Vi testet den nye Honda Forza 125 2017: en scooter nesten perfekt

Med denne sykkelen før du har en 125 presumirás ...

Alt er relativt i dette livet. Selv prisen av en urban motorsykkel. Og for å starte prøve den nye Honda Forza 125, det siste du ønsker er å se på sin pris, uansett om det er litt bratt for lommen, og du bare slette smil som trekker deg selv før du får på dette fjellet, estetikk, LED-belysning foran og bak, fargevalg ... "Er den nye Forza? ¿hvor mye?"Spør hele verden. "Jeg vet ikke; er ikke min. Jeg er her ikke"Jeg svarer akselerer på lyset slik at ingen gjør meg 'spoiler' og 'forurenset' på noen måte mine første innsikt i maskinen. Vanligvis når jeg kommer til å prøve en bil eller en motorsykkel, den lærdommen jeg har lært alt jeg kan i konseptet, motor, teknologi, pris ... Men her, selv om det er vanskelig Alle som engasjerer seg i dette vet hva det er en Forza-, jeg ønsket å spille litt av dette. 

Faktum er at selv om denne typen motorsykler praktisk råder her også det er nivåer. Og Honda ønsker å fortsette å kjempe med sine konkurrenter med et produkt estetisk og uangripelig kvalitet og en overraskende dynamisk oppførsel ... selv om prisen er betydelig høyere enn gjennomsnittet. For eksempel dette Forza koster 4,950 euro, nesten som ny Kymco Super Dink 350 (4999 euro) og 651 euro mer enn ekvivalenten av 125 cc -Kampanjer fra hverandre (test Kymco Super Dink 125 2017). 
Etter å ha sagt alt dette, nå må du vite om at premien er verdt det. Jeg føler meg i denne nye Forza og førsteinntrykket kan ikke bli bedre: estetiske veldig fine, høyteknologiske innslag (optisk LED foran og bak, nøkkelfri start, start-stopp som fungerer perfekt, god holdning selv for noen 1,90 m som egnet komfort av et sete som har en stamme for to hjelmer dem virkelig integrerte og mer ...). 
Men vent, hvis dette som er den beste, men som kommer når du trykker på strømknappen: støynivået er hyggelig, ja, men deres performance Bri-Llan-tes. Etter en god akselerasjon, 15 hk motor Euro 4 vil være opp til hastighet uten komplekse og under enhver omstendighet. Det behagelig for en spasertur etter bør være hovedscenen med denne testen, byen. Men det ville være urettferdig å ikke dra nytte omkjøringsveier og til og med motorveier. Denne uken har jeg planer innenfor 50 km og denne sykkelen er åpenbart mer flerbruks kapasitet enn en Swiss Army kniv: størrelse innhold, høy lastekapasitet, evne til å komfortabelt bære to mennesker, god respons, bemerkelsesverdig bremsing med ABS, lavt forbruk ... og mer enn fantastisk toppfart. 
Raskere enn forventet 
I en motorsykkel 125, er den maksimale speedometer vanligvis ikke kritisk når du ikke har tenkt å forlate byen og leter etter de laveste prisene. Det som skjer er at atferden til denne fornyet Honda Forza Det er så bra at du glemmer motoren når du flytter for å kjøre forbi busser og lastebiler uten for mye bråk. Og vi må markere som den skal: denne sykkelen er ikke riktig å nå 100 km / t for å gjøre en rask løsning der ute; Det er at du kan llanear til 120 km / t med selvtillit, fordi ikke klippe før etter 130! Og for å gjøre saken varer, aerodynamisk beskyttelse også bidrar permanent til denne følelsen av velvære. 
Det blir mørkt og snu ryggen til urbane gridlock ... og den gode følelsen med dette festet: det komplette bildet forblir like leselig som dagen. Hvis ingen gatelys med belysning har vist seg å være enestående rundt, jeg er glad nå stole på forsiden med en slik lysende display (LED hodelykt overflaten med dobbelt krysset over linjer dagslys ender opp med å bli stor).

En Start-Stopp som det er praktisk
Og om ikke det var nok, kan du ikke tenke koble Start-stopp, fordi Honda er det eneste markedet to hjul (og allerede ønsket noen biler) som fungerer bra (som var tilfellet i Honda PCX 125) slår av motoren på fire sekunder flat og lys, og det gjør akselerere uten forsinkelse når du begynner å slå mye rett. 
Selv om min neste sykkel er en vakker 900 cc, jeg erkjenner at jeg er lei for å si farvel til hovedpersonen i vår test, ny Honda Forza 125 2017, hvis prisen er ikke lenger meg, mye mindre, så høyt ... 

 

Honda-Forza-125Honda-Forza-125Honda Forza 125, er presentert i Nice

Tekniske data Honda Forza 125 2017

 • motor~~POS=TRUNCEn sylinder, 4-takts, injeksjon SOHC, 4V, væskekjøling
 • maksimal hastighet130 km / t
 • forskyvning124,9 cc
 • maksimalt dreiemoment12,5 Nm ved 8750 rpm
 • makt15 CV 8750 rpm
 • suspensjonTeleskopisk gaffel (foran) og frittbærende med to spjeld og justerbar forspenning og (bak).
 • bremserenkelt plate 256mm / 240mm enkelt plate (med kombinert ABS &# 039; C-ABS&# 039;).
 • Lengde / bredde / høyde2152/775 / 1,450 mm
 • vekt159 kg
 • Setehøyde ned780 mm
 • Dekk (den / DET)120 / 70-15 og 140 / 70-14 /
 • tankkapasitet11.5 l
 • offisielle forbruk2,29 l / 100 km
 • avgasskraveuro 4
 • Carné nødvendigA1, A2, A, B
 • pris4,950 euro
 • drivstoffbensin

Понравилась статья? Поделись с друзьями: