Mini John Cooper Works test 2015: Angel og dæmon

Denne test af de 2015 Mini John Cooper Works har forladt mig helt overrasket. Den mest kraftfulde Mini er en lille missil i stand til at få myrekryb på en snoet vej, men først, du nødt til at ofre din røv i forsøget: Det er en brugbar bil i hver dag! Det kan være rimeligt komfortable og endda forbrug er mere end tilfredsstillende.

den Mini John Cooper Works Det er altid en afde biler, der kan lide at prøve generationer. jeg i dagrejste til Mallorca for en af ​​dem test iat din ryg og din hjerne opretholde en konstant kamp mellemglæde og hårdhed, mellem radikalitet og komfort. Jeg allerede rykke, atden Mini John Cooper Works 2015 Jeg var overrasket over, du ønskerVide hvorfor? Súbete mig denne 'pille' og lad os sehvad er i stand.

Mini John Cooper Works 2015 er placeret som densportslig version af den nye serie Mini ogdet viser ikke mere at se på den model, når jeg kommer tilbunden af ​​brand i Mallorca, den kredsløbLlucmajor: Dens udseende er rå og fundet blinkæstetisk, at mærket er at give sin mest temperamentsfulde modelSiden starten: spoiler, større hjul, større bremserdiameter dobbelt udstødning trompet og en kofanger jacksstørre luft.

Mini John Cooper Works 2014 (11)

 • Mini John Cooper Works Front 2014

  Mini John Cooper Works 2014 er den mest sportslige version af MINI familien.

 • Mini John Cooper Works 2014 tilbage

  Små og muskuløs, så æstetik Mini John Cooper Works 2014.

 • Mini John Cooper Works 2014 tilbage

  Mini John Cooper Works 2014 har en 2,0 liters turbo med 231 hk.

 • Mini John Cooper Works 2014 SKIRT

  Den forreste forklæde af Mini John Cooper Works 2014 er specifik og ikke tåge.

 • Mini John Cooper Works 2014 side

  De sideskørter er unikke til Mini John Cooper Works 2014.

 • Mini John Cooper Works 2014 dæk

  Mini John Cooper Works 2014 har aluminiumsfælge 17 inches.

 • Mini John Cooper Works støvle 2014

  Støvlen kapacitet Mini John Cooper Works 2014 er 211 liter.

 • Mini John Cooper Works løftestang 2014

  Den Shifter har en særlig indretning af John Cooper Works-version.

 • Mini John Cooper Works 2014 pedaler

  Disse pedaler bidrage til at gøre sportslig kørsel i Mini John Cooper Works 2014.

 • Mini John Cooper Works 2014 flyer

  De tre-egede rat Mini John Cooper Works 2014 er multifunktionelt.

 • Mini John Cooper Works 2014 pladser

  Sport sæder 2014 Mini John Cooper Works har integreret nakkestøtter.

Ud over ændringer i kroppensMini John Cooper Works 2015 som eksklusive elementer ogsåVi finder en ny farve indstilling, dannet af en grøntypisk engelsk kaldet 'Rebel Grøn'Kombineret med enslående røde tag og andre detaljer: denResultatet er spektakulær. dog mini JCW ogsåDen fås med elleve farver til at kombinerehelt efter din smag. Efter et første kig Jeg kan ikke ventefå dine kontroller og se, hvad han kan gøre. Jeg afhente mine nøglertest enhed og går ud over.

Må ikke glip af: Test Audi S1, den direkte rival af MiniJohn Cooper Works

Inde i Mini John2015 Cooper Works modtager flere ændringer end opfyldervisning, den første ting, der fanger min opmærksomhed ernye baquets udviklet specielt til denne model.Jeg husker de hårde sæder i sin forgænger, ja, de gav et strejfracing meget autentisk, men de var tortur for dine nyrer ogtilbage. De nye pladser er mere komfortable,læderindtræk og Alcantara en spektakulær design funktionog greb i lænden er perfekt. Ikke en dårlig start!

Min test enhed udstyrer gearkasseAutomatisk 'Steptronic' sekstrins det koster2.000 euro mere end den manuelle indstilling, også med seks gear. migholde nøglen i lommen og træk startkontaktencentre beliggende i konsollen. den fire-cylindret motortrykladning toliters tage et pust ogbageste udstødning wrap dig i typisk selv spindeMini 'selvglad'. Jeg starter med en strækning af åbne landevej(Senere vender tilbage til kredsløbet), så jeg besluttede at starte dennetest kørsel tilstand MID, inden tre tilstandeDet omfatter indstillingssystem Mini Driving Modes (MID, SPORTog ECO). 

Rip, lade motoren varm og højre pedalbaggrund, Mini John Cooper Works 2015 kørsler, der skræller dem, derDet er heller ikke nogen overraskelse. Takket være den 231 hk og 320nm generering af det reviderede drivmiddel trykladning, dettelille barn kan nå op på 100 km / t fra stilstand i 6,1sekunder (To tiendedele med manuel gearkasse), og hvis duDu finder i en tysk autobahn hastighed og ikke stoppe, kan dunå 246 km / t. Men i dag er jeg i envej fuld af cyklister og med nok trafik, såJeg beslutter at simulere, hvad der ville være en mere dagligdags hverdagsbrug og erhvor den nye Mini JCW overrasket.

Interesseret: Test Mini 2014 har gjort osmere ...

Mini John Cooper Works 2015 kan være en bilkomfortabel! Newsmaker. Og en behagelig bil at køre, en bilogså raffinerede, perfekt brugbar i dag til dag. hansDæmpning er hårdt, men slet ikke irriterende, at sæderne er merekomfortabel og al den teknologi, der monterer begge elementersikkerhed og komfort, siger de i en rolig kørselfinde nogen ændringer vedrørende en Mini Cooper S. Nå, ja, ja, detDet er noget, jeg havde ikke forventet, men nu er jeg i tvivl:Dette er ikke dårligt, men ville beholde alle sine dynamiske kvaliteterEksplosiv? Har han overdrevent gentrified? Jeg ankommer til en vejSelv bjerget og her kommer vi! Læg i Sport-mode, densekventiel gearskifte position til at blive drevet medrat pagajer og igen, grundigt pedal.

Mini John Cooper Works Test 2015: Alle billeder (14)

 • Mini John Cooper Works 2015

  Mini John Cooper Works 2015 er en af ​​de sjove og eksplosive biler, selv i en maskine kredsløb

 • Mini John Cooper Works 2015 tilbage

  Tempoet kan du tage Mini John Cooper Works 2015 er ekstremt høj, snack kurver

 • Mini John Cooper Works Front 2015

  På den åbne landevej, Mini John Cooper Works 2015 er ligesom tilfældet med Dr. Jekyll og Mr. Hyde ...

 • Mini John Cooper Works zenit 2015

  I Sport-funktion, kan du gå rigtig hurtigt med en dynamisk comporamiento først

 • Mini John Cooper Works 2015 side

  Men det er ikke så hårdt, som den forrige generation, og det har fordele ...

 • Mini John Cooper Works 2015 tilbage

  I komfort-funktion, Mini John Cooper Works 2015 er et overraskende komfortabel og raffineret bil

 • Mini John Cooper Works 2015 tilbage

  Perfekt til at bruge på daglig basis

 • Mini John Cooper Works Interior 2015

  Interiøret stil blanding funktionalitet. Det er ikke så ergonomisk som en BMW, men det er den pris at betale for design

 • Mini John Cooper Works 2015 flyer

  Den sportsrat har padler og 'head-up display' er et meget nyttigt værktøj i sportslig kørsel

 • Mini John Cooper Works 2015 pladser

  Sæderne er den bedste bil, er langt mere komfortabel end sin forgænger, uden at synde greb

 • Mini John Cooper Works motor 2015

  De to-liters motor 231 hk kompressor sum, og det lader til, at aldrig bliver træt af at skubbe og trække

 • Mini John Cooper Works bremse 2015

  Bremser ridning Mini John Cooper Works 2015 er blevet kalibreres og mere kraftfuld

 • Mini John Cooper Works 2015 aleron

  Den bageste spoiler John Cooper Works Mini 2015 ikke rammer, har en vigtig aerodynamisk funktion

 • Mini John Cooper Works 2015 lækager

  Dual bageste udgang udstødning, plus et adelsmærke forårsager en spinde og en spektakulær lyd

Det er ikke en bil, der radikalt vil forandreaktivere Sport-mode, men det bemærker, at motoren reagerer merestadig ønsker og at udstødningen lyden er endnu meremærkbar. Gearet march efter den anden hurtigt skiftSteptronic fungerer perfekt, kan intet bebrejdes. denstrygende bil og linker jeg en kurve opfører sig efter den andenmed præcision og i et blink med øjet, jeg har ventileretvejen og tilbage til sletten, hvor godt du du kan gå igennemDette Mini JCW! Men jeg må sige, er ikke så dyr som hansforgænger, især hvis vi overveje GP versioner.

Og det er, at i sporty kørsel Mini John CooperVærker 2015 har en sand teknologisk arsenalblive en sand styret missil. Retning, biståetelektromekanisk med servotronic, Det er korrekt, men harnoget blødt punkt: i rent sportslig kørsel mig somdet var en smule hårdt. Det dynamiske system kontroltrækkraft (DTC) med elektronisk styring låsDifferential (EDLC) og Performance Kontrol gør detteMini greb asfalten, som om der var nogen i morgen. denUnderstyring er fraværende, medmindre du gør barbariske ogdu nødt til at gå 'meget sæk' for at gøre overstyring handletilstedeværelse.

Men hvor jeg har mulighed for at definere enNår alle de dynamiske opførsel af Mini JCW er isporisolation. Denne gang, min test enhed udstyrermanuel gearkasse og dette har sine fordele og ulemper.Jeg kan virkelig godt lide den aktivt system tilpasningrevolutioner, Denne 'opfindelse' tillader automatisk justeringmotorhastighed til indgangsakselhastighedgearkassen afhængig af flue, såDu kan skifter nedad på et svidende tempomed maksimal effektivitet. Men jeg må sige, jeg savnerstørre præcision, når du sætter marcher, ogsånogle mere sejhed, mere radikale ændringer: tilsyneladende set, jegbetale 2.000 euro ekstra til automatgearkasse medpadler på rattet.

Som for kredsløbet adfærd, jeg bekræfter,Du er nødt til at gøre en masse af dyret for at løsne denne Mini! dengrænse for vedhæftning er meget høj, og du kan gå rigtig hurtigt udeninmute bilen. Men få mennesker vil købeMini til at gå til kredsløbet og det er derfor min konklusion erklar:

Mini John Cooper Works 2015 er en bil partiFolk vil købe det for at bruge det hver dag, de vil købe detfor sin spektakulære og 'meget cool' billede, men for første gangDu ikke at ofre din krop i processen. Det er en bilhelt driftsklar dagligt, selv ganske økonomisk:forbruger i gennemsnit 5,7 liter brændstof pr 100 km medautomatgear (6,7 med manualen) og udsender 155 gram CO2per kilometer. Hvis du ønsker en stilfuld bil, bilat hver gang jeg skynder mig at finansiere hårene til at rejse sig, du vedhans fængslende lyd og masser af sjov, du leverer formåluge, når du går til bjergene eller til et kredsløb, Mini JCWdet er din bil. Selv prisen synes ganske acceptabelt:Manuelle 31,750 euro, 33.700 euro automatisk.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: