Hyundai ix35 Fuel Cell brint brændselscelle: Det er alvorligt!

Hyundai ix35 Fuel Cells brint brændselscelle har intensiveret AUTOBILD.ES vores land og har været i stand til at bevise det. Den udsender kun vanddamp får en række af 588 kilometer, og dens resultater er som enhver anden elektrisk køretøj. En drøm? Overhovedet ikke. Det er en virkelighed, der er fremstillet på fabrikken i Ulsan, Korea.

dette Hyundai ix35 Fuel Cell (fra hydrogen batteri)Jeg er ved at køre det er resultatet af ikke mindre end 14år, der arbejder inden for dette område af den koreanske mærke. Det er denførste skridt på vores land og vil være en af ​​de førsteheldig at prøve denne teknologi ...

Det første, jeg nødt til at præcisere, er, at dette Hyundaiix35 Fuel Cell Det er ikke noget som en prototype eller kuneksisterende enhed, men er en helt bilproduktion som Hyundai, efter at talautonomi og forbrug er kommet til dette køretøj harbesluttet at fremstille i serie og i virkeligheden, er noget, som allerede ergøre siden december sidste år på sin fabrik i Ulsan,Korea.

Ved kontrol af Hyundai ix35 Fuel Cell

Jeg har det foran. Uden for absolut intet ændrer sig. intet jegJeg vil sige, jeg er ikke imod en Hyundai ix35 almindelige, hvisvar naturligvis ikke, at disse slående vinyler af sin krop, somDe er ansvarlige for at præcisere, at det er den version af brint-.Jeg åbner bagagerummet og spekulerer på, hvor de har placeret batterierne. De erlige under rækken af ​​bagsæder og under stammensom mistede omkring 5 cm i højden-intet mere, motoren erfuldstændigt besat af hydrogen brændselscelle (dette gørøge den samlede vægt 200 kg i løbet versionerforbrænding, hvilket placerer omkring 1850 kg).

Uden yderligere spørgsmål, jeg rider i førersædet.Jeg er virkelig spændt på at se 'hvad dette'. Sæt nøglen,vende og der sker ikke noget. Men at tage et kig på den instrumenteringJeg synes, at nogle få cifre ændre sig og fortælle mig, at bilen erJeg preparadao. Så som enhver anden elbil, løsbremsepedalen og Hyundai ix35 Fuel Cell begynderforsigtigt frem. ikke hørt noget, absolut intet.

Jeg ved ikke, om dette er grunden til brint (ved hjælp af den omgivende luftI stedet for trykluft, hvilket eliminerer støj og stigningereffektivitet) eller også, subonscientemente, jeg enagaña denmoron så blød affjedring (I advarer om, at denne enhedKoreansk monterer specifikationer, og der kan lide alle megetBlandito), men jeg bemærker, at kørekomforten er ekstremthøj. Lederen af ​​Hyundai, at jeg co-pilot fortæller migat ved en af ​​knapperne på instrumentbrættet, bilen kansimulere en hvæsende misbrugsklausul (såsom elektriskren), og det er, men fra den 20. km / t denne lyd forsvinder,da lyden slidbane selv er tilstrækkelig til at 'fortælle' afat du nærmer.

Udgangen af ​​trafiklys er munter, ligesom deresinddrivelser, der tilbyder stor styrke på alle tidspunkter. hvisDu ønsker at tale om tilsvarende antal magtDet er genereret af dens 136 hk motor, hvorigennem du kan fremskyndetil 100 km / t fra stilstand i 12,5 sekunder og nå 160km / t hastighedsbegrænsning. 

Folk stirrer i vores tempo. Det er normalt, jeg bærer enbil af betydelig størrelse, ikke gør noget og støjAlt, hvad de kan se, der kommer ud af udstødningsrøret er enharmløs vanddamp. Selvom godt, er det muligt, at storeblå vinyl 'Zer0 g CO2 / km' har også noget at gøredette ...

Ulempe ved brint brændselscelle

Virksomheden, som i øjeblikket har 1.000 enheder fremstillet tænkningdette Hyundai ix35 Fuel Cell indtil den når til 2015,som har planer om at øge produktionen til omkring 10.000, ogi øjeblikket, selv om teknologien stakhydrogen det er en håndgribelig realitet, har nogle andreulempe:

-Først og fremmest er det pris:

Hyundai folk forklarede mig, at for øjeblikket er talletkvalte høj, men forventer, at inden for få år, nårproduktionsstigning, dette lovforslag Hyundai ix35 FuelCell Det vil blive væsentligt reduceret. Gad vide, hvordan detnu og svar mig "omkring 129.000 eurocirka". Det er derfor nu kun tilbydes afleje en »særlig kunders, som nogle kommunerbyer i Danmark og Sverige, som allerede har flere enhedercirkulerer gennem gaderne.

-Det andet er Påfyldning:

Til dato er Europa ikke at bugne ... kalde dem'Hidrolineras' og mindre i Spanien, hvor nu kun eksistererfem punkter, hvor du kan tanke op disse køretøjer. Derudoverat fylde tanken med 5,6 kg af hydrogen nødvendigat have autonomi 588 kilometer fra øst Hyundaiix35 Fuel Cell, er nødvendigt at ty til en oplader, dergiver et tryk på 700 bar (i resten af ​​Europader) og i vores land er kun 350, halve, så kunVi kunne gå 294 km en gang.

-Og den tredje og sidste, holdbarhed:

Ved hjælp af den nuværende teknologi, er det helt nuHyundai udviklet, den omtrentlige holdbarhed til dissehydrogen batterier Det er omkring 100.000kilometer ...

konklusion

dette Hyundai ix35 Fuel Cell Det er et bevis påat der findes alternative teknologier til fossile brændstoffer, nejikke kun i stand til at udsende et enkelt gram CO2 i atmosfæren,men også mindre skadelig i deres fremstilling og efterfølgendeJeg smidt væk. Hertil kommer deres tanke op, det tager kun et par minutterstationer, eliminerer iboende bekymring af bilerelektrisk kastet ophold eller at skulle vente timer tilrefill batterierne. Den eneste virkelige problem er den dårligeinfrastruktur, der i øjeblikket findes for brint-stationerhvor du kan genoplade disse køretøjer. Men selvfølgelig, hvis der er ingennogensinde, vil der ikke være nogen grund til at ønske at installere flere stationersådan ret?. Nogen skulle være den første til at satse på det.Så ... Jeg bravo Hyundai!


Понравилась статья? Поделись с друзьями: