Mugello MotoGP race 2017: enorm vinst för Dovizioso

Andrea Dovizioso stor vinst. MotoGP seger på Mugello Race 2017 för den italienska, som kunde slå en feisty Maverick Viñales och en överraskande Danilo Petrucci. Rossi och fysisk endast tillåtet för honom att nå fjärde platsen på en dålig dag för Honda.

Moto2: A Pasini loss triumferMugello

Enorm fördel för Andrea Dovizioso i loppMotoGP Mugello 2017. Det förväntades Forli varfront men dominera inte så det har gjort under dagenidag. Mugello Viñales lämnar är mer ledare med sin andraplats inför en imponerande Petrucci och Valentino Rossi.Honda, långt efter. 

Valentino Rossi har börjat mycket starkt och har tagitfront framåt av Maverick Viñales. Den italienska vänsternför det och ville kasta från början. Menefter det första steget mållinjen som har förstahar varit Jorge Lorenzo Utnyttja kraften i hans Ducatii upploppet. 

Rossi Totalt omkörning honom mot mitten avkrets men återigen Lorenzo har tagit ledningen. En tredjeRossi har gjort Lorenzo var tvungen att öppna upp en bit ochViñales komma in andra position. Rose har tagitslipstreaming den italienska men Rossi har varit starkare i bromsning ochHan har behållit ledningen. 

VIDEO: MotoGP Mugello 2017 Grand Prix nycklar

Maverick Hon har återvänt till sin första och har lyckatsRossi han inte tillbaka omkörningar. hela huvudetras gånger rullade i ganska jämnt matchade, med både Ducati tillbaka ochMarc Márquez femte. Pedrosa hade mer problemsom de var inbäddade i en andra grupp med åkare somAndrea Iannone och Álvaro Bautista

Det fanns ett litet snitt mellan det tredje och fjärde,specifikt mellan Dovizioso och Petrucci. Viñales, Rossi ochDovizioso De har sjunkit till 1'47 och det verkade att detta skulle vara dentakten för att vinna loppet. Viñales har fortsatt att dra hårtoch den främre gruppen har sträckt tillräckligt. Ledaren villebryta loppet. 

De bästa bilderna av MotoGP Mugello 2017 (15)

 • MotoGP-Mugello-2017-1

  Andrea Dovizioso loss vurm bland Ducati fans med sin seger. Foto: MotoGP lag

 • MotoGP-Mugello-2017-2

  Claudio Domenciali, VD för Ducati, kunde inte välja en bättre dag att gå till Mugello.

 • MotoGP-Mugello-2017-3

  Maverick Viñales vann inte, men lyckades en andra position känt till seger.

 • MotoGP-Mugello-2017-4

  Danilo Petrucci trodde inte hans podium: "Jag skulle ha sålt mitt hus bara veta som skulle göra det"

 • MotoGP-Mugello-2017-5

  Valentino Rossi gjorde vad han kunde och slutligen slutade fyra. Fortfarande i kampen om titeln.

 • MotoGP-Mugello-2017-6

  Álvaro Bautista återvände överraska med sin femte. Med lite mer regelbundet kommer att få mycket hög.

 • MotoGP-Mugello-2017-7

  Marc Márquez fick överleva och 'nöja sig' med en diskret sjätte position.

 • MotoGP-Mugello-2017-8

  Pedrosa och Crutchlow hade dem under hela loppet och i slutet Dani Cal misstag kastade på sista varvet.

 • MotoGP-Mugello-2017-9

  Jorge Lorenzo kom att leda loppet men bleknade med tidens varv till slutet åttonde.

 • MotoGP-Mugello-2017-10

  Michele Pirro bra prestanda som en vild-kort, eskortera Lorenzo själv på nionde plats.

 • MotoGP-Mugello-2017-11

  Så tätt var i slutet av Moto2 med Pasini seger över Luthi och Marquez.

 • MotoGP-Mugello-2017-12

  8 år efter hans sista seger i samma krets, Pasini klättrade upp till toppen av pallen.

 • MotoGP-Mugello-2017-13

  Andrea Migno ledde Moto3 pallen med Fabio Di Giannantonio och Juanfran Guevara.

 • MotoGP-Mugello-2017-14

  En bild som perfekt sammanfattar Moto3 loppet. A 'Goldeneye' piloter i några meter.

 • MotoGP-Mugello-2017-15

  Stor dag för italienska fans med hat-trick av segrar i alla tre kategorier: Migno, Dovizioso och Pasini

Petrucci, det oväntad gäst

Överraskande nivå Danilo Petrucci, till valsningrummet jagade Valentino Rossi. Italienska tillMarc Márquez och det fanns en större skillnad ibekräftelse på att Honda drabbats av en hel del i denna krets, eftersomDani Pedrosa var 10: e med 15 varv kvar. baptistLorenzo realiserade och placerade sjätte. Lysande karriär tilltiden av Talavera. 

Topping skillnaderna bibehölls, vi visste inte äreftersom Viñales var bevara däck för den sistaeftersom det verkligen vänder eller båda Dovizioso, Rossi och PetrucciDe kunde gå så snabbt som i Rosas. Bautista fortsatte sinprogression och Marc Márquez framåt för att flytta tillfemte. 

10 varv Dovizioso har tagitgp17 hastighet av huvudet för att ta testet. ny faskarriär i Ducati ryttaren var den som satterytm huvud. Petrucci trea efter omkörning Rossiunder inbromsning för den sista hörnet. Egentligen två Ducati gp17 avDovizioso och Petrucci var visar mycketkonkurrenskraftiga. 

Dovizioso vill gå

Petrucci Det var inte nöjd och på samma plats där han hadeRossi passerade med Viñales gjorde ett varv senare. två Ducatii huvudet med både Yamaha precis bakom, medan vissatre sekunder jagar dem Álvaro Bautista och Marc Márquez.Jorge Lorenzo hade fallit till nionde plats och Dani PedrosaHan rullade elfte. 

Han började se något bara var en ValentinoRossi, kanske han anklagade sin fysiska underlägsenhet skadabröstkorg. Som han gav inte loppet var Petrucci, attlångt bort lämnar Dovizioso skulle hålla i kölvattnet avDucati fabriken ryttare, även om båda hade sammaMekanisk: En gp17. 

A fem varv Viñales Det har lanserats av enPetrucci började att ha problem med däcken.Dovizioso Han hade tagit några meter bort ochRosas ville inte missa sina chanser till seger, även omHan hade flytt till 1,3 isär. Den italienska har uthärdatrusa av Viñales och korsade mållinjen först framåtledare och en imponerande Danilo Petrucci. Han kunde inte göramer Rossi och han avslutade fjärde före Döparen ochMárquez. På sista varvet Pedrosa sköt Crutchlowoch båda slutade ut ur tävlingen. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: