Volkswagen Touareg 2018: jagade nästan ingen kamouflage

En ny sats av spion bilder av 2018 VW Touareg SUV visar oss framtiden med praktiskt taget ingen kamouflage på sin kropp. Som kommer att vara den tredje generationen av den tyska crossover förväntas vara mer lyxiga, bland annat en tredje sätesrad och första användningen av GTE plug-in hybrid version. Hans debut kommer att äga rum i september på Frankfurt Motor Show 2017.

Missa inte: Detta kan varaVolkswagen Touareg 2017

Kommer en ny sats av spion bilder VW Touareg 2018.Du kan se dem i gallerietbilder som leder artikeln där du kan kontrollera attutvecklingsenhet förevigat av fotografer i dettatid hade nästan ingenting om hans kamouflagekropp, till skillnad från vad som hade hänt hittills. HarAnledningen? När de saknar minst för presentation att hållasi september på Frankfurt Motor Show 2017.

Sedan förra gången var jag fångades av målenindiskret, den ny generation Touareg Han har övergettsvarta presenningar som täcker näsan och bak samtgeometriska svart och vit vinyl att förbli praktiskt taget'Naken'. Men nu är det inte ser så mycket som Audi SUVunder de första tillfällen då han fotograferade, verkar det somVolkswagen kommer inte att riskera i estetiska villkor och kommer att satsaför en mycket lik sin lillebror, Volkswagen Tiguan design. 

VW Tiguan Allspace i Geneve 2017 (10)

 • VW Tiguan Allspace i Genève 2017
 • VW Tiguan Allspace i Genève 2017
 • VW Tiguan Allspace i Genève 2017
 • VW Tiguan Allspace i Genève 2017
 • VW Tiguan Allspace i Genève 2017
 • VW Tiguan Allspace i Genève 2017
 • VW Tiguan Allspace i Genève 2017
 • VW Tiguan Allspace i Genève 2017
 • VW Tiguan Allspace i Genève 2017
 • VW Tiguan Allspace i Genève 2017

den New Volkswagen Toauerg Det har utvecklats påsamma plattform ämne Audi Q7, Bentley Bentayga ochframtida PorscheCayenne och Lamborghini Urus. detta görsom är nästan identiska i aktion; samtidigt som denTouareg mångsidighet minskar utrymme och låter digför att rymma olika mekaniska (inklusive en varianthybrid). 

Estetiskt verkar det som Volkswagen Touareg raffinerade linjer,utgångs optiska grupper. Det förväntas också att ökateknisk utrustning och system med förarassistansde senaste framstegen inom anslutning och assistenter. attJa, även om enheten i galleriet har nästan ingen kamouflage, liteHan har ett strategiskt läge så som döljerHuvudpunkter i hans nya utseende. Det är tydligt att de som har gjortdetta papper ville göra en prototyp av de senare stadiernautvecklings likna Volkswagen Touareg och aktuella kursenatt de har lyckats. I den här videon kan du se en annan enhetbevis sågs i augusti förra året.

Vad vi har sett (och hört) hittills VW Touareg2018

I dessa bilderspion som delade pojkarnaav Motor.es Vi kunde se en testenhetnya VolkswagenTouareg, upptäckte vi att i den tredje generationen Touareggrill öppnar växer i storlek, påminnaT-Prime GTE koncept somHon debuterade på Beijing Motor Show för några månader sedan.

Volkswagen T-Prime GTE Concept (8)

 • Volkswagen T-Prime GTE Concept

  Tyska biltillverkaren Volkswagen har just infört T-Prime GTE Concept på 2016 Beijing Motor Show.

 • Volkswagen T-Prime GTE lateral Concept

  Detta är en prototyp som Volkswagen förutser de egenskaper som definierar som kommer att vara den största SUV.

 • Volkswagen Concept T-Prime GTE bakom

  För att göra detta har de skapat en konceptuell modell med en dynamisk och elegant utseende.

 • Volkswagen T-Prime bak GTE Concept

  Det är också utrustad med ett avancerat plug-in hybrid framdrivningssystem.

 • Volkswagen Concept T-Prime GTE näsa

  Den har också en rymlig hytt, men ja, med endast fyra platser.

 • Volkswagen Concept T-Prime GTE instrumentpanelen

  Traditionella kontroller och knappar har försvunnit till förmån för bakgrundsbelysta touchknappar.

 • Volkswagen T-Prime GTE Concept Interior

  Multimediasystemet utrustar en stor kurva och 15-tums pekskärm

 • Volkswagen Concept T-Prime GTE detalj

  Medan funktionen hos kontrollpanelen antar en annan skärm, i detta fall 12 inches

Det förväntas också att den nya Volkswagen Touareg2018 Flaunt fler vård finish och allateknik finns i modeller i gruppVolkswagen. Det kommer debut nya effektivare motorer,förnyade transmissioner och system som inkluderar AWDden 4MOTION Active Control System justerbar. denKolofon komma med plug-in hybrid version GTE redanVi meddelade.

Som kommer att vara den tredje generationen av den tyska crossover varplanerad till någon gång mellan 2017 och 2018. Troligtvissom ska läggas fram i september på Frankfurt Motor Show2017. Dessutom vet vi att produktionenden nya Touareg kommer att starta i november.

Källa: Motor.es


Понравилась статья? Поделись с друзьями: