Test Ducati Monster 821 Stripe: uhyrlige men ‘uddannede’

Test Ducati Monster 821 Stripe: uhyrlige men &# 039; uddannede&# 039;. ¿Cómo er denne italienske på korte afstande? Kan hun forføre? Vi tester dine nerver.

Dan regnskyl. ¿Vi udskyde sessionfotos?". Selvfølgelig ... ikke! Mig hverken ville have mig calarme,men en cykel som denne fortjener ikke at være i garagen. ved 23(Den første Monster blev lanceret i 1993), og til trods for sin stærkeubestridelig karakter og foryngende behandlinger, er ikke længereTeenager: årene-og emissions regulativer have hamraffinerede manerer, dens magt er ikke længere så slående somda han så lyset, men stadig så smuk, det har enTAN TAN overvældende tilstedeværelse og personlighed ... atOg han ser oye- langvejs fra. Og da dette ofte flirtende asfaltudgør så godt på banen, hvorfor så ikke få våde -ibogstaveligste forstand og analysere det grundigt forHverdagens hundreder af kilometer af regn og kulde? testetDucati Monster 821 Stripe... med interessante Sikkerhedpakke.

Video-testDucati Scrambler Classic.

Du kan Ducati osoverraskelse een Dag er en 125 cc model gør sønderrivekevlar tøj purister. Eller præsentere den som enklædt tilbage til små segmenter af praktisk scooter, menItaliensk design og farver Ducati Corse. Men for nu, detmærke har nok modeller som attraktive som detse "Ducati afhente" på dagsordenen vil gerne dag, selvom pourin,fordi du vil sikre et par dage med ydeevne og sjov.Endvidere har at tilhøre Audi (Audi køber Ducati se) ikke mindsket hende enapex attraktivt. Og nu, sidst men ikke mindst, er det modeda Jorge Lorenzo annoncerethan flyttede til Ducati for 2017 MotoGP sæsonen.

Fokus på Monster,Det er en motorcykel, der er modnet meget i årenes løb. fastholder sinaltid selve essensen takket være sin multi-rørformede chassis, hendes stemmehæse og pludselige reaktioner, når han ønsker med sine 112 hk. Det eraf smukt, når vred ... Men i sidste ende, dens skønhed -formig, Stripe version er den mest spektakulære 821- harJeg viste sig ikke at være uforenelig med udsøgt uddannelse, nårdet er måder ser meget ugunstige betingelser: kendt for at være megetraffineret, når du rører, takket være sin forhjulsophæng heltjusterbar -af der hverken har Monster 821 eller 821 Blackog frem for alt af Safety Pack med ABS og traction controljusterbar i otte positioner. 

Så hvis du tager hende til'Part' og ikke kede: Italiensk stadig en rebel,sjov og god familie, men med meget geni, hvis duTickle søger at ramme speederen. Når gennemløbSport kørsel mode til Touring og Urban, ervil blive en perfekt partner for dagligdags betroelser,med meget mere forudsigelige parametre i forvaltningen drejningsmomentmotorbremsning og trækkraft respons. Og i dag ingenVi kan gå til et hotel, men vi er nødt til at danse iregn, nødt til at gå langsomt med forholdet, så denne historiekærlighed slutter ikke i boltre (i dårlig forstand). 

Test Ducati Monster 821 Stripe (17)

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016

  The Monster er en af ​​de mest genkendelige Ducati marked ... (Foto: Álex Aguilar).

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016 handling

  ...æstetik og lyd.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-chassis-rørformede

  Den smukke og effektive Trellis chassis flerrørsveksler type og dens afrundede fyrtårn har god fejl.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-back

  Under fotooptagelse, gjorde han ikke det mest hensigtsmæssigt at nyde sin 121 hk dag, men Safety Pack var stille.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-Curve

  Den stribe er den mest farverige af alle Ducati Monster 821 og fortsætter med at gøre opmærksom.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-kurve-motor

  En anden (og) klassiker: Testastretta L-twin motor.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-scanning-side

  821 Stripe har det kun i denne farve: rød med Stripe Livery langsgående linie.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-faro-dome

  Den smukke cupulín matchning er et ornament snarere end en aerodynamisk nødvendighed.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-pilot-back

  Baglygte er enkel, men lige så genkendelige.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-bageste hale-flugt

  Det er bag Ducati, med dobbelt udstødningsåbningen og kan omstilles pollock tandem.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-fender

  Den eneste ulempe er, at det beskytter nogle snavs på asfalten i regnvejr.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-kasse

  Billedet er meget komplet og behøver kun brændstofniveauet. Elektroniske hjælpemidler kan konfigureres.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-kontroller

  Det hele styres fra venstre knytnæve.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-kontrol-start

  Til højre er afbryderknappen skjult af den korte bæk, som allerede hus mærke.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-styr

  Styret lys og sporty, er det også justeres til din kørestil.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-franada

  Bremsning for Monster 821 er kraftfuld, men uden frusquedades. Dens standard ABS gør det endnu mere effektivt.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-bremse-Brembo-sikkerhed-pack

  Brembo bremser er deres standard. Safety Pack denne enhed gør resten ...

Det er tid til at tale om den 'Kamasutramoteril ', hvis jeg tillader udtrykket: ikke den kørestillingDen er ideel til meget høje mennesker, fordi den pålægger sportsåndformularer indeholdt. Hertil kommer, at cubrepantalón jeg bærer ikkefremmer æstetik i hele, men hey, det er en cykel, derikke kun for de kredsløb, men i de seneste dage synesat 'Ducati' det er bare et spørgsmål om MotoGP racing. Men nejaf trapitos diskutere - cyklen er ikke at skyde skylden, at jegforanstaltning 1,90 m eller hvad er den våde asfalt-eller for deresstuderet kurver, der fremmer dagligdagen til at gåarbejde centrum uden at falde i den rutinemæssige, da dette også nøgenDen er ideel til at tage en slynge og lad dit hår ned formåluge ved bjergveje. 

Før fotooptagelse,Jeg opdager et klistermærke af en medie i cupulín ogJeg husker Ducati forhandler, hvor jeg plukket migDe talte af testeren: hvis velkendt mærke motorcykler,hvis han har deltaget med en Ducati flere gange i Pikes Peak ... Så hvis jeg ønsker at levefor at fortælle historien, måske skulle nappe parametrene førvride gas. 

Og opsætte cykel til enlangsom, besparelse og sikker kørsel mode, der Urbannævnt ovenfor, kan du gå nogen steder og Colarteganske godt i hule semaforer grund af reduceretslaget. Dog bemærker, at protesten i hele motorenformet sti lidt moment og formidle følelsendu er nødt til hele tiden lavere gear. Med andre ord:anmoder Monster War og jeg rense min samvittighed at videdenne passage gennem gaderne er bare en forsmag på ting til at kommemorgen, så snart vejen tørrer. 

Indtil videre kan jeg bare banke nedmeget uden at kontrollere bagakslen, men hjælpe 'på' -og udlejning opfører intensiv motorcykel,du indånder roligere. Selv om en lille stemme med en italiensk accentstadig ringer i mit hoved: "Alora: dale gas, eller du vil have det sjovtmeget mindre end det burde, bambino ...".

Og solen står op

Billederne er allerede lavet, men ikkeDet er indtil weekenden, når du virkelig vil prøve denne Ducatii sauce. Og tør måde at Sport-mode, og jeg fåromgang 

Mangler? Jeg har det noget idealiseret,men jeg erkender, at med så meget regn, vente med at lyvesinuosos- -i hendes stier, fordi det bliver lidt nervøs,trods elektronik. Desuden er det er lunefuld med at udgifterne ogfornærmet, når du pleje autonomi (ingen indikator,men en tæller, når han hopper reservation, vises, og du har en30 km til at bære benzin-eller hjemme). En lille kortroll, men du er nødt til at elske hende så godt. Men for mig, en monster,på trods af de år, er det stadig en drøm for voksne og de flestevåd ... 


Det bedste: adfærddrivende tilstande, reaktion på høje vendinger,serien elementer (RBW dækning sej, passager håndtag, minikuppel. Preinstallation alarm og Ducati Safety -Mere DAA Pack:ABS + DTC- 24 måneders garanti og ubegrænsetkilometer), æstetik, pomoción (se datablad).

Det værste: uden rør, bas respons,effektiviteten af ​​bagskærm, kamp (til høje personer).

fotos: Álex Aguilar. 

Udstyr: Givi hjelm 50.4 snigskytte jakkeAxo Madison, handsker Hevik Stoccolma.Понравилась статья? Поделись с друзьями: