country Tourer (5)

 • Opel Insignia Country Tourer, Opel Insignia

  feltet Opel Insignia bærer med Land Tourer

 • Opel Insignia Country Tourer, Opel Insignia

  The Country Tourer utstyre en firehjulstrekk for å gi ekstra grep

 • Opel Insignia Country Tourer, Opel Insignia

  Jakken versjon av Insignia Sports Tourer har en høyere bakkeklaring

 • Opel Insignia Country Tourer, Opel Insignia

  Denne modellen har spesifikke elementer som lave gjerder

 • Opel Insignia Country Tourer, Opel Insignia

  Land Tourer Opel Insignia vil bli presentert på den kommende bilutstillingen i Frankfurt

En annen viktig utvikling som følger med Opel Insignia Campero Det kalles service Opel Exclusive, nytolkning av Opel og BMW Individual avdelinger eller Audi Exclusive, som vil tillate eiere å tilpasse sine biler som aldri før hadde vært en modell av merkevaren. Og i tillegg til de vanlige farger, er det 15 ekstra toner og om ikke det var nok, kan Opel Exclusive selv spille noen maling farge du vil bare presentere et lite utvalg eller bilde. I tillegg vil katalogen av alternativene inkluderer flere design for hjul og lær alternativer for interiøret.

den teknologisk utstyr og komfort Opel Insignia Country Tourer Det er identisk med sine brødre i serien, å kunne har avanserte kjøre assistenter og den nyeste teknologien i tilkoblingsmuligheter. Opel nå ikke har materialisert motorserie, men sa propell inkludert en ny stopp diesel rekkevidde. Ikke gå glipp av resten av den nye Hall of Frankfurt 2017, og heller ikke den omfattende galleri med bilder som vi har utarbeidet.

Bilder: Newspress.co.uk og Opel


Понравилась статья? Поделись с друзьями: