Priset på den nya Honda Civic Type R 2017

Honda Civic Type R 2017 presenterades vid Geneva Motor Show 2017. lanserades 20 år efter den första Civic Type R och den femte generationen levererar 320 hästkrafter, 10 mer än den föregående. Den rör sig med VTEC 2,0 liters motor, växellåda och sexväxlad Rev-Match-systemet. Den börjar säljas i Spanien i sommar och men ännu inte vet vad det kommer att kosta här, vi vet vilket pris i USA, där den kommer att marknadsföras för första gången.

Missa inte: 'Honda Civic Hatchback 2017 Det är här!'

den Honda Civic Type R avtäcktes officiellt på Geneva Motor Show 2017. I de schweiziska visar vi upptäcker bland annat rör sig med en 2,0 VTEC levererar 320 hk och maximalt vridmoment på 400 Nm, associerad med en manuell växellåda med sex växlar.

Förutom de hemligheter deras konstruktion (varav diskuteras nedan) lärde sig också som öppnar ett nytt system Rev Match, som är ansvarig för att göra spets klack automatiskt när du minskar en växel och är verksamt inom tre körlägen har följande lydelse: Comfort, Sport och + R. Du kommer till Spanien i sommar och även om vi inte vet vad det kommer att kosta här, som vi kommer på vars pris kommer att starta i USA: $ 33.900. Detta innebär att det är ungefär $ 10.000 dyrare än en Civic Si och mer prisvärd än Ford Focus RS ca $ 2200.

Och även om mycket har gjorts av uttömma tre utgångar och det fanns spekulationer om att idén om att placera en tredje röret med mindre diameter i mitten skulle avsevärt förbättra deras sound, kunde vi inte kontrollera ... hittills. Honda har släppt denna video som förutom att låta närmare titt på några detaljer om den nya Civic Type R som grillen eller imponerande spoiler, lämnar oss några sista sekunder som kan lyssna hur Rugen dess mer än 320 hk att få flytta:

 

Stärkelsetillverkaren för estetik, tar den nya Honda Civic Type R basis av den nya Honda Civic 5-dörrars. Hans linje är mycket sportig med en underkroppen söker golvet från en närmare position och en riktigt radikal personlighet. Dess tillbehör är att ge bättre downforce, belyser den radikala nya stötfångaren design, luftintag huva eller spoiler har placerats i baksätet. 

 

På samma sätt kan vi peka på andra delar av fordonet har gjorts om och erbjuder ett nytt ansikte. Den typiska röda H av de modeller av företagets prestacionales är omgiven av en kalender nytt lagförslag. Optiska har ett mörklagt yta och funktionen LED-teknik. På liknande sätt är sidokjolar av kolfiber närvarande mellan enorma 20-tums hjul insvept i steg om större hjul.

Missa inte: 'Fem dygder och hoppa Honda Civic Type R'

Dess kropp är 38 procent styvare än den nuvarande Civic, är optimerad McPherson framfjädring och den bakre är en oberoende multilink. Vidare, har vikten reducerats med 16 kilo.

 

Den nya Type R 2017 ska tillverkas i fabriken att varumärket har United Kingdom, Swindon, varifrån han kommer att resa till USA blev den första Type R säljs i den amerikanska landet under parollen Honda och sommaren kommer att säljas i Spanien.