Registrera din bil i byn för att betala mindre

Registrera din bil i byn för att betala mindre

Tax Motor Vehicle är en kommunal skatt, så skillnaderna är enorma mellan dem och andra platser. Så om du vill spara, kan du registrera din bil i byn för att betala mindre skatt.

Det är dags att betala vägskatt (iföregående länk du har all information du behövervet), en kommunal skattsom kan visa skillnader på 200% eller 300% från enoch andra städer, särskilt i små kommuner vanligtvisbilligare. Det är därför många har hört många gånger råd'Registrera din bil imänniskor att betala mindre'. avLyckligtvis är det inte olagligt och dessutom är gratis. utan att gåklart en av de kommuner i regionen Madrid med merregistrerade fordon är Robledo de Chavela, som endast 4058 harmänniskor, vacker natur och sju vägtrafikskattgånger billigare än i huvudstaden ...

Du kan också betala mindre vägskatt inskrivning bilensom historisk, men för att du måste köra ett fordon25 år eller mer, och dessutom inte alla kommuner kommer att undantasu kommer att få en rabatt. Således är den vanligaste rekordbil i byn. till empadronar din bil ipuebleller är processen att följa mycket lik en personfysik. I själva verket är det första du behöver göra är att empadronartedig där, är det självklart att om ditt andra hem i en annanautonoma regionen bör bedöma innan och nackdelar meddetta beslut. I vilket fall som helst, du redan vet att för att få dinregistreringsintyg är tillräcklig för att presentera kontraktethyra ditt hem i byn eller om du alquilado-en faktura till ditt namn i det huset.

När du har registreringsbevis, helt enkeltatt gå till Provincial Traffic Department. Där kommer du attbevis på att ha betalt vägskatt förra året'Du vet, förvaltningar inte ha problem mellan dem, dendatablad på bilen och en kopia av det och den nyaregistreringsbevis. den ändra mönstretbil Det kommer att ske på en gång, men besparingarna kommer inte fram förrännästa år, eftersom den betalas beroende på vem som är ägare till bilen ochdär de har registrerat den 1 januari varje år.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: