10 billigste bilene du kan kjøpe i 2017

Opel Karl

Vi ønsker å hjelpe deg å velge best mulig måte med denne 10 billigste biler kan du kjøpe i 2017, totalt 10 biler som er presentert som et interessant alternativ for de som ønsker å justere høyeste budsjettet for å skaffe alternativ sin første bil eller erstatte med i dag.

Gå ikke glipp av: Kjøp en bil i Tyskland: alt du trenger å vite

Vit hva bilen for å kjøpe er en av de vanskeligste spørsmålene vi må løse hver så ofte. Dette er en svært viktig beslutning fordi det ikke bare er avhengig av vår uavhengighet når det gjelder mobilitet i løpet av de neste årene, kan feil også være en stor dra på husholdets økonomi. Vi sier dette fordi spotmarkedet er ofte veldig fristende, men likevel attraktivt det kan virke et tilbud, vil det være vanskelig å sammenligne med 10 billigste bilene du kan kjøpe i 2017 så du presenterer, spesielt for ro som gir sine offisielle garantier.

VIDEO 10 billige dieselbiler solgt i 2017

de er Billig bil 2017 at i tillegg skiller seg ut for sine salgspriser er rundt 10.000 euro i alle tilfeller, fordi det er biler som tilbyr en balansert forhold mellom utstyr og pris. Noen av de utvalgte, i tillegg til å oppfylle hovedkravet, som er å ha et salg sats i stand til å tilpasse seg lavere budsjetter, er meget godt posisjonert i indeksene til pålitelighet som tilbys av byråer som prestisjefylt som den tyske TÜV eller selskaper så du berømt som Dekra.

Syv gode og billige biler (7)

 • Mitsubishi Space Star Front

  Mitsubishi Space Star er et verktøy som vet hvordan å tilby kvalitet, plass, utstyr og økonomi: fra 11.000 €.

 • Citroen C-Elysée side

  De Citroen C-Elysée er en fire-dørs sedan, 4,43 meter lang og med en lastekapasitet på 506 l. Fra 12,930 euro.

 • Front Dacia Duster

  Dacia Duster er en av de mest økonomiske SUV-markedet. Det tilbyr en romslig interiør og startprisen er 10.900 euro.

 • Ford Ka Front

  Ford Ka er en urban interessant basert på den slående Fiat 500, men er billigere: fra 8800 euro.

 • Hyundai i20 forsiden

  Den nye Hyundai i20 forårsaker en liten omdreining i sitt segment takket være sine god finish. Fra 9.950 €.

 • Kia Picanto side

  Kia Picanto har oppdatert sitt image, men fortsatt opprettholder sin indre vel ferdig. Fra 10,145 euro.

 • Seat Toledo Front

  Seat Toledo er en fem-dørs kombi, med riktig ferdig, men fremfor alt en stor koffert på 550 l.

den 10 billigste bilene du kan kjøpe i 2017 De er ikke nødvendigvis det billigste på markedet. Vi har valgt å tilby et utvalg blant de som er mer rimelig, unntatt de som er mer 'nakne' og fokusere på de som synes mest interessante for deres egenskaper, har en begavelse på mer enn akseptabel standard og tilgjengelig i de fleste tilfeller, det suficiemente stand til cockpit. Å dra nytte av rabatter som tilbys av hver produsent på den tiden vi skrev denne artikkelen, og selv om Pive planen er ferdig, hvis du er interessert i å bli kvitt din gamle bil, kan du få veldig fristende tilbud som i noen tilfeller overstige snevert 7000 euro.

Liten: 434 poeng for Citroen C1, 477 for Opel Karl ...

1. Opel Karl

Opel Karl, presentert som en av Billige mest interessante biler ved å tilby konkurransedyktig pris i forhold til sitt rike utstyr. Til dette må vi legge til at det også er en relativt ny modell på markedet, så det er fortsatt ikke veldig vanlig. Med salgsfremmende rabatter brukt, starter serien på 7,990 euro, men det spiller ingen rolle, den versjonen med Selektiv finish og motor 1,0 ECOTEC bensinmotor med 75 hestekrefter, forblir den i 8,768 euro. Den negative er stammen, med bare 215 liter.

Som nevnt, Utstyret er rikelig og den omfatter en multifunksjonsratt, et lydsystem med Bluetooth, USB og ekstra inngang, utgang assistent ventende, elektrisk justerbare speil eller hastighetskontroll. Til dette må tilføyes front, side og kollisjonsputer, setehøyderegulerbar driveren, for datamaskinen, blir de fjerntliggende sentrale styre eller den nødvendige stabilitet og lukketrykkføler.

Effekt: 75 hk

Gjennomsnittlig forbruk: 4,5 l / 100 km

Porter: 215 liter

Kia Picanto

2. Mitsubishi Space Star

Det er trolig den mest ukjente av listen billigste bilene du kan kjøpe, noe urettferdig på en måte. Med denne modellen, har Mitsubishi etterstrebet å tilby ikke bare et produkt med en attraktiv pris, også med en omfattende utstyr enn sine viktigste konkurrenter. Mitsubishi Space Star er tilgjengelig med tilbud for 10.200 euro med Motion finish og 1.0 bensinmotor 88 hk.

Den viktigste funksjonen i denne modellen er dens omfattende standard utstyr, den har mange elementer som ikke har de andre kandidatene. Vi viser til saker som automatisk hodelykt, til regnsensor eller system tilgang og start hendene fri. Det har også hjul og girkule skinninteriør, lettmetallfelger 15 inches, automatisk klimaanlegg, fire elektriske vinduer, multifunksjonsratt, lydanlegg med hjelpe tilkoblinger og Bluetooth-tilkobling eller oppvarmede sidespeil med lys blinkende LED integrert.

Effekt: 80 hk

Gjennomsnittlig forbruk: 4,3 l / 100 km

Porter: 235 liter

Billige Biler 2016 Suzuki Celerio

3. Suzuki Celerio

Med sin 3,6 meter lang, er det Suzuki Celerio ligger halvveis mellom den fjerde modell i listen, og den andre med den fordel i forhold til sete som har en fem-dør legeme og en hytte fem torg. Selv om det er mulig å skaffe det for mindre penger (7,795 euro), Anbefaler vi at du er ferdig med GL-versjonen, som er priset 9,190 euro med rabatter søkt. Den har en 1,0 bensinmotor som produserer 68 hestekrefter og som gir akseptabel ytelse for bruk i urbane områder.

Vi satset på celerio GL og ikke fordi de grunnleggende funksjonene klimaanlegg, radio med MP3, USB, CD og tilkobling Bluetooth, Front elektriske vinduer, sentrallås, justerbart ratt, justerbar førersete høyde, pluss stabilitetsregulerende, to fremre kollisjonsputer og dekktrykket sensoren.

- Effekt: 68 hk

- Gjennomsnittlig forbruk: 4,3 l / 100 km

- Porter: 254 liter

4. Fiat Panda

Fiat Panda er en vanlig på disse ranking hvor vi søker å tilby billig bil til den beste prisen. Den lille Fiat tilbys i tre utførelser og starter i Pop 6,590 euro med dagens anvendte rabatter (men ja, finansiering, som i mange andre modeller rangering). Under panseret en bensinmotor og 1,2 liter 69 hk med en manuell girkasse skjuler. Imidlertid er standard utstyr i grunnleggende, slik som håndtering av kollisjonsputer, skinnratt eller Elektronisk stabilitetsprogram (ESP), mens må betale for å ha så grunnleggende som sentrallåsen eller radio alternativer.

- Effekt: 69 hk

- Gjennomsnittlig forbruk: 5,1 l / 100 km

- Porter: 225 liter

5. Skoda Citigo

Citigo Skoda, som gjør Seat Mii, som den deler plattform og drivlinjer, er den minste modellen av den tsjekkiske firmaet. De tre-dørs Citigo stil starter på 10,170 euro og selv om ikke den billigste, er det den mest interessante ferdig å justere prisen. Tilpasningsmulighetene tillate trekk med den utforming uten å være for tilleggskostnad og omfatter utstyr slik som luft acondiconado, sentrallås kontroll dekktrykk, legering hjul 16 inches, tåke lys og radio fargedisplay. Under panseret er motoren 1.0 MPI 60 hk bensin i forbindelse med en manuell girkasse fem relasjoner.

- Effekt: 60 hk

- Gjennomsnittlig forbruk: 4,5 l / 100 km

- 251 liter

6. Dacia Logan

Hvis du er ute etter mer plass, inviterer vi deg til å fortsette hulene i produktporteføljen Den rumenske firmaet. Dacia Logan tilbyr et tredje bind i kroppen og deler de samme motorene som verktøyet. I dette tilfellet, TCE Ambience 90GLP Logan starter i 10,280 euro og utstyrer en turbo tresylindret 0,9-liters 90 hk som strømmer på LPG og bensin. Den har samme valgfritt, men denne gangen air condition er en del av standardutstyret. Navigasjonspakke 435 euro eller 180 euro tåkelys er noen komponenter som kan legges.

- Effekt: 90 hk

- Middels forbruk: 3,5 l / 100 km

- Porter: 510 liter

Billige biler Dacia Sandero 2016

7. Dacia Discover

Dacia Sandero er en av nye biler billigere markedet fordi prisen starter på 7821 euro den atmosfære versjon 1.5 dCi dieselmotor 75 hk, med alle de rabatter anvendt. Mens dette ferdig ikke innlemme en standard utstyr er stor nok, bør du legge til 423 euro det koster alltid trenger air condition, så totalt vil det forbli på 10,753 euro.

Blant standardutstyret inkludert Sandero Ambience, bør vi nevne ESP, den kollisjonsputer forfra og fra siden, den sentrallås med fjerntliggende eller stålhjul 15 inches i diameter med hjulkapslene. Du kan fullføre selv om i stedet for å velge for klimaanlegg, som vi har sagt, det koster 423 euro, du bestemmer deg for å ta en av de to pakkene som også inkluderer det element av komfort. Den første legger en radio med alle typer tilkoblingsmuligheter, inkludert Bluetooth nødvendig, for 627.99 euro, mens den andre har en hendig nettleser med berøringsskjerm 7-tommers 435 euro.

- Effekt: 75 hk

- Gjennomsnittlig forbruk: 3,8 l / 100 km

- Porter: 320 liter

8. Citroen C1

Den fem-dørs Citroën C1 med City Edition starter på overflate 9.600 euro. Det er presentert som en av de mest komplette og interessante alternativer her, enten for prisen og for utstyret. Standard utstyr som berøringsskjerm 7-tommers Bluetooth og MirrorLink, ABS, ESP, klimaanlegg, fartsbegrenser, Skinnratt og lettmetallfelger, blant andre, gjør det skiller seg ut, mens under panseret skjuler en Puretech bensinmotor på 1,2 liter med 80 hk og manuell girkasse.

- Effekt: 80 hk

- Gjennomsnittlig forbruk: 4,3 l / 100 km

- Porter: 196 liter

Billig Car Seat Mii 2016

9. Sete Mii

Seat Mii, foruten å være den minste modellen som selges av den spanske firmaet, med 3,56 meter i lengde, er mindre blant 2017 økonomi biler vi foreslår, som innebærer en begrensning på antall passasjerer gjennomført, som i dette tilfellet er fire. Men hvis du vanligvis er å navigere byen og vanligvis ikke gjøre lange reiser, kan det være et utmerket valg. Foreløpig Seat Mii stil tilbyr fra 11,480 euro med alle mulige rabatter påført, et urbant anvendelse av en mekanisk 1,0 bensin med 60 hk og utstyrt med en manuell femtrinns girkasse. Utstyrt komponenter slik som luftkondisjonering, sentrallås, tur datamaskin, front- og side kollisjonsputer og elektronisk (ESP).

- Effekt: 60 hk

- Gjennomsnittlig forbruk: 4,5 l / 100 km

- Porter: 251 liter

10. Dacia Duster

Dacia Duster er utvilsomt den mest vellykkede modellen av den rumenske firmaet. En SUV rimelig pris starter på 10.000 euro Base finish. Men, inviterer vi deg til å investere litt mer, og du får en 115 Duster 4x2 1,6 Ambience med eldre utstyr alternativer for 12,565 euro. Utstyre en fire-sylindret bensin 1,6 liter med 115 hk og en manuell girkasse. I tillegg har systemet start&Stopp, elektriske vinduer, sentrallås, dekktrykk, MP3, ESP, ABS radio og bremseassistent krise er en del dele sensor standard utstyr. Legg klimaanlegg for 705 euro, og du må fullføre.

- Effekt: 115 hk

- Gjennomsnittlig forbruk: 6,4 l / 100 km

- Porter: 475 liter


Понравилась статья? Поделись с друзьями: