Klasse Mercedes 180 CDI, velkommen endring

Selv med mer beskjeden dieselmotor, reneges Mercedes Class A 180 CDI DNA som renner gjennom blodårene alle Mercedes: det er ingenting aristokrat og 'selvtilfreds', men snarere sporty og ungdommelig.

Han hadde hørt mye om dette Klasse Mercedes 180 CDI.Han hadde vært utsatt for mer enn en flyplass, og enda mer enn énvenn hadde bedt meg om å lære ham som vi hadde det iskriving. Så du kan forestille ønske jeg hadde aven bit til ny kompakt Stuttgart. Har du overbevise?

Til å begynne, vil jeg ikke snakke igjen av revolusjonen som harSelvfølgelig i forhold til forgjengeren. Jeg bare sier det,ratt, følelsen du opplever i Mercedes Class A 180CDI er virkelig bra: romslig samlet, etterbehandling omsorg,lav posisjon, setesidestøtte ... Mercedes har ikke la disseaspekter.

Under panseret på A180 CDI har jeg til min disposisjon i109 HK trukket ut fra en blokk velkjent. det er1,5 diesel Renault opprinnelse. Overrasket? Ja, avtalenmellom de to merkene fortsetter å bære frukt. Ikke en dårlig idé fordiDenne stasjonen tilbyr god ytelse genereltlave forbrukstall. Problemet er at merketStar har ikke lagt mye arbeid i deres isolasjon og gjortogså merkbar.

Opp jeg umiddelbart skjønner noe annet: dette Mercedesklasse A Det er for vanskelig. Mount'd bedre finish AMGsport, men de klarer å filtrere suspensjoner selv den minstejettegryte. I løpet av kilometer, ryggen din og dinkompanjonger vil ende helt ødelagt. Ja, somfinne en vei brolagt fjellet, vil du nyteflott tid.

ikke så mye for kick motor (ganske beskjedentfordeler), men av de måtene som dette klasse A(Video av Mercedes klasse A) vet hvordan å holdefyren i sterk støtte. Med andre ord, dynamisk, detteKlasse Mercedes 180 CDI Det er et skudd. På den praktiske siden,Du vil heller ikke ha klager. Dens svingradius kan du parkere medto enkle manøvrer og antall hull vil gjøre livetbord enklere. Heller ikke det spiller dårlig utstyrt (kollisjon advarsel,bakkestart assistent, bi-xenon-lykter), og forshopping dag og helgetur, stammen341 liter er ganske lønnsomt. Kan jeg ha en siste 'men'?Prisen er for høy.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: