Land Rover Discovery 2017: tillgänglig från 56,150 euro

Den brittiska tillverkare lanserar officiellt Land Rover Discovery 2017, den femte generationen av modellen presenteras nu 27 år sedan och sedan dess har sålt mer än 1,2 miljoner enheter över hela världen. Det upprätthåller egenskaperna hos dess föregångare (högt off-road kapacitet och inredning med upp till sju platser), vilket ger en hel del teknik och en mycket mer dynamisk design. Den är tillgänglig från 56,150 euro, trots att de första enheterna inte anländer förrän våren 2017.

Intresserad: Spotify kommer att 'dansa' till den nya Jaguar Land Rover

En dag före starten av 2016 Paris Motor Show, den brittiska tillverkare som specialiserat sig off-road-modeller lanserades officiellt Land Rover Discovery 2017. Denna SUV representerar den femte generationen av Discovery, som presenterades nu 27 år sedan och har sedan dess sålt mer än 1,2 miljoner enheter över hela världen. Nyheterna är många, eftersom detta är en modell utformad från grunden, bland annat, minskar vikten med 480 kg jämfört med dess föregångare tack vare sin lätta aluminiumkonstruktion.

Utseendet på New Land Rover Discovery är starkt influerad av utformningen av den minsta modellen av Discovery familjen, Land Rover Discovery Sport, och bilden av prototypen Discovert Vision Concept som presenterades varumärket för Hall of New York 2014. Visuellt är det mycket mer dynamisk än den fyra tidigare generationer, med en mer rundad kropp, som väsentligen förbättrar den aerodynamiska koefficient, som är vid cx 0,33, hjälper till att förbättra energieffektiviteten tillsammans med lägre totalvikt.

Så var att testa förmågan Land Rover Discovery 2017

 

den ny upptäckt når en längd av 4970 mm, 2220 mm bred (inklusive bak) och en höjd av 1,846 mm, dvs 141 mm längre, men smalare och lägre än tidigare. Dess axelavstånd uppgår till 2923 mm, 38 mm mer än tidigare, vilket har gjort Land Rover för att skapa en ännu mer rymlig interiör, även i baksätet tack vare lösningar som Integral länk suspension. den baklucka inte längre uppdelad i två delar, är nu en unik pjäs som ger tillgång till en kolossal lastutrymme 1231 liter med fem lediga platser (eller till 2500 liter med två platser i bruk).

Även om Discovery 2017 Det är en helt ny bil, den mest avancerade tekniken hittills och Discovery har Land Rover inte glömt sin långa tradition och många kunder värderade aspekter av tidigare generationer. Till exempel, även bakluckan är nu ett enda stycke, har de utformade en liten inre porten elektriska enheten visas vid åtkomst till lastutrymmet, vilket ger en plan yta av 285 mm kunna motstå en belastning på 300 kg, så att det fortfarande är möjligt sitta där för förändring skor.

 

En Land Rover Discovery Sport bogserar ett tåg, bilder (6)

 • En Land Rover Discovery Sport bogserar ett tåg, bilder

 • En Land Rover Discovery Sport bogserar ett tåg, bilder

 • En Land Rover Discovery Sport bogserar ett tåg, bilder

 • En Land Rover Discovery Sport bogserar ett tåg, bilder

 • En Land Rover Discovery Sport bogserar ett tåg, bilder

 • En Land Rover Discovery Sport bogserar ett tåg, bilder

även de underhålls den karakteristiska arrangemanget av stolsraderna i ny sjusitsig SUV Land Rover, med en typ "scen" i vilken varje rad är högre än den främre, så att alla positioner är i god sikt placering. Liksom i andra märkesvaror, vertikala och horisontella linjer definierar utformningen av instrumentpanelen, som kombinerar kvalitet material med stora doser av teknik för att skapa ett utrymme så bekväm som möjligt. Hans bild påminner utan tvekan den mest exklusiva Range Rover.

Och komfort förstå, till exempel enkel tillgång till stugan, som uppfyller genom teknik Tillgång Auto Höjd vilket sänker markfrigången ner till 40 mm, eller som har många hål för att göra alla typer av föremål, med minst 10 utrymmen för detta ändamål. I mittkonsolen, som nu är alla kontroller tillägnad framdrivningssystemet och avancerad körning assistenter utrustar Discovery, som för tillfället har de också genomgått stora förändringar.

Ett tekniskt underverk

Enligt säger varumärket, nya Land Rover modell Den har konstruerats för den digitala tidsåldern och faktum är att det innehåller många funktioner som bara för några år sedan skulle vi ha varit otänkbart ut. Till exempel multimedia entertainment system InControl Touch Pro touch-10 tums skärm tillåter användare att konfigurera sätena i den andra och tredje rader med ett enkelt tryck eller ens tillnärmelsevis så att du kan ordna sätena från din smartphone när du handlar så att allt är klart när du anländer bilen.

En annan framträdande drag är armbandet som det märke som anges som Active Key, ett element som tillåter användare att utöva sporter som surfing behöver inte ta bilnycklarna med honom. Helt enkelt placera aktiv Key på höjden av "D" i Discovery som tittar på dess bakre så att fordonet är olåst, så att du kan lämna nyckeln "riktiga" i sittbrunnen på ett säkert sätt. Den här funktionen är även tillgänglig i Jaguar F-Pace.

 

Land Rover Defender Specter (5)

 • Land Rover Defender Specter

 • Land Rover Defender Specter

 • Land Rover Defender Specter

 • Land Rover Defender Specter

 • Land Rover Defender Specter

Naturligtvis utrustad med den senaste utvecklingen som framgångsrika terrängkörning assistenter det brittiska företaget. den Land Rover Discovery 2017 Terrain Response-systemet 2 anpassning av fordonet till olika markförhållanden genom att helt enkelt vrida en väljare, ändra svaret av motor, växellåda eller luftfjädring, vilket kan minska höjden av 40 mm eller höja vid 75 mm (minimimarkfrigång i detta fall är 283 mm, med en fording djup av 900 mm, dvs. 200 mm mer än tidigare).

För att säkerställa en 4x4 extraordinära möjligheter och en dragkapacitet (upp till 3500 kg) Du kan montera en reducerande som kan aktiveras rör sig med hastigheter upp till 60 km / t. Naturligtvis utrustar standard en permanent fyrhjulsdrift system med Torsen differential och en hastighetsöverföringsfallet som under idealiska grepp fördelar ström i ett förhållande 42/58 mellan de främre och bakre tåget, beroende på situationen, kan variera mellan 62/38 och 22/78.

Utbud av motorer och Launch Edition

Den nya Land Rover Discovery, en av de viktigaste nyheterna i Paris Motor Show 2016, kan du utrusta ett urval av diesel och bensin Jaguar Land Rover med avsättningar cylindrar 4 och 6, alla med start / stopp och automatisk växellåda åtta hastighet tillverkas av ZF. den Land Rover Discovery Td4 180 hk Discovery är det mest effektiva hittills, det blir en genomsnittlig förbrukning godkänns endast 6 l / 100 km. Med detta block 2,0, som utvecklar 400 Nm vridmoment, kan det gå från 0 till 100 km / t på 10,5 sekunder.

Nästa steg representeras av Land Rover Discovery SD4, också med en 2,0 Ingenium fyrcylindrig motor tillverkad av aluminium men i detta fall, genererar den 240 hästkrafter och 500 Nm vridmoment. På detta sätt kan du gå från 0 till 100 km / t på 8,3 sekunder med en genomsnittlig förbrukning av 6,3 l / 100 km. som övre änden i diesel, Upptäckten RD6 är den sexcylindriga motorn.

 

Jaguar Land Rover flotta kommer att skapa semiautonomous i foton (5)

 • Jaguar Land Rover flotta semiautonomous Storbritannien

  En ny flotta för forskning börja testa under verkliga förhållanden i Storbritannien.

 • Jaguar Land Rover Storbritannien flotta semiautonomous över horisonten

  Den 'över horisonten' Systemet kommer att underlätta kommunikationen mellan andra fordon.

 • Jaguar Land Rover Storbritannien flotta semiautonomous teknik

  Ny teknik kommer att bidra till att minska förarens stress och förebygga olyckor.

 • Jaguar Land Rover flotta uk semiautonomous hjälpa vägarbete

  Den 'Vägarbete Assist' systemet kommer att hjälpa förare som cirkulerar på vägarbeten och vägar med tvåvägs.

 • Jaguar Land Rover Storbritannien flotta semiautonomous säker pullaway

  Den 'Safe Pullaway' systemet kommer att bidra till att förebygga och undvika olyckor.

Dess 258 hk och 600 Nm vridmoment gör det möjligt att accelerera från 0 till 100 km / t på 8,1 sekunder, en förbättring med 1,3 sekunder över sin föregångare. Också det minskar utsläpp och förbrukning som finns kvar i 189 g / km och 7,2 l / 100 km, respektive. den endast bensinmotor och den mest kraftfulla alternativ är Discovery Si6 en 3,0 V6 som ger 340 hk och 450 Nm i vridmoment. Tack vare detta kan du accelererar från 0 till 100 km / t på 7,1 sekunder.

Den nya Land Rover Discovery 2017 finns nu i spanska återförsäljare med pris från 56,150 euro del, men ja, tänk på att de första enheterna inte kommer att nå Spanien och andra marknader fram till våren 2017. För att fira lanseringen har varumärket skapat Land Rover Discovery "First Edition", som är begränsad till 2400 bilar i världen som har unika egenskaper såsom kartor inspelade trim aluminiumdörrar och instrumentbrädan eller omfattande standardutrustning. Om du vill veta resten av Firsts som gör sin debut i så fall kommer man att besöka galleriet i den nya 2016 Paris Motor Show.

Prisklass Land Rover Discovery 2017

Även den nya upptäckten inte kommer att nå återförsäljarna spanska till våren 2017, den brittiska tillverkaren och stöder order på sin nya SUV. Priser börjar på 56,150 euro Discovery S 2.0 dieselmotor på 180 hk och nå upp till 91,750 euro för att ringa specialutgåva release, som vi hänvisat till i föregående stycke. Inte räknar finish, priset beroende på motor valt start vid följande priser i:

- 2017 Land Rover Discovery 2,0 TD4 auto diesel (180 hk): 56,150 euro

- 2017 Land Rover Discovery 2,0 SD4 automatisk diesel (240 hk): 60,450 euro

- Land Rover Discovery 3,0 LR-TD6 2017 automatisk diesel (258 hk): 65,300 euro

- Land Rover Discovery 3.0 LR-2017 automatisk bensin V6 (340 hk): 67,800 euro 

Han anländer till Hall of Los Angeles

Den nya Land Rover Discovery har också landat i Hall of Los Angeles som ska presenteras vid American land. De sju-sitsig SUV tar emot strålande recensioner för sin djupa ändringen påverkar både avsnitt konstruktion och den mekaniska och tekniska.

Marknaden i det land där barer och stjärnor kommer att anlända i mitten av 2017 med en lika intressant mekanisk intervall. Den engelska modellen kan vara relaterad till en bensinmotor laddad 3,0-liters V6 som utvecklar en total effekt av 335 hp; och även en diesel V6 3,0 liter i detta fall ger 254 hästkrafter. Varumärket säkerställer att bensinmotorn förbättrar upp till 14% bränsleförbrukningen ovan.