Hvordan og hvor du skal se 2017 Indianapolis 500?

Hvordan og hvor du skal se 2017 Indianapolis 500?

Finn ut hvordan og hvor du skal se 2017 Indianapolis 500, rase at Fernando Alonso vil være en av etter annonserte sitt ønske om å bli den Triple Crown stjerner. Hans andre trinnet etter å ha vunnet Monaco Grand Prix F1 er å vinne på den legendariske Oval Indiana. Vi gir deg nøklene til å nyte en av de mest nøye overvåket hendelsene i året i USA.

Kunngjøringen av Fernando Alonso som vil delta i2017 Indianapolis 500 Det har gjort interesseSpansk publikum - og global - i det mytiske rase detvokst eksponentielt. Hvis du lurer på hvordan og hvor du skal se2017 Indianapolis 500, Du har funnet stedPerfekt for svaret.

VIDEO: Alonso og eventyr av 500sIndianapolis

Siden 2016, Movistar Den har rettigheterTV Indycar utelukkende på vårlandet. Den spanske operatøren kjøpte rettighetene til treårene som kommer, uten å vite selvsagt at denne sesongenFernando Alonso Jeg vil være der kjører. kanalenvanligvis løpet, Movistar Sports 1 delSportspakken er i dial nummer 55.tilgang det må ha leid Movistar-TV ogSportspakke. Men gitt betydningen av raseog deltakelse av Alonso, vil Movistar utstede gjennom sinkanal null, tilgjengelig for alle sine abonnenter, utentrenger en ekstra pakke.

Alonso karriere i Indianapolis 500 ervil du se i Spania, ja, men vi må betale for det. denalternativ til følge hvis ikke vil bli kreditert MovistarInternett, enten via en streaming video elleroffisielle Twitter-kontoer, som er ansvarlig for overføring avbest mulig måte hva som skjer i løpet, selv medvideoer.

I tillegg til løpet, Movistar også gi avklassifisering av Indianapolis 500, tversMovistar Sports Channel 2. På lørdag vil de koble ved 23: 00 hSøndag vil gjøre det samme på 21: 50h. Raúl Benito, fortellerenvanlig, og sjåføren Roldán Rodríguez vil diskutere dette viktigetest. Benito gjenta som rase kommentator sammenCristóbal Rosaleny og Toni Cuquerella. I kretsen vil være NaomiMiguel og José Antonio Ponseti.

Når er det 2017 Indianapolis 500?

den 2017 Indianapolis 500 De vil begynne 28Mai ved 18: 20h på ettermiddagen, bare to timer etterferdigstillelse Monaco Grand Prix Formel 1. Hvis du er usikker på omdu ser dette løpet for første gang, bør man huske på at det eri 101. utgaven av en legendarisk hendelse som storesjåfører har vunnet ... og Fernando Alonso Det kan væreneste. De vil være 200 runder, etter en lang karriere somVinneren inngå en eksklusiv klubb som få harheldig å være.

Andre alternativer for rase

Movistar + abonnenter med en pakke kjøpt,du kan se Indianapolis 500 iYomvi live via denne linken,innstiller til kanal null. For å få tilgang til signalettrenger du ditt brukernavn og passord konto og har ogsåinstallert på datamaskinen Microsofts Silverlight-programmet.

Et annet alternativ for mange vil se IndyCar imed den bevegelige. For denne operatørkunder bareDe blir nødt til å laste ned programmet som tilsvarerAndroid eller IOS-enheter, i henhold tilcase.

Et annet interessant alternativ er webESPN, som tilbyr muligheten til å abonnere på tjenestendirektesending streaming for å se arrangementet live på netteten pris på 6,99 euro.

Til slutt kan du skrive den offisielle nettsidenkonkurranse for å sjekke tider av hvertpilot, et godt valg hvis du vil være borte fra hjemmet nårløpet. Det er også en offisiell søknad veldig behagelig iat tidene er levende.

- 5 ting du ikke vet Indianapolis 500

- Oriol Servià, to tiår å sette spansk aksent til Indy500

- Hva er forskjellene mellom F1 og Indycar?

- Deltok på Indianapolis 500 ... 2012

Video: Hva du bør vite for å forstå rase 

treninger

Alonso Det er allerede fokusert på forberedelsene tilRace reiste direkte av private jet fra Spania tilIndianapolis etter Grand Prix som ble avholdt denne helgen i tegningMontmeló. Et par timer senere, tok den spanske til sporet fordelta i sin første kollektive test og fornemmelserkan bli bedre, siden Han ledet runde med opplæring av unge sjåfører ikkekonkurrere i full IndyCar sesongen. Når alletok til sporet, Alonso fell til nittende plass, menveldig viktig det er at fortsetter å akkumulere erfaringeroval. Servia var ellevte.

På den andre dagen av kollektive test, fortsatte Fernando hanslæring, denne gangen fokusert på å samle hele opplevelsenmulig rullende gruppe. Det var tjuefjerde, seks stederbak Servia, men det er ikke viktig, fordi det kunne full117 svinger som tjener til å fortsette å forbedre gradvis. han forloten flott bilde, spektakulære forbikjøring to sjåfører trenger ikketape.

På den tredje dagen av praksis, Alonso funnet en anelsevanskelig vind. Men dette hindret ikkeSpansk komme ut skyting. For ikke å glemme at det er viktigkjenner alle situasjoner for å lære av dem. deretter39 runder, Alonso fullført testen på fjerde plass, en storResultat før som jeg må si det er ikke helt reell, sidenikke alle pilotene var ikke å risikere rumpe. denfølelsene fortsatt svært positive.

VIDEO: Hvis Alonso gjør dette, vinner!

Den fjerde dagen var trolig den mest positivespilt så langt. Alonso gjennomført nesten hundre runder imange ganger rullende i trafikken og gjøre flereforbikjøring. Ettermiddagen var veldig intenst for spanjolen, somHan maksimert sitt spor før muligheten for regnFredag. Han gjentok fjerde plass med Servia åttende.

Prognosene ble bekreftet og fredag ​​regnet, men som ikke gjør detAlonso completase forhindret en god del runder og endte,for tredje påfølgende dagen på fjerde plass. En flott måteå nå første del av kvalifiseringen på lørdag.

VIDEO: Dette er bilen for Fernando Alonso for Indy 500 

klassifisering

Fernando Alonso har scoret syvende i første del av kvalifisere seg til 500sIndianapolis, for derved å sikre et sted i kampen forPole position med de ni beste sjåførene. den besteLørdagens Ed Carpenter ble etterfulgt av Takuma Sato ogScott Dixon. Oriol Servià Det var på grunn bosette forvigesimocuarta stilling. Oriol morgen kampen om en plass blantden tiende og trettitredje.

I den siste runden, Fernando Alonso Han klarte en creditfemteplass, mens Servia oppnåddtolvte sted for Indianapolis 500. ScottDixon vil starte fra pole neste uke.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: