Hur du ser på nätet och gratis MotoGP Malaysia 2017?

Visning online och gratis MotoGP Malaysia 2017

Vi berättar alla tricks du behöver veta hur man ska titta på nätet och gratis MotoGP Malaysia 2017. Kommer han att kunna dra nytta Marc Márquez sin första matchboll för att vinna titeln?

Så grillar är Moto3, Moto2 och MotoGP för Malaysian GP

Den 17: e och näst sista tävling för säsongen MotoGP 2017 är här och från Auto Bild vi avslöjar de bästa tricks titta på nätet och gratis MotoGP Malaysia 2017. den Sepang krets värd den sista rundan på asiatisk mark, en duell där Marc Márquez världsmästare kan göra anspråk på den främsta klassen (dessa är dina alternativ för detta) framför Andrea Dovizioso.

Först, om du är kund hos Movistar + och har möjlighet att njuta av motorpaketet måste du vet att du har Yomvi, en tjänst som låter dig banracing från en mobil enhet, vare sig mobil, surfplatta, smart TV eller dator. Om du inte aktiverar den så snart som möjligt eftersom du får se många fördelar 2017 Malaysias Grand Prix MotoGP live på nätet

Video: Keys och mer om MotoGP Malaysia 2017

Kollar på nätet MotoGP Malaysia 2017

För första gången sedan Movistar in i VM rättigheter, kommer Telefónica kedja måste dela relä cyklar med en av sina huvudkonkurrenter, Vodafone. Således, om du har smittats någon av de tjänster inklusive motorcyklar på TV Vodafone, är liknande den som beskrivits ovan med Movistar situation. 

Vodafone applikation med vilken du kan följa Live på nätet MotoGP Malaysia 2017 Online TV är Vodafone. Det fungerar precis som Yomvi och tillåter dig att följa allt som händer i Sepang krets från alla mobila enheter som har en bra Wi-Fi för en närmare racing. 

Video: Det var segrarna och besegrade MotoGP Australien 2017

Se GP Malaysia 2017 online gratis

Movistar och Vodafone Förutom MotoGP 2017 Det finns två alternativ för att följa Malaysias Grand Prix 2017 levande online live. Den ena är fri, och det är den nya ansökan streaming OpenSport, som använder Movistar MotoGP kanal för att erbjuda vissa användare som bara betalar 9,99 euro per månad och en månad gratis testperiod - 15 dagar gratuitos- tester, samt annat innehåll. 

Slutligen, om du lyckats registrera sig i tid, är VideoPass Dorna ett annat alternativ med en mycket bra prestanda och som också har tillgång till exklusivt innehåll av ett team med journalister som arbetar för företaget som förvaltar MotoGP VM. Det är ett alternativ att överväga mycket bra om du bor utanför Spanien. 

Andra sätt att se på nätet MotoGP Malaysia 2017 

Om du fortfarande inte kan se Malaysia MotoGP 2017 Live och live på nätet, Det finns andra tjänster som kan vara användbara. Du kan alltid försöka hitta något av internationella kanaler avger MotoGP eftersom det är möjligt att en del av dem erbjuder flera fördelar för användarna än de i Spanien. Vi kommer också att rekommendera du besöker webbplatsen FilmOn.tv, samt portalen Min TV Online eller andra kända platser.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: