Det är över: Honda Accord som säljs i Europa slutar

Det är över: Honda Accord som säljs i Europa slutar

Honda nummer ett i Storbritannien har meddelat att Honda Accord som säljs i Europa kommer att sluta efter 38 år. Den låga försäljningen och stark konkurrens inom sitt segment var de främsta orsakerna.

För undertecknad dessa rader är idag en sorglig dag efternyheten att Honda Accord som säljs i stoppEuropa. Liksom krönika om en död förutsade ochefter 38 år i rad, har den japanska märket beslutat att lämnadistribuera, i 'Gamla världen', dess sedan fyradörrar ... åtminstone i Storbritannien. I Spanien åtminstone källorHonda har bekräftat att AUTO BILD Spanien åtminstonenärvarande fram till juni 2015 då det kommer att beslutas vadgöra.

Test Honda Accord Tourer 100.000 kilometer: tillförlitlighetjapansk

Lanserades i USA 1976, Honda Accord hoppadepöl bara ett år senare och 1992 även produceras iSwidon, Storbritannien. Från början, dentrumfkort som räknade var deras tillförlitlighet och teknikprisvärd. Men det segment där det konkurrerar, nämligenmedelstora sedaner, domineras av tyska varumärken ochproduktionskostnaderna var Leon Brannan, huvudet avHonda bil division, "inasumible". sålunda, Brannanuppgav att "Det är därför som Accord lämnar denna marknad utanprognos tillbaka". Europeiska produktionen flyttas från EnglandJapan, 2000, var en rörelse meddelar att förreller senare, Honda Accord som säljs i Europa skulle sluta.

den Honda Accord 2012 har varit den senaste att nå våraland, nästan tre år sedan; och är den som är till salunärvarande. Den finns med karosseri Sedan och Tourer; och det ärtillgänglig med en bensinmotor och en dieselmotor. UnitedStaterna till exempel redan sålt den nya generationen, inklusiveeffektivare versioner som HondaAccord Hybrid.

låg försäljning

enligt JATO Dynamics, Europeiska försäljningen av Accord2014 föll de 19%, med en total försäljning på endast 3453enheter. Men antalet totala försäljningen av modeller iOld Continent är inte mycket bättre med en nedgång på 5% 2014,som översätts till 133,268 enheter.

Men Honda strävar efter att vända denna trend genom att förlita sigi HondaCR-V 2015 Honda Civic och nästa Honda HR-V2015.

källa: Automotive News Europe


Понравилась статья? Поделись с друзьями: