Ikke alle på McLaren-Honda er fornøyd med Fernando Alonso

Fernando Alonso, McLaren i boksen

Hvorfor forholdet mellom Alonso, Honda og McLaren ikke har jobbet? Yusuke Hasegawa, sjef for Honda kretser, avslører grunner.

Yusuke Hasegawa, leder av Honda F1 kretser, har avdekket at Alonso ord til ulike tider i sine tre sesonger i McLaren-Honda, i ringer for økt motorytelse som bærer bilen hans, gjorde de ikke liker visse medlemmer av teamet og forårsaket noen ubehag i team.

VIDEO: Freaks! Street sport billøp

I et intervju "konfidensiell", Hasegawa analyserer hva som skjedde med laget McLaren-Honda slik at det ønskede resultat ikke oppnås. Siden 2015, har heller ikke nådd poengene med regularitet enn forventet, og heller pole position eller podier eller seire. Hasegawa har klare årsaker, men løsninger fortsatt ikke får tre år etter begynnelsen av dette forholdet.

"Vår motor har ingen makt. Og to, fant vi at strømmen ikke alltid kunne vise det som vi ønsket"Erklærte han Hasegawa, huske at at jo flere muligheter der ute som McLaren det var raskt på banen, jo mer sannsynlig måtte også bryte på grunn av tekniske problemer i motoren.

Problemer med strømenhet sprettert De har to viktigste ofrene, utover selv sprettert. På den ene siden, McLaren, et historisk lag som har blitt senket i team rangeringen i tre år og dernest Fernando Alonso. Den spanske måtte se hvordan sjåførene som Sebastian Vettel, Lewis Hamilton og Nico Rosberg kjemper for titler mens deres feiringer er begrenset til å få et par punkter i hver rase og selv se målflagget.

Denne situasjonen har ført til Alonso å kreve sprettert at de slår bordene ved å kommentere på banen, til pressen eller direkte til ansiktet. Hasegawa husk dette: "Alonso alltid han kom til å få meg press. Hvis bilen var galt, var jeg ikke redd for å fortelle meg at han ikke var fornøyd. Og tror ikke han likte det, akkurat det motsatte"Han forklarer. "Han er et godt menneske. Sannsynligvis han følte seg veldig skamfull over å måtte kaste meg sinne ... men jeg måtte. På slutten av dagen, han ville også at alt skal være i orden. Det er derfor jeg er så skamfull".

disse kommentarene Alonso, Men de gjorde ikke som en del av teamet, spesielt et team ansatte. "Selvfølgelig, det er folk på Honda som var misfornøyde med den holdningen Alonso"Tilstår Hasegawa. "Men det er ikke min sak, for meg var det ikke et problem (...) Jeg er veldig skuffet over ikke å ha gitt en god motor. Personlig er jeg veldig lei meg for at kommer til å føle seg flau eller sint, men her i F1 er vanskelig å gjøre alle glade. Og vi har ikke fått".

Honda beskylder McLaren og begrunner sin allianse med Toro Rosso

Følgende ord Hasegawa ingen avfall og betegner selvkritikk dl japansk trener, team representant sprettert Touring kretser. "Jeg er veldig skuffet over ikke å ha gitt en god motor. Personlig er jeg veldig lei meg for at kommer til å føle seg flau eller sint, men her i F1 er vanskelig å gjøre alle glade. Og vi har ikke fått"Han fortsetter. "Fra et faglig ståsted, har det vært mange problemer, fordi han var aldri fornøyd, og det er svært vanskelig å skille seg et godt samarbeid. Og, selvfølgelig, ikke ansatte. Alonso Han gjorde jobben sin, som en god profesjonell er. Piloter, til slutt, tross alt, er svært emosjonelle typer og du må forstå når de oppfører seg bra. Hvis han hadde den beste bilen, kanskje jeg ikke ville være fornøyd Alonso? Selvfølgelig. Så vi kan ikke klage".

sprettert Den står overfor en ny utfordring. Målet er å gå tilbake for å ta to fremover. Fra 2018 og utover de vil arbeide med Toro Rosso og vil prøve å forbedre alt. De er ikke blant de tre beste - som sa Honda ledelsen på en pressekonferanse i FIA - fordi det ville være nesten et mirakel. Men sakte bedre. erfaring med McLaren Det har bidratt til å vite hvordan Formel 1 verk i dag og lære å håndtere de problemer der. Hasegawa innrømmer faktisk har at kommunikasjon vært en av hans svakheter, og vet ikke sette mål "real" til pressen. Eller minne Arai, Hasegawa forgjenger Honda, som snakket om å vinne løp i 2015 ...

"forventninger sprettert De var så, så høyt ... Det var vår store feil. Ikke at utkastet McLaren Det fungerte ikke, bare at vi ikke har møtt forventningene. Vi var for ambisiøs, og faktisk var vi ikke klar i 2015. Vi har forbedret, men den øverste ledelse er ikke forventet dette". Men nå gjort, det er gjort, og bare tenke på 2018, Toro Rosso og Red Bull ...? Så er lunefull Formel 1 til enhver tid ting kan endre seg plutselig.

Bilde: Sutton Motorsport


Понравилась статья? Поделись с друзьями: