Exklusiva bilder av Mercedes CLS 2018!

Exklusiva bilder av Mercedes CLS 2018!

En läsare har gett oss dessa exklusiva bilder som ser ut som Mercedes CLS 2018. Vår improviserad spion fotograf har fångat medan ridning riktning Sitges (Barcelona) och även är täckt med kamouflage, linjer och tyska undervisning bort honom ...

En läsare har gett oss dessa exklusiva bilder verkarMercedes CLS 2018.

Vår spionfotograf har improviseratjagas medan ridning riktning Sitges (Barcelona) och till och med gåtäckt med kamouflage, linjer och, framför allt, undervisningGmünd bort honom ...

Mercedes CLS 2018 (spion bilder) (3)

  • Mercedes CLS 2018 (spion bilder)

  • Mercedes CLS 2018 (spion bilder)

  • Mercedes CLS 2018 (spion bilder)

Den sista gången vi såg Mercedes CLS2018 Han hade förlorat en del smink (Du har bildernadenna länk). Det är klart,Därför finns det inte mycket att det tyska företaget för närvarande,eftersom de annars inte skulle ta bort kamouflage somså långt de har försökt att dölja sina nya linjer. I själva verket,förväntas nå marknaden i mitten av nästa år.

Efter införandet av den nya generationenMercedes E Class, många väntarfram emot ankomsten av dess mest eleganta och sportig derivat,den nya Mercedes CLS, fyra attraktiv saloondörrar coupe estetik Star Maker. idagVi kommer att presentera nya intressanta detaljer om den här bilensom att slå på marknaden i mitten av 2018.Nedan kan du se en av de första videoklipp MercedesCLS 2018 helt kamouflerade:

Detta datum vi öka vårkarl Automotive News att lanseraMercedes CLS 2018 sammanfaller med den planering som användevarumärke när man introducerade den tidigare generationen E-Klass 2010,eftersom det lanserades den andra generationen av Mercedes CLS exakt två år senare,2012. Och eftersom den aktuella klassen E kom förra året,varför vi tror att vi kan ta för gott datumföreslå från denna publikation för införandet av de nya CLS.En annan viktig nya funktioner i tredje generationen kundevara namnet. Mercedes omprofilering mesta av sitt sortiment,såsom Mercedes GLE eller Mercedes SLC. Om vi ​​följer logiken, framtidenMercedes CLS skulle kunna kallas Mercedes CLE, även om detta ärnågot som ännu inte bekräftats av Mercedes.

New Mercedes E-klass på detaljer i sin officiella premiär

den tredje generationen av Mercedes CLS,som har jagats igen i dessa spion bilder, kommer han att sitta på den nyaMRA plattform (om "Modular Rear Architecture) som släpptesNuvarande klass E (test), medkommer att dela de viktigaste tekniska egenskaper.Estetiskt ser djupa kamouflage på dessa tidigabilder gör det svårt att dra ledtrådar, men vi kan fåen slutsats: det verkar som jag kunde gå tillbaka stilden sista coupe av varumärket, såsom MercedesE-klass Coupe, med en horisontell och långsträckta bakljus,naturligtvis med den modernaste LED-tekniken. Nedgången av huven,Samtidigt kan det inte vara så överdriven, även om detta är möjligtbara ett villospår kamouflage.

Naturligtvis kommer du att dra nytta av allateknik på klass E, däribland sådana som rörassistenter och semiautonomous kör. iPunkt mekaniker, väntas den framtida Mercedes CLSärver från saloon som härleder intervallet drivmedel ochäven om det är fortfarande för tidigt att veta säkert, är det troligt attsom mekanisk tillgång kommer att ha ett nytt block av sexinline som skall införas första uppdateringenMercedesAktuella klassen S kommer att anlända nästa år. Men vänta, attNu kommer det mest intressanta som ryktasframtiden Mercedes CLS nokommer att innehålla Shooting Brake version, som liksom kallashelt bekant version med fem dörrar kropp.

Men ryktena stannar inte där, andrapekar på en radikal sport version, Mercedes-AMG arbete ochDu kan hålla namnet CLS: kanske något större förslåss tydligare med Porsche Panamera? tills nuDe var inget annat än rykten, men saker och ting har förändrats i samband medhall2017 Genève, där det tyska företaget har presenterat Mercedes-AMG GT Concept, enprototyp som de räknar med införandet av ett sedansporter som kommer att lägga till intervallet Mercedes-AMG GT, en bil somDet skulle vara mer radikal än framtiden både när det gäller CLSprestacionales som estetiska.

Foto: Oscar Jiménez