KYMCO fram två av sina modeller EICMA 2017: en skoter äventyr och trirueda

KYMCO erbjuder en liten förhandsvisning av sina nya produkter för EICMA 2017

KYMCO ville inte vänta på sin presskonferens Hall of Milan 2017 och har redan erbjudit oss en liten smak av vad vi ser den 7 november på EICMA.

KYMCO: alla skotrar och uppdaterade priser

KYMCO fram två av sina modeller EICMA 2017: en skoter äventyr och trirueda. Den taiwanesiska företag har inte velat vänta med att Tisdag 7 NOVEMBER, när han är planerad sin presskonferens för att presentera sina nya modeller i 2017 Milan Show och vi har två mycket betydande om vad den asiatiska tillverkare har i hand framåt. 

Båda modellerna vara en del av de begrepp C-serien, en ny generation av skotrar med en tydlig äventyr strategi och lämnar lite åt sidan 'Supermini' uppfattning om resten av intervallet. Detta är särskilt märkbart i den första av de modeller som ses på bilden och man kan säga att kommer att bli en klar konkurrent till Honda X-ADV

Närvaro sänder denna maxiscooter rent off-road och även fotografiet tas på en grusväg, entydiga tecken på att denna cykel ska fungera skickligt i denna typ av terräng. Det framgår också att den justerbar främre vindrutan kommer och kommer att innehålla radiella skivor både fram och bak. mycket intressant säteskonstruktion Det slutar i ett stöd som vilar på den övre fallet att främja passagerarnas komfort. 

Å andra sidan, och som för oss är en trevlig överraskning är fordonet trirueda, väldigt lik sin namne konstruktion äventyr. I själva verket är den enda mest märkbara vid första anblicken, att bara känna de tekniska detaljerna i motorn och andra, är skillnaden i hjulen, som är mindre i storlek för att underlätta förekomsten av två tåg på framaxeln. I båda fallen är däcken som undertecknats av Metzeler. Har KYMCO insats för att bekämpa den nya Yamaha Niken?

Det kommer att bli mycket intressant att veta mer information om C-serien begrepp i Hall of Milan 2017. Två maxiscooters med en tydlig hänvisning till en annan modell tagande bas, vilket är ingen annan än den KYMCO AK 550. Det är uppenbart att KYMCO satsar denna nya sats modeller av större förskjutning och nivå av utrustning. Och vi firar det.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: