Test: Citroën C3 2016, mer personlighet og komfort

I denne testen den nye Citroen C3 2016 fant at den franske bilen har blitt renovert innvendig og utvendig, for å besette stillinger ære i sitt segment. Vi har allerede prøvd flere motorer, den siste, den BlueHDI 100 hk. markedsføring av nye automatiske girkasse EAT6 starter også. Den opprinnelige prisen på Citroen C3 automatiske er 16.200 euro.

Etter å ha sett ham på den siste Paris Motor Show 2016, har endeligtid til å utføre test Citroen C32016.

Det første som hopper ut i denne nye Citroen C3 er atDet ser ut som en 'mini-Cactus' for sin likhet med udiskutableCactus Citroen C4. markFrench er rett til å kopiere de beste aspektene av sin vellykkede SUVkompakt i C3 2.016.

Som du kan se i bildene galleriet over, dinforan følger linjene utgitt i Citroen C4 Cactus ogC4Picasso, med lys-enhetene i to høyder, og en kalandermed dobbelt chevron som fusjonerer med øvre Kjørelys,"for å formidle originalitet, energi og robusthet", De forklarer.De avrundede linjer av sidene er toppet medbeskyttelsessystem for dører er allerede huset merkevare,den AirBump, bare denne gangen de er tynnere og valgfri, erDu sier at serien bare finne de høyeste utførelserrange.

I tillegg har plastforsterkninger som kjører langsside på bunnen og hjulkassene konvergerernederst på baksiden og 'skala' litt om det,for å merke både beskyttelse av overflater såsombilde med hint SUV allsidighet, som er så moderne nå.Forresten, det vil bare være tilgjengelig i fem kroppendører.

Under den nye Citroen C3 2016 er den samme plattformHan brukte sin forgjenger, selv om akselavstand vokser 75mm. Faktisk den franske bilen har nå nådd 3,99 meterlengde. Jeg minner om at den samme basen også bruktPeugeot208 og Citroën C4 Cactus. Sistnevnte deler ikkedigital brett (Takk og lov) og omfatter instrumenteringTypisk klokker hastighet og revolusjoner. Hvis du deler med dineldre bror syv-tommers berøringsskjerm på konsollensentrum, der du kan styre det som en gang ble gjort medfysiske knapper, det vil si: nettleser, multimedia system ellerTelefonen blant andre.

Ikke gå glipp av: New Citroen C3 Picasso

Blant utstyret inkludert det integrerte kameraetbaksiden av det innvendige speilet. Det kalles ConnectedCAM og kan sendevideoer og bilder til telefonen via en applikasjon. Videre, somDet er ofte brukt, det kan tjene til å samle bevisenhver hendelse ettersom videoer lagrer automatisk hverNår det er en ulykke alvorlig nok til å væreAktiver SOS system bygget inn i den nye Citroen C3. noeoriginal, romanen og det koster 300 euro som et alternativ i finishhøyere (Shine) eller i en pakke for etterbehandling Feel derogså det inkludert, for 500 Euro De automatiske lys,regnføler og speil monokrome indre. ikkegalt.

Bak, det er nok plass til to voksne beboere1,80 meter, enda bedre hvis du ikke ta panoramataket. Ja,baksiden av førersetet og passasjer er fleksibelfor å minimere ubehag. Senteret tunnel er forstyrrende, sånoe som gjør den hypotetiske femteplass er noe en vurdering. denstammen er ganske hendig med 300 liter kapasitet ogen lasting over bunnen. Det er muligheten for å inkluderenormal reservehjulet for å fullføre et godt sett.

C3 WRC Concept 2017 (19)

 • citroen-c3-WRC-2017

  Dette er den nye Citroën C3 WRC World Rally Championship for 2017.

 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017
 • citroen-c3-WRC-2017

Mulighetene for tilpasning er Citroen C3 2016romslige og bare nyanser av maling kroppen din,tak trim og hjul gjør totalt opp til 36mulige kombinasjoner. Hva betyr dette? Sannsynligheten fordu ender opp med å kjøre samme bil som din nabo er sværtredusert ... og hvis det skjer, er det fordi en av de to er svært litefantasifull.

Citroën testGLP C3: så forskjellig som en hvilken som helst (ved Vicente Cano)

bare GLP teste Citroen C3 og heller ikke lenge sidenAuto Bild Jeg har gjort en sammenligning mellom et verktøyelektriske, en annen hybrid og en LPG merke for en annenprodusent med mer enn dette for å gjøre ildsted innrettet bil fabrikk flytende petroleumsgass. Og det erdet synes klart at tidspunktet for dette rent drivstoffsom de satser trafikkerte byer, detDe drar ut av sine restriktive tiltak i sine protokollerfor forurensning episoder.

C3 GLP (10)

 • c3 interiør

  Citroen C3 setter kupeen i toppen kategori

 • Foran Citroen C3

  Første rad har også en ganske myk, stor og mange sitteplasser

 • GLP Citroen C3

  Citroen C3 GLP er basert på motoren 82 hk 1,2 Purtech

 • C3 bakseter

  Den andre raden har plass til tre passasjerer. Fluffy er litt myk

 • c3 Citroën trunk GLP

  LPG tank endrer ikke oppstarts

 • GLP moduser

  Knappen for å bytte mellom modusene på venstre side av rattet

 • utformingen av den nye C3 er så attraktiv at Citroën

  Utformingen av den nye C3 er så attraktiv at Citroën har solgt 6000 enheter i 2017

 • C3 luft støt

  C3 på siden av Air Humper er tillegg som har forandret stil

 • c3 citroen lpg

  Opp, ingenting tyder på at dette Citroën C3 fungerer med GLP

 • LPG fyll

  LPG filler halsen ligger ved siden av bensin, må du bruke en adapter for driftDet er også i ferd med å ta av LPG blant brukerne, allerede55000 telte hele Spania takket være 555 bensinstasjoner der du kan etterfylle drivstoff LPG og støttesentral administrasjon fordi den DGT har sendt disse55.000 ECO klistremerke med, som i tillegg til alltid sirkulæri byen, hvor du skal parkere kan motta bonuser opp50% i områder regulert parkering. Nå, i områdetDu kan lese C3 tester nesten hver variations- nedDet er også en C3 GLP med Citroen kan tilby dissefordeler til kunder uten at de trenger å gi oppingenting.

Og selv om han ikke hadde tatt den nye C3 til i dag, føreC3 GLP ikke ulikt noe å gå på en C3 1.2Puretech motor på tilpasningslaget legger segFabrikken, som beholder de samme funksjonene i denne motorentre-sylindret 82 hk ved 5750 rpm og 115 Nm ved 2750 rpm. 90 kgombyggingssett og, fremfor alt, LPG-tank er plassert i det hule av reservehjuletog som passer 33,6 liter gass, ikke endre for mye påoffisielle resultatene: 0 til 100 km / t på 13,6 sekunder (13SG) og 0 til 400 m i 19 sekunder (for den samme motor 18.7bensin).Åpenbart ingen kommer til å Citroen C3 kjøpe LPG ikke kommervære å delta i sportsarrangementer med ham, bare i tilfelle duinteressert, vil jeg si at den offisielle prisen er 15.000 euro med1500 euro rabatt nettverk denne måneden inkludert. denGLP C3 er sterke sparing og autonomi, som den beholderintakt sin drivstofftank på 45 liter, noe som kangjør ca 900 km, pluss ca 500 er i stand tilgå bare med gass, avhengig av hvilken type kjøreforholdutføre. Selv om en knapp på dashbordet lar deg byttemellom de to modusene som du vil, dette C3 alltid vil som standardiGLP-modus.

kjøring, den C3 GLP Det er ganske stilleog for å være en bil autogass motor basert på tresylindere, har også funnet det utrolig glatt. derfor,som ikke klarer å ligge mindre ikke har en sjette gir igirkassen når du går ut med ham veien. På den måtentest, by og på motorvei, har også ønsket meggjennomsnittsforbruket er det mye av den godkjente ca 6,5 ​​reaisnår dens fliken er 6,3 l / 100. Hvis vi hadde gjort det sammebensin tur skal ha vært 4,9 l / 100 km.

Forskjellen i varmeverdien mellom de to brennstofferPå grunn av dette, og alle LPG biler bruker mer når de gårpå sin egen måte. Men takket være det enklegass ​​også avgir mye mindre CO2 og spesielt nesten ingennitrogenoksider eller PM2,5 eller PM1. Det synes også som LPG er 45%bensin billigere enn 95 slik at potensielle besparelser ermellom 30 og 40%, så nei, det tar ikke en heltfor GLP kjøpe en C3, med ønsker å bruke og forurenseMinst nok.

Test Puretech Citroen C3 2016 110 hk og Pure EAT6Tech 82 CV

Jeg trykker på startknappen (modernitet kommandoer) og jeg fåropp med den øverste versjonen. bensin~~POS=TRUNC motorer~~POS=HEADCOMPC3 2016 er kjent Puretech 68, 82 og 110CV, mens diesel er Blå HDi 75 og 100CV makt.

I testen av Citroen C3 2016 jeg kunne drive bådePure Tech 110 hk som 82. Det første som slår megoppmerksomhet er utviklet for akustisk arbeid innefår riktig mengde lyd, selv ved akselerasjonersterk. Godt arbeid også for bil suspensjonerser for maksimal effektivitet, riktignok innenfor margineneHøydepunkter i komfort, noe stadig viktigere i Citroën.

Den nye Citroen C3 er smidig, aktiv, dynamisk og mer hvis du velgerPuretech tre-sylindret bensinmotor av 110hp som er smittsomglede i sin oppførsel. Og du kan fortsatt få et skrittovenfor hvis du bruker til hele 'sportsmodus' avbryter som ligger ved siden av det automatiske utstyr indikatoren isom du befinner deg. Den automatiske overføring av momentomformerseks forbindelser Citroen C3 er meget korrekt, med overgangergod og balansert på en konvensjonell måte, og opp overrunder før endringen i sportsmodus. Ikke en DSG, menDet fungerer godt. Produsenten av den automatiske transmisjon erJapansk Aisin. Selskapet selger også sine bokser ogsåmanuell endring produsenter som BMW,

Vi testet Citroen Avansert Comfort (18)

 • Avansert Comfort seter Citroen

  Setene er det første punktet av komfort passasjerene oppfatter

 • Citroën Avansert Comfort

  Citroen Avansert Comfort, ved siden av C4 Cactus Standard

 • Citroën Avansert Comfort dynamisk

  Citroen Avansert Komfort er et laboratorium på hjul

 • Citroën Avansert bak Comfort

  Det er stasjonen der de nye forbedringene komfort Citroën tester

 • Avansert Citroen foran Comfort
 • Citroen Avansert Komfortseter 2

  Setene innbefatter ulike typer av skum

 • Citroen Avansert Komfortseter 3

  Takket være den nye endringer, kontaktflaten med setet er større

 • Citroen Avansert Komfortseter 4

  viskoelastiske skum og polyuretanmaterialer brukes under foringen

 • Citroën Avansert Interiør Komfort

  Førerplassen er bedre

 • Citroën Avansert Comfort nyheter

  Suspensjon og chassis har endret

 • Citroën Avansert Comfort lim

  De strukturelle deler av kjøretøyet er forbundet med en stiplet linje av klebe

 • Avansert Comfort sveising Citroen

  En elektrisk sveising plassert der hvor klebemiddellinje er avbrutt

 • Citroën Avansert Comfort suspensjon

  Suspensjonen har nå progressive hydrauliske dempere

 • Citroen Avansert Comfort cap 2

  Den har to hydrauliske buffere, en for returen og en annen for forståelse

 • Citroen Avansert Comfort stopp
 • Citroën Avansert Comfort hjul

  På dårlig vei hydraulisk bremse stopper for å maksimere effekten og spre energi stedet for å absorbere

 • Citroën Avansert Comfort team

  Dette er et team av eksperter for å utvikle Citroën Avansert Comfort

 • Citroën Avansert Comfort logo

  Utviklingen gjelder for alle modeller av Citroën utvalg

Ærlig talt, med 82 hk motor bil spare deg hvisog rosiner til 110 hk, blir lange turer til moro. denFransk merke søker å erobre spesielt den yngre publikum ogav design, stil og selv prisen, kan du få det. ikonklusjon, en perfekt bil for unge og for de som ikke erSå du ønsker å flytte rundt i byen med glede, mengi opp middels og lange avstander.

Du kan bestille fra begynnelsen av september ogmidten av november de første enhetene kommer tilforhandlere Spania. Utvilsomt verktøyet segmenter oppmuntret av ankomsten av den nye bilen, som vil følgenye NissanMicra 2017 og lanseringer SeatIbiza 2017 og 2017 Volkswagen Polo blant andre.Hvis du ser bilen, ikke gå glipp av vårRecommender og hvis det du ønsker er å beregne prisenforsikring, vår forsikring komparator gjør tingenkelt.

Test Citroen C3 BlueHDI 100 hk (fra Kike Ruiz)

Utvilsomt de ansvarlige for Citroën vet at de måut av normen for publikum å forbli tro motmerkevare. Derfor er det ikke overraskende at de har valgt å gi den nye2017 Citroen C3 svært lik luftny Citroën C4 og som han hadde arvetAirbumps (Standard på denne behandling Shine) Eller atforan med så høy personlig grill.  

Jeg jeg skli inn og bosette seg i deres brede seter. de erkomfortable, selv for myk og uten en definert profil. detgjør ryggen din ikke tretthet over kilometer,men de holder ikke veldig bra, så i den sterke støtten skal dubevege seg i setet. 

Dashbordet er dominert av en stor berøringsskjermsyv inches arv C4 Cactus (er standard, selv om nettleserenDet koster 550 euro). Den integrerer alle funksjoner og gir lysereknapper midtkonsollen. Driften errask nok til å bevege seg i en smidig mellomulike funksjoner. 

blant sine utstyr, Jeg må stoppe eller ja på enveldig nytt element: ConnectedCAM. Hva er det? Det er enkamera hvilken det er integrert i bakspeiletinnvendig speil og kan sende videoer og bilder til telefoneni en applikasjon. Videre, ettersom det er stadigopptak av det du ser, kan tjene til å samle bevisenhver hendelse (sparer videoene når automatiskDet fører til en ulykke alvorlig nok til å væreaktivere redningssystemet SOS). Overbevist? Vel, det er noeopprinnelige, hvis prisen kan variere, men det er ikke billig: 300 euroSkinne i denne finish eller 500 i en pakke i Feel. 

Citroen C3: god plass til to voksne bak 

Gå til bakerste rad: Det er nok plass til tovoksne 1,80 meter høy, enda bedre hvisikke ta panoramataket. Ja, på baksiden avsete fører og passasjer er fleksible for å minimalisereubehag. 

Nå har jeg forlater bilen for å teste bagasjerommet. deres300 liter kapasiteten er ganske bra, og plassere den vedover gjennomsnittet.

Jeg står opp. Viktig: Under dette nye Citroen C3 vil dufinne ved hjelp av samme plattform som forgjengeren, menoptimalisert og forbedret. Med det, har denne franskmannen nå nådd3,99 meter lang, selv om jeg må si atpersonlighet på asfalten endrer ikke vesentlig. 

Når du har gjort hundrevis av kilometer bak rattet, konklusjonenDet er klart: nye C3 2017 Det gjenstår en bil mye mermorsomt og behagelig at det vil distansere rivaler som SeatIbiza eller Volkswagen Polo, langt mer dynamisk. Likevel ennå,den C3 Den tillater uttalt bærere med en høy grad avECHO sikkerhet og mangler bare en større grad av kommunikasjon mellomrattet og asfalt. Adressen blir mye og det er noe somDet er verdsatt når du manøvrerer i svært trange områder, menfjerner nøyaktighet når du bestemmer deg for å gjenopplive tempoet (og det er noeslik at BlueHDI 100 hk motor).

Forresten, er denne motoren ikke nytt, og allerede kan bli funnet påden tidligere generasjon av fransk verktøyet. Likevel, goddrift gjør ham perfekt: Ikke-vibrerer, bareDet høres på tomgang og, ja, bare viste en mangel på respons icuentavueltas gulvareal. 

Og forbruk? Dette er noe som gjør deg smile mer enn én, ogdet påvirker ikke for mye så effektiv eller ikke være din typekjøring, fordi antall gjennomsnittlig utgift alltid forblirunder 5,0 liter. Og hvis du setter ditt sinn, du er nesten rørende3,9 l / 100 km, som er fine.

Kort sagt, ny Citroen C3 forbedring av sin forgjenger og,fremfor alt, blir det opp til hva man forventer i en modellDette segmentet: komfortabel, original, mer teknologisk og bred iinteriør. Det er utvilsomt en kul bil enn før.

Citroen C3 2016 priser (med rabatter):

Citroen C3 Puretech 68 LIVE 11.750 €

Citroen C3 Puretech 12850 € 68 FEEL

Citroen C3 Puretech 82 FEEL13.500 €

Citroen C3 Puretech 82 SHINE 16050 €

Citroen C3 Puretech 15.000 € 82 LPG FEEL

C3 Puretech 110 S&S FEEL 14.900 €

C3 Puretech 110 S&S SHINE 17,450 €

C3 Puretech 110 S&S EAT6 FEEL 16.200 €

C3 Puretech 110 S&S EAT6 SHINE 18.750 €

C3 BlueHDi 75 S&S LIVE 14.000 €

C3 BlueHDi 75 S&S FEEL 15.100 €

C3 BlueHDi 75 S&S SHINE 17,650 €

C3 BlueHDi 100 S&S FEEL 16.000 €

C3 BlueHDi 100 S&S SHINE 18,550 €

Citroen C3 Puretech 82 105g BUSINESS 13.650 €

C3 BlueHDi 75 S&S 83g BUSINESS 12,250 €


Понравилась статья? Поделись с друзьями: