2016 Mercedes GLE test: 350D interesseret i?

Rør ved test af Mercedes GLE 2016 den naturlige udskiftning af ML respekteres. Den valgte version er den 350d, der udstyrer en 258 hk V6 motor. ¿Fortjener straf både cylinder og kavaleri? Lad os tjekke det ud.

Chokerende! Og definere Mercedes GLE Jeg har sidentil prøve. Det er rigtigt, at AMG passer min enhed så hamDet giver en værdig aspekt af at blive eksponeret i de bedste museer, ikkekun bilen, men basen versionen står også ud for densappellere. den ML erstatning, at efterbrand retningslinjer, som den vedtager et nyt navn, viseset nyt udseende og fyldt med teknologi, og hvis det er ligesomat jeg har ved hånden, med udviklingen af ​​systemet4MATIC.

Denne enestående udseende flytter indendørs, hvor,Trods variere meget lidt om hans efterfølger, mødematerialer og indstillinger først. Forvent ikke mindre at have enstjerne foran næsen! Indkvarteret i komfortable sæderdiviso flere regulativer to af sine nye produkter: af pegefeltetog skærmtype tablet infotainment system.

Det er tid til at starte din V6 trykladning2.987 cc, som han er i stand til gengivelse 258 hk. denne blokdet er forbundet til den meget hurtige automatiske 9G-Tronic, atgør overgange i et snuptag og temmelig glat.Dette sæt indbyder til at køre roligt. Det er behageligtog kabinen er godt lydisolerede, hvad ledsageren dejlig suspension. Men når du vil krig, MercedesGLE 350D 4MATIC kan give dig ... og godt. I 'Sport' tilstand, hvorStyretøj bliver tung, heldigvis, for i 'Normal' erfor blød, det har bemærkelsesværdig acceleration. På trods afdens enorme vægt af 2.175 kg, accelererer fra 0 til 100 km / t i 7.1 "og leverer al sin drejningsmoment 620 Nm, blot 1.600 omdrejninger i minuttet. Hvad hvis jeg sersom er tynget af deres ekstra kilo er effektivitet under bremsning,og dette handicap vil føje gøres en lang rejsepå den venstre pedal, indtil det begynder at køre.

Et flere køreprogrammer tilføje deres brede vinklerInput, output og ventrale, den store frihøjde, som kanDet er modificeret ved Airmatic- luftaffjedring og trækkraftomfattende permanente 4MATIC at overvinde med lidt besværbridge sporkrydsninger og helt markeret skråninger. en udvendigserie, kom nu!

med den GLE 350D Mercedes 4MATIC Du har en komfortabel bil,men sporty, når du vil. Opfordrer indkørselstille, undtagen når du forlader den asfalterede vej.Besvarelse af spørgsmål ... afhænger indehaver. Til næsten 10.000euro, medmindre du har den GLE 250D 4MATIC, en version med en motor4 cylindre på linje, men kan også prale af en respektabel204 hk. Nu, efter at have læst den GLE Mercedes-test2016 op til dig at vælge, hvilken løsningblive. Ja, du vælge, hvad du vælger, får du en stor bil, ogJeg siger dette, ikke kun på grund af sin størrelse ...

Test Mercedes GLE

I vores forsikring komparator harberegnet, hvad det ville koste at sikre en Mercedes GLE. til at beregneprisen, vi tager som reference en mand på 40 år med 20alder kort uden tab, der bor i Madrid, brugerdaglig bil, parkeret i en kollektiv garage og kører op til 20000 kilometer om året. Med disse data, forsikringen mereanbefales for sin værdi det giver Nuez, 801euro.

Disse omkostninger kan være lavere, hvis du vælger en politik til allemed overskud. I dette tilfælde ville det billigste være atGenesis. Det koster 795 euro til 300 euro franchisen.

Du er på udkig efter en anden opfattelse? Kig TestMercedes AMG GLE 63 af vores venner Top Gear.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: