Jaguar F-Pace test: nå 3,0 TDV6 S AWD!

Her har du testen Jaguar F-Pace 3,0 TDV6 AWD S. F-Pace er ikke bare en smart og god jakt produkt, men også en autentisk apparat som overrasker med sin enorme dynamikk, som har vist seg AUTOBILD.ES. Total maskin en hel ...

Her har du første test av 2016 Jaguar F-Pace. I den førsteVi må fokusere på utsiden linje. En server ikkesåre plagg sier ettertrykkelig at F-Pace er en avden mest elegante og vakre i form SUV i dag eksisterer,om ikke den mest 'kjekke' av alle. Og det er at selv omJaguar designere har insistert ved aktiv og passiv ingentilsynelatende de ønsket en tysk SUV Jeg forstår ikke hvorfor såaversjon mot konseptet teutón-, sannheten er at siden jegFørste gang jeg så det i sin presentasjon på Frankfurt Motor Show 2015ny Jaguar F-Pace har alltid hadde fremkalt me-nothusket, det høres veldig overbevisende Porsche Macan, spesielt i profil. væresom det kan, på forsiden av F-Pace bladertvil om hva merkevaren kommer: sine imponerende grille endeneen lang og muskuløs nese, baklys ligneF-Type Coupé. Men vi kjører ikke alene i sinutseende. I dag, endelig, har vi bak rattet på den nye JaguarF-Pace, og å tjene som roppen: helhet har værtopplevelse ... I denne videoen kan du se hvor mye han likerkurver og sterke følelser på Jaguar F-Pace ...

Hva er bedre? ¿Jaguar F-Pace eller Porsche Macan?Sjekk det ut!

Før du ri Jaguar F-Pace, jeg tar en titt påexterios. Jeg er truffet av den lange bakre overhengminner om klassiske Jaguar salonger. muligensBritisk merke har tenkt på prioriteringene i det kinesiske markedet:å få tilgang til baksetet uten problemer og har en godbagasjerommet. Eller, kanskje, du bor her batterier av fremtidenhybrid variant? Ren spekulasjon. Uansett, Jaguar F-PaceHan klarer å delta i designtrender av dette segmentet utenmerkevare miste luft. Sentralt for enhver JaguarDet kan skryte av.

Spesielt, den sportslige natur, modellerJaguar er vanligvis ikke særlig praktisk, men denne nyeF-Pace mark unntak. Innvendig har legemet av 4,73 metersLong gir god plass, bagasjerommet med 650 literrightsizing, er forberedt på lange familieturer.

Test: Jaguar F-Pace (16)

 • Test: Jaguar F-Pace

  Test: Jaguar F-Pace

 • Inne i Jaguar F-Pace

  Den innterior Jaguar F-Pace følger den typiske foredling av merkevaren.

 • Jaguar F-Pace nese

  Bærer en 2,0 diesel 180 hk ...

 • Jaguar F-Pace Morro fyr

  ... slik at det å akselerere fra 0 til 100 km / t på 8,7 sekunder, en god verdi ...

 • Jaguar F-Pace sweep

  ... men under hva man kan forvente fra Jaguar.

 • Jaguar F-Pace grill

  Det er et komfortabelt og rolig bil ...

 • Jaguar F-Pace bak

  ... god plass og bagasjerommet ...

 • Jaguar F-Pace side

  ... som gjør det mer egnet og komfortabel reise lange ben ...

 • Jaguar F-Pace side kant

  ... som buer seg å sluke.

 • jaguar f-tempo trunk

  Stammen av Jaguar F-Pace 2016 650 kubikkliter.

 • jaguar f-tempo aktivitet nøkkelen

  Med Bracelet Key aktivitet, kan du la nøklene til Jaguar F-Pace inn i bilen og utendørsaktiviteter.

 • jaguar f-tempo vinduer

  Vinduene i Jaguar F-Pace vil ligger i et uvanlig sted.

 • jaguar f-tempo huecosportaojetos

  Jaguar F-Pace har mange oppbevaringsrom, som denne i midtkonsollen for mobil.

 • jaguar f-tempo kjøremodi

  Gjennom disse tastene kan du bli justert suspensjon Jaguar F-Pace.

 • jaguar f-tempo Descent Control

  Den Jaguar F-Pace har automatisk styring avtar.

 • jaguar f-tempo skjermen

  Jaguar F-Pace har en 10,2-tommers skjerm.

Inne i Jaguar F-Pace

Det er på tide å bli montert på Jaguar SUV. innleggetKjøring er en slags "kapsel" Som jeg liker å definereDesign team Jaguar, hvor piloten troner ien stor lenestol. Jeg slå seg ned på høyre side, og fremhever den storesvært høy midtkonsollen bak en stor berøringsskjerm 10,2inches, som integrerer alle tenkelige funksjonen, fraHjelp revet opp moduser kjører offroad,alle gjennom menyer og undermenyer. Ikke alltid veldig intuitivt, altJeg må si. Jeg bærer beltet og når jeg går for å justerespeil oppdager jeg med noen overraskelse at de sammen kontrollererknappene ervinduer, i en svært høy posisjon, svært uvanlig.Insual slik at under dynamisk testing av F-Pace mer enn én gangJeg rørte på knappene på minnet til-sammen sittedørhåndtaket tenkte det ville heve eller senkekrystaller. Jaguar meg forklare plasseringen av kontrollenevinduene i den posisjonen har blitt gjort med vilje, og ikke av enteknisk problem. Argument ønsket å fremheve bildet av SUVInnvendig er altså alt sobreelevado.

F-Pace

Motors Jaguar F-Pace 2016

Den nye Jaguar F-Pace vil være tilgjengelig i Spania med tremotorer: 2,0 diesel 180 hk, en 3.0-dieselmotor 300 hk, ogde3,0 liter bensin 340 og 380 hk. Det første jeg prøve er2.0 180 hk, fra salonger, har en godrespons. Kanskje jeg forventer en litt mer aggressiv responsJaguar: 100 km / t gjør 0 i 8,7 sekunder, en figurRiktig, men ikke for å kaste raketter. I alle fall må viHusk at du må flytte en masse på mer enn 1,8 tonn,mye aluminium chassis du bruker.

Kanskje det ikke hjelper den generelle følelsen som formidler godlydisolering, og det ville ikke være mer enn fire sylindreJeg hadde en mer sportslig lyd. Jaguar kunne innlemme enbiturbo variant for å dekke den enorme plassen som skiller den fra3,0 liter diesel 300 hk.

Etter diesel, ting endrer seg-og når jeg muchísimo-Jeg satt bak spakene på den 3,0 diesel 300 hk. Arket noDet fører til vrangforestillinger: dekker 0-100 km / t på 6,2 sekunder og haren enorm dreiemoment på 700 Nm fra 1750 rpm. Alle disse ernoen ingredienser som jeg vil komme perler for miljøethvor den første dynamisk test Jaguar F-Pace 2016 holdes.Og for dette har vi flyttet til Montenegrolite land i det tidligere Jugoslavia, ingen motorveier, ingen veierveldig god stand mange av dem, full av kurver og flere kurver,meningsløse hastighetsbegrensninger -80 km / t max i vei-spesielt for en enhet som Jaguar F-Pace, med politiet pistollaser hånd som ønsker å 'fange' de rapidillos og, fremfor alt,med montenegrinerne sjåfører som kjører likevelmindre godt, og de tegne kurver som om de var på kontrolleneen buss. Med ingredienser av denne typen, F-Pace med3.0 V6-motoren 300 hk Det er den beste motgift for stressDet er å generere driv i Monte. Ingenting mer start offDet fremhever det gode arbeidet på lydisolering gjort avJaguar utvikling team, men det beste er når du tråkker påstrupe og føler sin kraftige dreiemoment nesten umiddelbart. denF-Pace går som en rakett, men ingen løpsk. Det er en reellLurer på å kjøre forbi: brøler som en løve og ikkeDet høres ut som en diesel, men det er enorm hvordan empuja.¡Brutal! Ja,Du kan ikke hindre krengning, spesielt medødelagte veier. Men bare trykk tilpasse moduserkjøring til best passer situasjonen i denneVed herde understellet, og jettegryter i tillegg ikkeeksisterer. Ikke glem at Jaguar F-Pacehar et chassis som stammer fra teknologien som benyttes iF-type, som omfatter elektroniske systemer momentvectoring, adaptive Dynamics og konfigurerbarDynamikk. I alle fall, det understreker sin storeoppførsel og kurve grep, en stabilitetsabsolutt.

Jaguar F-Pace 2016 (20)

 • jaguar 2016 F-tempo foran

  Den nye Jaguar F-Pace 2016 har gjort sin debut på 2015 Frankfurt Motor Show.

 • Jaguar F-tempo 2016 Aerial

  Luftig utsikt over den nye Jaguar F-Pace 2016.

 • Jaguar F-2016 tempo detalj spoiler

  Detalj av hekkspoiler på den nye Jaguar F-Pace 2016.

 • Jaguar F-2016 tempo hvit

  I hvit Jaguar F-Pace vinner mange heltall 2016.

 • jaguar 2016 F-tempo foran

  Den nye Jaguar F-Pace vil være tilgjengelig med tre motorer: to diesel og bensin.

 • Jaguar F-2016 tempo bak

  Baksiden av Jaguar F-Pace 2016 viser, som forklarer Ian Callum, som "der bare bilen".

 • Jaguar F-2016 tempo siden

  2016 Jaguar F-Pace er en SUV som lover stor dynamikk.

 • Jaguar F-2016 tempo statisk

  Live og lede den nye Jaguar F-Pace imponerer med sin elegante design.

 • Jaguar F-2016 dynamisk tempo

  Den røde føles bra den nye Jaguar F-Pace 2016.

 • jaguar 2016 F-tempo foran

  Fronten på nye Jaguar F-Pace 2016 er imponerende, men elegant.

 • Jaguar F-tempo belastning 2016

  Figur glir hull og bagasjerommet på den nye Jaguar F-Pace 2016.

 • Jaguar F-tempo inne 2016

  Inne i nye Jaguar F-Pace 2016 er det nøktern, elegant og svært moderne.

 • 2016 Jaguar F-Pace berøringsskjerm

  Midtkonsollen av den nye Jaguar F-Pace 2016 har en berøringsskjerm 10,2 ''.

 • Jaguar F-tempo inne 2016

  Den andre seteraden i den nye Jaguar F-Pace synes nærmere enn det egentlig er.

 • Jaguar F-2016 tempo trunk

  Stammen av de nye Jaguar F-Pace 2016 til 650 kubikkliter.

 • Jaguar F-2016 tempo profil

  Profilere nye Jaguar F-Pace er en viss luft til Porsche Macan, selv om dette er mer muskuløs.

 • Jaguar F-2016 tempo profil

  Se hvor du ser, er Jaguar F-Pace svært attraktive.

 • Jaguar F-2016 aktivitet tempo nøkkelen

  Med aktivitet Key (nøkkel aktivitet) erstatter den tradisjonelle nøkkelen hvis du er vannsport.

 • Jaguar F-2016 tempo sikkerhet

  Dette er de viktigste bærebjelkene i sikkerhet Pace nye Jaguar F-2016.

 • Jaguar F-2016 dynamisk tempo

  Med dieselmotor Ingenium 2.0, kan den nye Jaguar F-Pace 2016 avgir 129 g CO2 / km.

Med god smak forårsaket av 3,0 D 300 CV, trinnfor å drive kronen juvelen: the 3,0 V6 bensin 380CV. Dette bensin Supercharged løfter mange gleder. tilakselerere og innenfra kommer en noe kunstig lyd, menHvis vi åpner vinduene er ren himmelsk musikk: den samme lydenF-Type torden. Så høyt, at det er normalt for politietog laserpistoler ventet på oss for 'jakt': dennebrøl røper vår tilstedeværelse ... Og selv om det er en dynamisk vidunderbarn(Akselererer fra 0-100 km / t på 5,5 sekunder) har ikke gledet meg så myeslik som diesel. Selvfølgelig, senke Serpentine Road, denvei- (25 kurver / 'paellas' nummererte) farligereEuropa med denne enheten, har det vært en uforglemmelig opplevelse. og aten server med tvilling ville tie fordi måten åDet til tross for at to-veis, det var faktisk ett kjørefelt, oghelst du kunne finne en overraskelse. Heldigvis, ogTil tross for trøtthet som støttet bremsene, de handletforcefulness.

den åtte-trinns automatgirkasse du haralltid myke innsatser, også i denne sammenheng ser viJaguar F-Pace er mer fokusert på komfort og praktiske somsportslige opplevelser. Dessverre, for øyeblikket, motorerbensin kompressor, 340 og 380 hk, vil være ment bareKina og USA.

Offroad kvaliteter av Jaguar F-Pace

Jeg er klar over at 99% av eierne vil ikkefjerne asfalt eller vil gjøre en recracional bruke det, menJaguar F-Pace, med Land Rover DNA løpe gjennom sin 'venas'-Han er forberedt på det ukjente. For det første, hvis du vilta F-Pace til stranden, for eksempel, og du vet ikke hva jeg skal gjøremed tastene, bare la dem i bilen, og duKey Activity sette armbånd motstandsdyktigvann og som du kan åpne og lukke kjøretøy med barebringe den til bokstaven J for Jaguar i baksetet. Bare ikkeDet tjener til å starte F-Pace. Som avgang fra asfalten,berøre modus i terrenget kjøring, tilpasser den F-Pace dets chassisog dets understell og du kan unnslippe ved pedrogosas områder, ogAWD-systemet vil gjøre resten.

Test Jaguar F-Pace 3,0 TDV6 AWD S (Emilio Salmoral)

Mye har vært snakket om F-Pace, en modell somDet ble presentert som konsept i 2003 som Jaguar C-X17 og tilFrankfurt Motor Show 2015 (hjem til de tyske premium-merkene)Det så ikke ut som den endelige versjonen. Nå måneder senereJeg har mulighet til å prøv Jaguar F-Pace 3,0 TDV6AWD S, den verste mareritt av Porsche Macan.

Riktignok Ian Callum (designerenJaguar sjef) har gjort en god jobb. det er få SUVså aggressive, elegant og sporty markedet somF-Pace. Callum biler har en stil som drømmer omTyskerne, men i dette tilfellet, kan Jaguar ikke avgjørehar bare et pent ansikt. Premium SUV-segmentetDet krever et tilpasset chassis og de tøffestekrav.

Test: Jaguar F-Pace (16)

 • Test: Jaguar F-Pace

  Test: Jaguar F-Pace

 • Inne i Jaguar F-Pace

  Den innterior Jaguar F-Pace følger den typiske foredling av merkevaren.

 • Jaguar F-Pace nese

  Bærer en 2,0 diesel 180 hk ...

 • Jaguar F-Pace Morro fyr

  ... slik at det å akselerere fra 0 til 100 km / t på 8,7 sekunder, en god verdi ...

 • Jaguar F-Pace sweep

  ... men under hva man kan forvente fra Jaguar.

 • Jaguar F-Pace grill

  Det er et komfortabelt og rolig bil ...

 • Jaguar F-Pace bak

  ... god plass og bagasjerommet ...

 • Jaguar F-Pace side

  ... som gjør det mer egnet og komfortabel reise lange ben ...

 • Jaguar F-Pace side kant

  ... som buer seg å sluke.

 • jaguar f-tempo trunk

  Stammen av Jaguar F-Pace 2016 650 kubikkliter.

 • jaguar f-tempo aktivitet nøkkelen

  Med Bracelet Key aktivitet, kan du la nøklene til Jaguar F-Pace inn i bilen og utendørsaktiviteter.

 • jaguar f-tempo vinduer

  Vinduene i Jaguar F-Pace vil ligger i et uvanlig sted.

 • jaguar f-tempo huecosportaojetos

  Jaguar F-Pace har mange oppbevaringsrom, som denne i midtkonsollen for mobil.

 • jaguar f-tempo kjøremodi

  Gjennom disse tastene kan du bli justert suspensjon Jaguar F-Pace.

 • jaguar f-tempo Descent Control

  Den Jaguar F-Pace har automatisk styring avtar.

 • jaguar f-tempo skjermen

  Jaguar F-Pace har en 10,2-tommers skjerm.

Selv ved første du kanskje trorJaguar har tatt Range Rover Evoque plattform, er sannhetensom ikke har tatt et slikt skritt. Jaguar ingeniører harforetrukket å bruke plattformen for Jaguar sedanXE (rival i sportslighet av BMW 3-serie). 80% av F-Pace fremstillesaluminium og derfor kan du skryte av å være en av de mestlys av sin kategori: den veier 1,884 kilo sammenlignet med 1955 iPorsche IPS eller 2075 kg av Audi SQ5.

Jaguar kan ta hjertet i denne delen, ogbilen er ikke akkurat liten: den har en lengde på 4,7meter og er i stand til å tilby en lastekapasitet på 650 liter detDe kan nå opp til 1740. Men her må jeg gi den førsteSlap ingeniører. Enheten jeg testet haddeden 22-tommers hjul Double Helix (3,170 euro) erså store at de ikke går inn i hule reservehjulet ogfunnet løsning er å installere en slags koffert innestøvelen.

Ansikts: Jaguar F-Pace X4 vs BMW (22)

 • Face: Jaguar F-Pace vs BMW X4

  Face: Jaguar F-Pace vs BMW X4

 • Jaguar F-Pace

  Jaguar F-Pace

 • Jaguar F-Pace sweep
 • Jaguar F-Pace kant
 • BMW X4

  BMW X4

 • BMW X4 indre
 • BMW X4 ytre
 • BMW X4 bak
 • BMW X4 skjerm
 • BMW X4 sweep
 • Face: Jaguar F-Pace vs BMW X4
 • BMW X4 pomo
 • BMW X4 flyer
 • Face: Jaguar F-Pace vs BMW X4
 • Face: Jaguar F-Pace vs BMW X4
 • Jaguar F-Pace statisk
 • Jaguar F-Pace statisk bak
 • Jaguar F-Pace statisk nese
 • Jaguar F-Pace seter
 • Jaguar F-Pace bak
 • Jaguar F-Pace indre
 • Jaguar F-Pace indre skjerm

Sluttresultatet er at gulvetDet er ikke helt flatt bagasjerom og er verst av alt som erprodusere irriterende elver. Når du hører dem, har dufølelsen av at du går i en gammel bil med tretti år. Hva gjør duJeg anbefaler? Først ikke installere 22-tommers hjul (det eren uforholdsmessig) mål, og hvis du gjør det, holder kitdekk reparasjon.

Snakker av størrelse, har det også forlatt megoverrasket den 10.2 tommers berøringsskjerm. Det dekker helemidtkonsollen og deres følsomhet er svært høy. bareSwipe og du vil gå veldig nøyaktig inn i en menyen annen ... kanskje for mange, mens bruken krever en viss periodetilpasning. Dette problemet har jeg også funnet iRenault Talisman med R-Link systemet.

Ansikts: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC (25)

 • Face: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC

  Face: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC

 • Jaguar F-Pace
 • Jaguar F-Pace indre
 • Jaguar F-Pace sweep
 • Jaguar F-Pace motor
 • Jaguar F-Pace trunk
 • Face: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC
 • Face: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC
 • Mercedes GLC

  Mercedes GLC

 • Mercedes GLC skjerm
 • Face: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC
 • Mercedes GLC trunk
 • Inne Mercedes GLC
 • Mercedes GLC nese
 • Mercedes GLC seter
 • Dynamisk Mercedes GLC
 • Mercedes GLC motor
 • Jaguar F-Pace detalj bak
 • Jaguar F-Pace fyr detalj
 • Jaguar F-Pace sweep
 • Jaguar F-Pace tilkobling
 • Mercedes GLC detalj
 • Jaguar F-Pace tilbake
 • Jaguar F-Pace detalj
 • Jaguar F-Pace i aksjon

  Jaguar F-Pace i aksjon

På den annen side, ville jeg ha liktF-Pace Test tilbyr mer plass i rutenedeg tilbake. Jeg ser knappe 87 cm hul ben ogdiskrete 93 cm i høyde til taket. menJaguar for godt fordi Porsche Macan erenda mindre. Du vil bli overrasket over å vite at en BMW X1Det gir mer romslighet i baksetet at disse toSUV et øvre segment.

Når det gjelder kvaliteten på utførelser av Jaguar,ingen innvendinger: holdes og brukte materialer høykvalitet. Bare ikke du gir dem en følelse av robusthet som harVolvo, for eksempel.

Som jeg sa tidligere, takket være brukintensiv aluminium, kan F-Pace være av de mestlys segment, noe som favoriserer deres oppførsel. denBritiske ingeniører har skapt en av de mest dynamiske SUVsin kategori. Det overgår lett veteran Audi Q5 er dennivå X3 eller X4 BMW og meget,svært nær Porsche Macan. F-Pace er en effektiv bil i det hele tatttype stier og du vil bli overrasket over hvor raskt du kan gå gjennomkurver. Din adresse vil trofast formidler hva som skjer mellomhjul og asfalt; og du kan veilede SUV med fullnøyaktighet.

Jaguar F-Pace av Lumma Design (4)

 • Jaguar F-Pace av Lumma Design

  Jaguar F-Pace av Lumma Design vil motta en full body kit bredere og sporty.

 • Jaguar F-Pace av Lumma Design

  Det vil bli montert på aluminium smidde hjul 24 tommer.

 • Jaguar F-Pace av Lumma Design

  Det indre får lær, Alcan setter inn en rekke u, karbon eller aluminium og eksklusive gulvmatter.

 • Jaguar F-Pace av Lumma Design

  Den 3,0-liters V6 kompressormotor har blitt styrket til 480 hk.

denne Jaguarbenytter en trekkraft system som kallesIntelligent Driveline Dynamics. I utgangspunktet, under forholdnormal, all den kraften sendes til bakakselen, men hvis bilendetekterer et tap av trekkraft, kan avlede 50% av det dreiemoment somforakselen. Overføre, i en normal modus, kraften tilbakakselen har en stor fordel: deres kjøring ertier

I tillegg F-Pace jeg test Den har entre understell konfigurasjoner oppførsel: dynamisk,Normal og Eco. I standardmodus, kan du allerede sette pris påsmidig karakter av denne bilen, og hvis du velger oppsettet mersporty, vil du møte mye moro å kjøre SUV.Fordi, selv om det ikke har kommet offisielle data, motorenDette Jaguar kjører mye. I urettferdig at dette merket er ikkegjenkjenne sitt gode arbeid med mekanisk diesel. F-Pace brukeren V6 3.0L blokk 300 CV ikke bare går på atpela, gir det en svært jevn drift og fraværTotal vibrasjon.

Jeg har oppnådd en akselerasjon fra 0 til 100 km / tpå 7,2 sekunder (6.2 s statene gjør), men jeg liktemer elastisitet: fra 80 til 120 km / t på 5,4sekunder. Selvfølgelig, at 700 Nm dreiemoment tilbyr2000 runder er din beste hemmelighet. Ganske et mål å Macan: mindrekraftig med 258 hk og maksimalt dreiemoment på 580 Nm. Men F-Pace,I tillegg til å tilby en høy ytelse, vet også hvordan å værelavt drivstofforbruk. Under min analyse, jeghar et gjennomsnitt forbruk på 7,5 l / 100 km. Stor spiss!

den Jaguar F-Pace jeg har prøvd erS-versjonen har den mest sjenerøse standard utstyr. Den har enstartpris på 81,050 euro, men hvis du legger til elementer som22-tommers dekk, metallisk lakk (950 euro), denUttrekkbar soltak (1585 euro) eller forsetene ogoppvarmet bakrute (805 euro) vil stige til 87,560 euro. denversjon av den F-Pace billigere dieselmotor med 300 hk erPure har en kostnad på 61,600 euro.

En mer attraktiv verdi enn 73,470 euro for en AudiSQ5, BMW X4 xDrive35d 66,050 eller 68,541 euro verdtPorsche Macan Diesel S. Jaguar ledere har plassert sinebilen perfekt i segmentet. Det er sant at finishenPressen har nok smutthull og at de fleste kunderDe bevege seg mot den Prestige (67,040 euro), men pull virkningog de har lyktes.

Prisene Jaguar F-Tempoet i 2016

Jaguar F-Pace, som er tilgjengelig på forretningeneSpansk siden mai i fjor, er priset start45.000 euro (for 2,0 diesel 180 hk), som trerLeague klientell BMW, og ta standard rim 18bixenón flomlys inches. Den automatiske overføring og firehjulsdriftDet er valgfritt. 

Det finnes andre alternativer for ekstra utstyr som seterOppvarmet bakrute, fire klimasoner eller ulike typerskinn, felger opp til 22 inches (som ønsker dem på enSUV?) Eller karbon speil eller beskriverBritiske flagget.

F-Pace diesel

- 2,0 i4D RWD Pure Manual F-PACE 45.000 euro

- 2,0 i4D bakhjulsdrevet Manual F-PACE Prestige 50,870 euro

- 2,0 i4D bakhjulsdrevet Manual F-PACE R-Sport 55,360 euro

- 2,0 i4D bakhjulsdrevet Manual F-PACE 57,800 euro Portefølje

- I4D AWD 2,0 Manuell F-PACE Pure 48,180 euro

- I4D AWD 2,0 Manuelle F-PACE Prestige 53,620 euro

- I4D AWD 2,0 Manual F-PACE R-Sport 58,100 euro

- I4D AWD 2,0 Manual F-PACE 60,550 euro Portefølje

- I4D 2.0 AWD Automatisk F-PACE Pure 50820euro

- I4D 2.0 AWD Auto Prestige F-PACE 56,260 euro

- I4D 2.0 AWD Automatisk F-PACE R-Sport 60,740 euro

- I4D 2.0 AWD Automatisk F-PACE 63,190 euro Portfolio

- 3,0 TDV6 Automatisk AWD F-PACE Pure 61,600 euro

- TDV6 3,0 AWD Auto Prestige F-PACE 67.040 euro

- 3,0 TDV6 Automatisk AWD F-PACE R-Sport 71,520 euro

- 3,0 TDV6 AWD Automatisk F-73410 PACE Portfolioeuro

- 3,0 TDV6 AWD Automatisk F-PACE S 81 050 euro

- 3,0 TDV6 Automatisk AWD F-PACE Første utgave 88320euro

F-Pace bensin

- 3,0 V6 AWD Automatiske F-PACE Pure 68,010 euro

- 3.0 V6 AWD Prestige Auto F-PACE 73,890 euro

- 3,0 V6 AWD Automatiske F-PACE R-Sport 78,730 euro

- 3.0 V6 AWD Automatisk F-PACE 80,770 euro Portfolio

- 3.0 V6 AWD Automatisk F-PACE S 92410 EUR

- 3,0 V6 AWD Automatiske F-PACE Første utgave 100,260 euro

5 konkurrenter Jaguar F-Pace (10)

 • rival-jaguar-f-tempo-Porsche-Macan

  Porsche Macan: vellykket tysk SUV er en av de viktigste motstanderne av den nye F-Pace.

 • rival-jaguar-f-tempo-Porsche-Macan-bak

  Ved mekanisk, vil konkurrere mot Macan S bensin CV- -340 og -400 mot Macan Turbo CV.

 • rival-jaguar-f-tempo-audi-Q5

  Audi Q5: selv om mellom SUV Audi vil bli fornyet snart, kan du fortsatt gjøre krig.

 • rival-jaguar-f-tempo-audi-Q5-bak

  Sammenkobling av motorer (F-Pace 180 hk diesel og Q5 190 hk diesel), er Audi litt dyrere.

 • rival-jaguar-f-tempo-bmw-x3

  BMW X3: den mest vellykkede over hele verden vil være en annen BMW SUV rivaler Jaguar F-Pace.

 • rival-jaguar-f-tempo-BMW-x4

  Så vil BMW X4. X3 er litt mer kostnadseffektivt enn de Jaguar og X4 er 2.900 euro dyrere.

 • rival-jaguar-f-tempo-Land Rover-funn-sport

  Land Rover Discovery Sport: andre rivaler F-Pace, selv om dette er rimeligere i alle tilfeller.

 • rival-jaguar-f-tempo-Land Rover-funn-sport-bak

  Og mer praktisk også, det har en hytte stand til å frakte sju passasjerer.

 • rival-jaguar-f-tempo-Mercedes-GLC

  Mercedes-Benz GLC: Ingenting tilgang versjonen er mindre kraftig og dyrere enn Jaguar.

 • rival-jaguar-f-tempo-Mercedes-GLC-bak

  Men størrelse og konsept, både kjøretøy rettet mot et klientell av samme type.

Du leter etter en SUV dine behov? Ecuéntralo i vår Recommender. 

Du leter etter et annet syn? Se Jaguar testF-Pace fra våre venner på Top Gear.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: