Test: Skoda Octavia RS 4×4 2015 en samlet bil

Skoda Octavia RS 4x4 er tilgængelig i sedan og Combi krop i begge tilfælde giver en næsten perfekt balance mellem, hvad bør tilbyde en sporty og en komfortabel og sikker familie.

Siden december 2015 har Skoda udvidet sit sortiment4x4, som har til formål at lede den kompakte segment i Europa.AUTOBILD.ES har rejstWest Østrig prøve den nye Skoda Octavia RS 4x4,den højeste version af området findes også påfortrolig krop, selvom jeg ikke har haft lejlighed til atdrive det. Ligesom alle andre varianter af Skoda 4x4, trækkraftOctavia samlede skyldes en flerpladekobling lykkedeselektronisk. 

Gå ikke glip af: "Du vedHvad var den første Skoda i historien?"

den Skoda Octavia RS 4x4 Du kan, i situationerbegrænse, at sende op til 50% af sin moment til forakslen, som dusikrer hurtighed og sikkerhed i sving megetoverlegne og flere fordele som en touch ogprogressivitet af de allerbedste acceleration i trækkraftfront. I dette tilfælde motoren under motorhjelmen er der en 2,0TDI 184 hk med et maksimalt drejningsmoment på 360 Nm og koblet tilautomatgear DSG seks relationer. 

Af en eller anden grund, jeg tror jeg bliver nødt til at gøre medkonfiguration Volkswagen 2,0 TDI oprindelseslandet ikke har besluttetudstyre RS Octavia 4x4 med DSG-7,men det er noget svært at overse i en bil medbetydelige forbedringer i forhold til resten af ​​Octavia rækkevidde. denmulti-link suspension ikke kun filtrere uregelmæssighederjorden ganske effektivt, det giver også hurtige ændringerstøtte, når du linker kurver på bjergvejemellem Østrig og Tyskland, hvor jeg har udført, komfort iDenne march Octavia har syntes meget tættere endDet ligner en højere modeller segment. 

Denne overrasket over at være en modelbjørneSkoda RS navn, men er, at al trækkraft bistandog den nye progressive retning og lang historie. Arbejdet medden perforerede læder sport rat er minimal og under alle omstændigheder,altid vandes med tilfredshed, at Skoda Octavia RS4x4 opfører med fremragende præcision. Og er detmagt, er den 184 hk ikke katapult dig frem alleJeg siger nej, men du tilbyder en vigtig reservepari at overhale på nogen som helst grund eller bare lege med ham,som jeg har gjort for dette RS Octavia 4x4 test påis som jeg kunne gøre på denne tur. 

Undskyld jeg kan ikke give dig et tal på det faktiske forbrugden Nye Skoda Octavia RS 4x4 fordi jeg kun har væretprøv bjergveje og andre aktiviteter, jeg hargjorde ham ikke generere præcis det, der kaldesmicroconsumos. Sandheden er, at hverken ledt efter de frolicsDet har sat mig igennem denne bil var ikke værd at lægge mærke udtværetselv havde mere end 4,9 l / 100 km ikke har godkendt(5,0 l / 100-familien) med 129 g / km CO2. Under alle omstændigheder, hvisdu formår at modstå mere end jeg øge hæs og underholdendelyd, der kommer fra motoren via speederen vil helt sikkert værevanskeligt at overstige 6,5 l / 100 i en daglig indtagelse. 

Test Skoda Octavia RS 2015 (Af Emilio Salmoral)

Her har du første Skoda Octavia testRS 2015. Hvis den øverste ende var så langt Skoda Octavia RS med 220 hk nunår versionen 230 hk at bortset fra at øge sinop til 10 hk mere magt, byder på en interessant set-up ichassiset.

Gå ikke glip af: 'OctaviaVRS scanner registrering, er der ingen, frelst! "

Hvis noget skiller sig ud for den nye Octavia RS 230 er deninkorporere elektronisk foran differential autoblocanteVAQ hvilket øger trækkraft og smidighedSkoda Octavia. Denne enhed er itransmission til højre og er i stand til at distribuere trækkraft iefterlade frem på en effektiv måde, uden at din driver harinterferens med rattet.

Den VAQ forskellen er designet til at modstå kraft op1600 Nm, har to driftstilstande ( "Normal" og "Sport"),deres sortiment af brug er alle hastigheder og i henhold tilSkoda ingeniører, er stand til at reducere tid 10 sekunderTilbage på Nürburgring. Af den måde, kan du sende op til 100% af denkraft til hvert hjul.

Med hensyn til en Skoda Octavia standard, RS 230Det har en lavere suspension 15 mm, tryk påledelsen har tilpasset sig nye behov og desuden,debuterer en ny udstødningssystem, der leverer en lyd meget meresport.

Jeg har haft mulighed for at køre for at begrænse SkodaOctavia RS 230 2015 i smukke Slovakiet Ring kredsløb.Dette er en meget teknisk kredsløb på 5,9 kilometer påkrævetmeget til bilerne. selvom den Octavia RS 230 Det er ikkeen bil kredsløb, fangede min opmærksomhed, hvor effektivedet.

Octavia RS 230 2015 (8)

 • Octavia RS 230 2015 combi forreste sedan

  Skoda Octavia RS 230 er tilgængelig som en fem-dørs hatchback og Combi familie.

 • Skoda Octavia RS 230 2015 Front

  Skoda Octavia RS 230 2015 inkorporerer en melodi sportier end modellen 220 hk punkt.

 • Octavia RS inde 230 2015

  Inde mange ændringer er foretaget i forhold til Octavia RS 220.

 • Octavia RS inde 230 2015

  Ja, det lancerer en ny type 'bacquets pladser underskrevet af Recaro.

 • Skoda Octavia RS hjul 230 2015

  Det har også 19-tommer hjul med unikt design.

 • Skoda Octavia RS hjul 230 2015

  Bremseskiverne 230 2015 Octavia RS klare godt intensiv.

 • Skoda Octavia RS bageste combi 230 2015

  Vognen version af Octavia Combi RS 230 har en ekstra omkostning på 800 euro.

 • Skoda Octavia RS Rear 230 2015

  Skoda Octavia RS lover, at dets 230 hjul på Nürburgring i 8:22 minutter.

For et par måneder siden forsøgte jeg denne samme rute Honda Civic Typer R 2015Her har jeg ikke fundet en sport så radikal. densuspension Skoda Octavia Det har meget mere rejse bådekompression og udvidelse. Logisk, er en bil, der vilbruges til at tage børnene i skole eller gå på indkøb. DerudoverDu er nødt til at være komfortabel på motorvejen.

Men jeg kunne godt lide enkelheden i deres kørsel ogde resulterende afbalancerede reaktioner. Du kan angribebegrænse kurver og Skoda vil aldrig gøre dig til en dårlig gestus.

Jeg kunne prøve versionen med gearkassen dobbeltDSG kobling sekstrins. Det er ikke en transmission til at bærebilen til grænsen på dette spor. Mani har reduceretop at cykle gashåndtaget og gear opat komme for retten på.

Til brug på den åbne landevej, jeg forstår, at denne programmeringDet er det ideelle, men hvis vi taler om en racerbane ... Jeg hartilbage med ønsket om at teste nye Octavia RS 230 2015på en enkel åben motorvej trafik at kontrollere idiotsuspension. Jeg håber at gøre, når du underkastes en prøve iSpanien!

den Nye Skoda Octavia RS 230 Det vil være til rådighed ivores marked både fem-dørs krop somCombi familie. Du kan vælge den mellem en manuel sekshastigheder eller automatisk diskuteret. Priserne er:

Skoda Octavia 2.0 TSI 230RS34.500 euro

Skoda Octavia 2.0 TSI DSG RS 23036,110 euro

Skoda Octavia RS 2,0 TSI 230Combi35.300 euro

Skoda Octavia Combi 2.0 TSI DSG RS 23039,910 euro


Понравилась статья? Поделись с друзьями: