Vad är bättre, Volkswagen T-Roc eller Hyundai Kona?

Två SUV kompakt och elegant. Nu, vad det är bättre?

Missa inte test av Volkswagen T-Roc

Och håller kommer. SUV feber har gått från en akut att i första hand bli ett kroniskt tillstånd symptom. Och vi kan inte längre tala om en trend, utan snarare en trend som inte kommer att sluta prygel marknaden i flera år. Av alla kompakta SUV de tar mycket, en situation som varumärken inte vill missa. Volkswagen och Hyundai precis lanserat sin nya kompakta SUV, två produkter med ett liknande tillvägagångssätt. nu, Vad är bättre, Volkswagen T-Roc eller Hyundai Kona?

B-SUV-segmentet är en av de mest intressanta. Denna typ av todocamino tidens fyra meter men de bo nära den längden bli riktigt intressant att lära sig om produkter. Dess utformning är nyckeln, varför vi ser fler och fler märken är i riskzonen med en "pop" -konceptet, avslappnad och personliga. Volkswagen T-Roc är en allvarlig kandidat i detta avseende är den estetiska arbete Kona nämns också.

VIDEO: Detta är Hyundai Kona

I den estetiska delen både du möter. den duotone kroppen, väl markerade linjer eller funktioner är väl prålig närvarande i båda fallen. Volkswagen T-Roc är något större än Hyundai Kona, vilket skulle kunna tippa balansen, men inte för en K.O. På samma sätt är tysk kvalitet nyckel, med kanske renare och beordrade den sydkoreanska interiören.

5 förtjänster och en defekt Hyundai Kona (7)

 • 5 förtjänster och en defekt Hyundai Kona

  Virtue: den yttre designen så aggressiv och våga Kona Hyundai många köpare kommer att välja den nya B-SUV av den sydkoreanska märket.
 • 5 förtjänster och en defekt Hyundai Kona

  Virtue: tack vare sina yttermått, erbjuder Hyundai Kona en rymlig interiör för fem passagerare och en lastkapacitet på 361 liter utbyggbart till 1,143 liter.
 • 5 förtjänster och en defekt Hyundai Kona

  Virtue: den nya Kona erbjuder ett brett utbud av motorer med effekt upp till 177 hk. 2018 familjen kompletteras med diesel mellan 95 och 136 hk enheter.
 • 5 förtjänster och en defekt Hyundai Kona

  Virtue: Kona Hyundai kommer också att ha manuella växellådor och automatiska sex relationer 7DCT dubbelkoppling sjuväxlade. Dessa överföringar kanaliseras kraften till framhjulen eller alla fyra hjulen, beroende på motorn.
 • 5 förtjänster och en defekt Hyundai Kona

  Dygd i teknologisektionen har Kona Head-Up Display, skärmar för Infotainment hög som 8 inches, 4G-anslutning för smartphones, som kompatibilitet med Android Auto och Apple carplay och närvara vid körning och ett fulladdat batteri säkerhetssystem.
 • 5 förtjänster och en defekt Hyundai Kona

  Standard: enligt de tester vi har gjort hittills, ledning, standarder i Europa, visar diffus och känns inte vig, trots sin kompakta storlek. Även ändra körläge komfort till sportläge, är förändringen nästan omärklig.

Både T-Roc och få Kona ge föraren en bra känsla på asfalten. De är tunga för staden eller väg resor, så strövområden är begränsade i båda fallen. Om du ännu inte har bestämt att du kommer just nu att läsa de linjer som händer, är det att priset på Hyundai Kona, som börjar vid ca 14.000 euro, är nästan 10.000 euro mer innehåll Volkswagen T-Roc tillgång.