Vad betyder symbolerna på instrumentbrädan i bilen detta?

Det är mycket viktigt att känna till innebörden av de symboler som kan visas på instrumentbrädan i bilen för att skona skräck eller ännu värre, onödiga haverier. Du dechiffrera de viktigaste vittnen som kan visas på din instrumentpanel och varför.

Aldrig misslyckas: du kör din bil medan tystlyssna på din favoritmusik och wham!, plötsligt hörs en ljudsignal ochDet verkar på instrumentbrädan en märklig symbol som du har ingen aningVilka möjligheter har du att sluta omedelbart? Du behöver inte habetydelse och vi kommer att lösa förekomsten för att nå ditt mål?För att undvika onödiga larmrapporter och fel är mycket viktigt attvet innebörden av symboler som förekommer iinstrumentbrädan i bilen. Så hela tiden vet hurhandling.

Bilinstrumentbräda symboler

I galleriet har vi inkluderat vittnenDe visas i salpidero oftare och varförvad de gör. Även beroende på bilmärke kanuppleva viss variation, de flesta av dem är universella.Det är dock viktigt att du kontrollerar manualen för din bilhar en detaljerad beskrivning av deras vittnen Kontrollspecifik.

Symbolerna på instrumentbrädan i bilen brukar visas tvåskäl: för det första för att rapportera ett fel (motor, etc.) elleranomali (brist på bränsle ...); och för det andra för att varnaatt vi har on / off en specifik funktion Car(Dimma, etc). Du bör också ha i åtanke att färgen(Oftast röd, gul och grön) kommer att ge en ledtråd tillVittne betydelse: en röd symbol betyder oftast attDu måste stanna bilen omedelbart, medan nödsituationGult är oftast inte så; Slutligen gröna barasäger att du har aktiverat en funktion av fordonet (t.ex.hastighetskontroll).

I den bifogade galleriet kan du se 15 symboler för instrumentbrädandin vanligaste bil. ignorera dem aldrig, eftersom du kanomvända. Även här har du mer information om andra vittnen som kanvisas i bilen.

Den anslutna bil framtiden som Bosch (6)

 • Bosch uppskattningsvis 700 miljoner bilar anslutna 2022

  Bosch, en ledare inom fordonsteknik företag, uppskattar att år 2022 kommer det att finnas 700 miljoner bilar som är anslutna till Internet.

 • Smart bilar på nätet

  Anslutna bilar kommer att intelligenta bilar kunna veta när man ska tanka eller ladda batterierna.

 • Bosch arbetar för att förbättra trafiksäkerheten

  Fordon som inte bara använder internet information utan även överföra information till sin omgivning.

 • Bosch flytande bil uppgifter

  Den 'Floating Car Data' systemet upptäcker potentiella risker på vägen och varnar föraren.

 • Smartphone integration i bilen som Bosch

  Med mySPIN erbjuder Bosch ett mycket attraktivt sätt att integration i bil smartphone med Android och iOS.

 • Bosch fungerar i den anslutna bilen och mobilitet

  Bosch syftar till att förbättra funktionerna hos anslutna bilar och rörlighet.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: