Följ levande presentation av Ducati på EICMA 2017

Ducati presentation på EICMA 2017 Live

Ducati presenterar sin nya 2018 från Milan Show. Följ live online allt som händer och ingen vet innan de nya modellerna i den italienska fabriken.

Ducati: alla cyklar och priser uppdateras i Spanien

Följ levande presentation av Ducati på EICMA 2017. Trans tillverkaren är den första att tillkännage för världen sina nya modeller för 2018 och gör det med stil. från 21,00 du kan fortfarande leva och online direkt kommande ut av den nya 2018 huset Bologna. 

För att göra detta, har Ducati valt en scen på höjden av storhet som är den Linear Ciack Theater Milan. Från scenen av teatern, VD för Ducati Claudio Domenicalli Vi kommer successivt rullas av alla nya Ducati cyklar som kan ses på återförsäljare som börjar nästa år. En händelse där säkert räkna med närvaro av två piloter varumärke som MotoGP Andrea Dovizioso och Jorge Lorenzo.

För nu vad vi vet är att EICMA 2017 kommer att bevittna det officiella tillkännagivandet av en av de mest efterlängtade modellerna i världen såsom Ducati Panigale V4. Den mytiska generation av sport hus Borgo Panigale rör sig över de två-cylindriga motorer och att välkomna en ny motor med rötter V4 MotoGP racing och specifikt. 

Bredvid V4 Panigale är ganska troligt att också tillföra något nytt på spåret område, kanske med en Ducati Multi 950 och vem vet om uppdateringen av Multi övre änden. Detsamma gäller för den Scrambler, vi vet redan den nya versionen som är Mach 2,0 och modell 2017 Full Throttle. Vissa rykten hävdar också att presentera en slutlig version av 959 Panigale att avfärda alla ut dubbla modell.

Du kan följa live på nätet och gratis presentation Ducati på EICMA 2017:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: