Tesla priserna i Spanien

Tesla priserna i Spanien

Ja, Tesla kan redan köpa i Spanien, men hur priserna? Efter att simulera elproceso köpet har vi funnit att Tesla Model S kan bokas från 80,540 euro och Model X har ett utropspris på 103,540 euro. Mellan de två modellerna för totalt sju tillgängliga versioner. I denna artikel kommer vi också hur spirande Tesla försäljningsnätverk i Spanien fungerar.

Tesla redan kan köpa i Spanien, men hurpriser?

Eftersom Elon Musk meddelat sin önskan att börja handlaSpanien har nyheten varit incensantes. efter spekulationerpå vad som skulle vara den valda staden för att hysa huvudkontoretTesla i vårt land bekräftadessom hade valts Barcelona.

Strax innan vi blev eko som Tesla letade efter arbetareSpanien och även närvarande när han är kallad att vara alterElon Musk ego i vårt land.

Kontor Tesla Modell S-K (3)

  • Office Tesla Model S-K

    Framifrån av Tesla Model S Office-K

  • Office Tesla Model S-K

    Bakifrån av Tesla Model S Office-K

  • Office Tesla Model S-K

    Tesla Model S Office-K Profile

redanDu kan köpa en Tesla i Spanien.

Om du anger Tesla hemsida och är överens om att listaländer Butiks Hitta 'Tesla i Spanien'. Det är länkenatt initiera en inköpsprocess som kommer att ha en annan kostnadberoende på vilken version du väljer. Vi har simulerat processenköp för Tesla som prisernaSpanien:

- Tesla Model S priserna i Spanien

- batteri av 60 kWh och autonomi 408 kmfrån 80,540 euro

- med batteri 75 kWh och autonomi 490 km från87,840 euro

- med batteri 90 kWh och autonomi 557 kmfrån 104,240 euro

- batteri 100 kWh och autonomi 613 km från154,940 euro

Priser Tesla Model X i Spanien

- med batteri 75 kWh och autonomi 417 kmfrån 103,540 euro

- med batteri 90 kWh och autonomi 489 km från114.340 euro

- med batteri 100 kWh och autonomi 542 kmfrån 158,840 euro

Tesla kommer att utbyta din i ett hotell

Egentligen finns det fortfarande fysiska butiker Teslavårt land men sökandet ställa Barcelona på kartan och ävenDet ger ett telefonnummer registrerat på Avenida Diagonal (enav de viktigaste gatorna i Barcelona).

Den stora nyheten är att om du beställer en Tesla genomwebbsida (Nu återstår det enda möjliga kanal) kommer inte att behöva resa tillNederländerna för att plocka upp som vanligt. 

Palo Alto har förhandlat med några Hotell i Madridoch Barcelona som kommer att fungera som högkvarter för leverans avenheter av Tesla Model S, Model X och inomSnart, Modell 3för den europeiska marknaden. Han har kallat "destinationerTesla'Och ​​de också samla in den köpta enheten ärDu kan begära bevis någon av modellerna.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: