20 år Eurotunnel: hur man passera tunneln under Engelska kanalen med bil

20 år av tunneln under Engelska kanalen, är passagen mellan Frankrike och Storbritannien uppfyllda. AUTOBILD.ES har haft möjlighet att tillbringa tunneln under Engelska kanalen med bil, men inte bara några, men en Maserati Quattroporte GTS. Om du bokar i förväg biljetten, kan resan komma bort från 27 euro.

är uppfyllda 20 år Eurotunneln. Varje årcirka 17 miljoner människor tillbringar Eurotunnel ibil (Officiell webbplats). För att visa hur enkelt det ärkorsa Engelska kanalen, AUTOBILD.ES har flyttat dit. attJa, för att göra det mer attraktivt äventyr vianvände enMaserati Quattroporte GTS.

Ca 50 km lång som går upp till 80 meterunder havsbotten, och tack vare detta steg slutföras under 1994,du kan passera från Frankrike till England och vice versa på mindre änen timme. den Eurotunneln priser är mycket varierande, men om du bokarbiljetter på webbplatsen för denna infrastruktur, du alltid att kosta en hel delmindre.

För att fira 20 år av Eurotunnel, Chris Froome, denTeam Sky cykelteam har han passerat en Pinarello Dogma F8, en cykel som skapats av Jaguar. Det varEurotunnel första gången passerar detta medium.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: