Vespa GTS Super Test 300ie ABS / ASR: den mest kraftfulde

Vi testede Vespa GTS Super 300ie ABS / ASR, den mest kraftfulde model nogensinde er produceret af den legendariske italienske mærke. ¿Pura facade?

Rødt lys samtale mellem Madrid og vespistaI. "Hvor smuk. Det er nyt, ikke? Jeg elsker at blå"Han siger."Med venlig hilsen, også. Det er en Vespa PX 90, ikke? Jeg har jegen af ​​84". Så begynder det Vespa GTS test 300ieSuper ABS / ASR, den mest magtfulde brand, der har gjortnogensinde, med en motor på 278 cc og 21,5 hk og standard, et crush afItaliensk som denne unit tilmelding. Et køretøjelsker alle, der ser på ham. 

Og i denne cykel alt er underordnet designe enlinjer, der ikke går ubemærket hen, og som arver traditionen brand, der pioner i at gøre scootere og har formåetingen eksplodere ligesom et ikonisk billede og et helt univers i sig selvi over et halvt århundrede. Og så længe efter, ateksperter og lægfolk sige ved første øjekast dettemotorcykel er en Vespa og det har værdi.  

Den anden udfordring var at opdatere konceptet røv uden at bryde ditessens og give det en mere funktionel mekanisk, pneumatiski tråd med nutidens behov, en last kapacitet tilhøjde af andre bymæssige cykler praktiserer uden så meget historie ... ogegne sikringsordninger i byer (ogringveje) i dag. Resultatet: en scooter typenGran Turismo Sport (GTS), tilgængelig i versioner 125 og300. Hvad kan gå galt? 

Det er tid til at sidde på denne skønhed. Indeed, formularerneMandan, men fonden løfter. Jeg starter. Quito staffeli og jeg giverJeg indså, at jeg ikke har bragt solbriller. første hitskubber tændingsnøglen uden at slukke for motoren, handskenskjoldet, hvor skal vedstå uden problemer oglukker med en 'klik'. Det er ikke så bred som i gamleVespa PX, men i stedet er det segmenteret, med et hul tilværktøj taske og en strøm tager at indlæsemobil eller tablet.

Og alligevel klog, jeg hastighed og motorens respons eroverraskende hurtigt. Needle kasse angiver denne viljeDet er pakket, men det gør det gradvist. Det er en kasse, ogkendt mærke og igen, dens retro fordelingofre andre indikatorer, der ville komme meget godt, med hvad manDet har ingen klar eller udetemperaturen eller revolutionermotor, f.eks. Men byen møder.

Første krydsninger, rundkørsler og trafiklys: nu når dudu finder spiller med højre hånd, som om noget sådant, ogøve en stadig mere adræt og sjov at køre. somgod cykel med små hjul, er du nødt til at træde øje til at vælte ogpasserer gennem typiske våde områder i rundkørsler med sprinklere,tunneler ... Fordi ellers dette køretøj invitationercallejear meget. 

Vespa GTS Super 300ie ABS / ASR (20)

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport

  Den Vespa GTS Sport 300ie henleder opmærksomheden, hvor han går. (Foto: R. Fersainz).

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-Side

  Dens linier huske de klassiske modeller af mærket.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-back

  Den bageste af 300 er specielt opnået.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-sæde

  Straffer passagersædet komfort i Super-versionen.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-kasse

  Billedet er ikke originalen til denne model. Alt for let, men det er rart.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-faro

  Fyret er smuk, ja, men frem for alt den belyser meget godt.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-LED-dagtimerne-blinkende lys

  LED blinklys nødt til at gøre dagslys.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-pilot-back

  Det er bemærkelsesværdigt, at selv montere baglygte pære.

 • Vespa-GTS-300-ie-power-knap-Sport

  En elektrisk knappen ved siden af ​​en pose krog åbner kobber tagbagagebærer.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-handske

  Handskerummet er mindre end PX, men er praktisk og kan åbnes ved at skubbe op nøglen.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-buk-pata-de-ged

  Den staffeli er en smule tung at betjene, men supplerer godt geden til.

 • Vespa-GTS-300 DE-Sport-stigbøjler

  Stigbøjler fold af hensyn til æstetik. Hans position er ikke meget godt løst.

 • Vespa-GTS-300 DE-Sport-dæk

  Denne model monterer dæk mere generøse end det lyder foranstaltninger. Met godt i byen.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-kuffert

  Stammen er stort, men der er en hjelm. Fyldstoffet er for tæt.

 • Scooter-GTS-300-ie-Sport-rack-aftagelig

  For at få adgang motoren, hele interiøret, som snaps fjernet.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-motor

  300 motor med elektronisk indsprøjtning er meget effektiv by, men falder kort vej.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-håndtag-venstre

  Styringen er enkel og elegant.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-håndtag-ret

  Knap 'tilstand' er lidt af vejen, og er nem at køre cortacorrientes en 'advarsel'. "

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-bremse-ABS-ASR

  Kombinationen af ​​ABS og traction control ASR er mest anbefales.

 • Vespa-GTS-300-ie-Sport-bremse-ABS-ASR

  Dette er den Vespa GTS: en neo-retro skønhed med den nyeste teknologi i scootere.

Når de begynder at tilbageholde er ikke svært at passere mellembiler, fordi hele har en meget indhold størrelse ogredondedas former bidrager meget til følelsen af ​​frihedHan giver dig Verte i stand til at snige ved enhver hul. Og i løbet afdu lader lyskrydset, du gør foran nogen 125cc (og endda cykler med gear blokke flere'Fat')

Men intet ville alt dette, hvis du ikke fortælle med bremsningpassende. Og med en bil swerves og en anden slående enFrenazo ved forkert gade, hvordan kan jeg teste stopmeget effektiv måde. Faktisk selvom den forreste bremseskive medden enkelt arm gaffel hjælp bremse forstærket meget godt,ABS af denne enhedkomplet testbrønd operationen,for ikke at nævne den stabilitetskontrol ASR (Både for 400euro i alt), som stadig lyder mærkeligt i en Vespa, mensom allerede er ved at blive indført i mange modeller Piaggio Group, ikkeVi kan kun bifalde.

Ganske planazo

Jeg er ved at samle mig op, men en ven ringede til mig, fordi hanDe har givet to billetter til et teater downtown at sammenat. Heldigvis har jeg en åben hjelm i bagagerummet, selv omHan er ikke særlig stor, og understøtter ikke fuld one-, der ikke kan lide i enmotorcykel 300 cc interurbanas- prale kvaliteter,Det tjener til den næste mission: pick i sit hjem i forstæderneog glemme indgangen syltetøj og finde parkeringrush hour. Med andre ord, enten går vi i dette VespaGTS eller vi vil ikke. Så ...

Saco optrækkelige fodstøtte og hun står bag.Selvom foranstaltninger 1,65 m, når jeg ser, at denne cykel er ikke denhøj komfort for to personer, så passageren skalplaceret for sent uden støtte iforholdsvis kort sæde ikke fortælle dig, hvor grænsen er, ogtil gengæld bør det strække benene i løbet af diktat komfort, hvisDu ønsker at placere dine fødder i disse stigbøjler. Det rører mig ogsågå videre og give mig lidt om styret. Held og lykke, der ikke længereJeg er nødt til at holde op med højre pedal og den Vespagammel!

En fjollet, vi vi gå 25 kilometer, og sandheden er, at detteøvelse af 'contortion' kompenserer når du indser, at medpassager og alle runder 100 km / t på motorvejen (alene, 120km / t, på de fleste), du ankommer til tiden og park på døren. Ja:være forsigtig, når støbning foden på jorden ved stoplys ellerved parkering, fordi begge glade bøjler (med føddertilbage) som jern kørsel støttebenet giderAltid. For at gøre tingene værre, det ene ben foldet til encerezar denkøretøj, så hvis du sidder ned, og du ikke har dette i tankerne, kan duender på gulvet i den mest absurde måde. Det er heller ikke praktiskpåfyldningsstudsen af ​​brændstoftanken under sædet,er så tæt på brystet dias, fordi det er for sandsynligtden typiske drop er undertiden tabt under påfyldning endealtgennemtrængende alt, hvad du tager der. 

Balance meget positiv

Derhjemme leger fejre alt, der har givet ham den dagtester takket være mulighederne for denne smukke og funktionellemotorcykel, som, selvom ikke billige -5.599 euro- ellerviajera autentisk, forbliver tro mod sin urban stil for evigt,karrosseri metalplader, deres lyse farver og deres forførendelinjer, men der har formået at modne i sikkerhed og ydeevne forrundt i byen, flygte til det udenfor, hvis du har brug for atét punkt og frem for alt, og kombinere skønheden i går medbedste af nutidens teknologi.  


Понравилась статья? Поделись с друзьями: