Test Audi A1 quattro, en bombe i mini størrelse

Født i en ånd af racerbil, ingen tvivl. Den nye Audi A1 quattro med 256 hk er den mest eksplosive hjælpeprogram, der kan køre. Advarsel! De vil kun blive fremstillet 333 enheder på verdensplan. Hvad vil du savne?

Jeg venter i garagenen quattro Audi A1, du kan ikke længere købe ny(Det koster 53,600 euro). Det går op en smuk dag. Sun ikkefor kold. Jeg er en god nyhed, især hvis jeg har i tankerneat Eese lille raketDet var tilgængelige i en bred vifte af farver ... hver gangoff white med sort tag (ser inspireret af denanbefalinger Henry Ford).

Jeg har kørt andre modeller af stil, såsomRenault Clio RS (jeg foretrækker absolut den nyeste versionLuft: her jeg forlader min test RenaultClio Gordini RS på Circuito del Jarama), MINI John Cooper Works, og selv BMWSerie 1 M (du kan læse testen serien BMW 1M Coupe). Men dette harnoget, vi gør i dag, har jeg tilbudt par biler.

Der er kun få moderne biler med dissesenaciones: Renault Megane TrophyR ellerden BMW M235i Mydeevne

med den quattro A1, det samme: dine dæktilsyneladende monotuerca (faktisk de er en trick visuelt),den enorme spoiler, der knuser røven på asfalten, fordi detfunktionsdygtige forlygter med de specifikke detaljerRød ... Måske nogen, der ikke forstår også tænke bilJeg er en tunero ønsker at tiltrække opmærksomhed. Men nej,det sidste, jeg ønsker, er at gøre det: aftenen før, efteren lang og intens skrivning dag, stoppede jeg patruljeægte sikkerhed krop. Agenten kom med øjne forankreti spoiler bagtil. Jeg beder kun for den del."Det er en A1 quattro; Det kommer på denne måde. " "Ah, okay, så cirkel". eller papirereller noget.

Min skæbne er klar:vejen fra La Cabrera til Torrelaguna tobyer i Sierra de Madrid. Det er en af ​​mine test sektionerfavoritter, fordi i knap syv kilometer du har alt:asfalten er i god stand på først og derefter bliver mereru. Langsom, hurtig, hårnåle ... kurver tilbyder godgreb og så jeg plejer at bruge i mittests. 

Sandheden er, at den M-124, at såkaldtdenne vej har mere historie end det ser ud. For eksempelHan har været en del af Rally Shalymar, en af ​​dehistoriske konkurrencer (siden 1969!), hvor han dabbledCarlos Sainz og har vundet deres piloter som VillacierosAlpine A110-1600, men også smagt sejr modellersom Lancia Stratos, Porsche 911R ... og endda brutalChrysler 180 Eugenio Ortiz 1978.

Kan du forestille dig nogen vinde et rally i dagLancia Thema rattet?

Jeg går ud af mine tanker: de knap 50 kmadskille mig fra begyndelsen af ​​det afsnit, jeg har fløjet. ikketror det onde uden at løbe. 

Hver af de 256 hk skal bevæge sig 5,7 kilo. Det ersom om mine ben ville generere 376 CV, noget, der ville komme til migspekulerer til en anden af ​​mine hobbyer: cykling. Jeg endelig indtastetvejen. Jeg efterlader nogle løse huse og signalet Iminder om, at begrebet opgivelse af La Cabrera-landsby ... tilenfilar til La Cabrera-port. Brown egeblade,egetræer og enebær danner en spektakulær landskab, der opmuntrer mig tilnyde røv.

En af de ting, jeg gerne om denne sportultra-koncentreret ved 3,98 meter er Audi A1 quattro erat på trods af lignende magt, folk i Ingolstadt ikkeDSG valgt en ja, det er egnet til alle,men nej, det er ikke så sporty som en manual. se påVolkswagen Polo GTI, den forrige generation kun tilbydesmed dobbelt kobling. Og i dag? Du gættede det:Auto er blevet en mulighed. For at afgøre spørgsmålet,en detalje, der ærer dem teknisk set have været muligtinstallere en DSG i denne undervogn. 

Så jeg sagde: tredje sal grundigt. koblingfjerde. Motoren lyd stopper ikke være en to literfire-cylindret, men optagelse synes at have mere magtet sort hul sugende dømme efter hans brutale brøl.Snart kom jeg til et esses, der fortæller mig, jeg efterlader dencivilisation. Kobling, bremse, gas slag og sætte min tredje: Enspike hæle perfekt opmuntrer mig. En kort, lige kurve tilhøjre Hurtig som jeg finde en god opsætningchassiset. 

A1 quattro har den bageste suspension fraTT RS; altså at det ændrer en bagaksel twist, som forladervære semi-uafhængig, ved et deformerbart parallelogramplus tilvejebringer større poise og stabilitet. Tanta, overraskendefor hvor lille den er.

Dette er en af ​​de ændringer, 600 menneskerIngolstadt har måttet udvikle for at skabe denne bil. en andenmere: tanken er nyt og er blevet redesignet for at imødekommerundt om skaftet. En indsats for kunstens skyld?Nå, jeg tror du tror ikke, at Audi har investeret så mange pengeat skabe et begrænset oplag på 333 enheder. Har du hørt denS1? Det kom et par måneder efter A1 quattro vil være opbrugt sinproduktion og drager fordel af teknologien.

Igen gulvet grundigt og overgik de 3.000 omgange.Meget alvorlig, og som leverer maksimalt drejningsmoment fra2500 rpm og holder det op til 4.500 ufortrødent.

Jeg følger mine: tredje, fjerde; pisotón bremse;tredje, anden ... Jeg håber dæk tilsyneladendenedkølet skiver, fordi de forventer god brug. den førstefaldgrube er kendt som Chokolade kurve, engaffel, der normalt stige i de forskelligekonkurrencer. Som jeg går ned, jeg mærke til, hvordan næsen ønsker at følge hansmåde ... hvilket naturligvis ikke er det samme som vinkede medhjul. 

Jeg har en stærk allieret jegHjælp: elektronik. Antikrist for purister, detsandheden er, at XDS, som simulerer en selvlåsende handling baseretpå bremserne, det hjælper mig med at få, hvor jeg vil have næsen. detteSystemet virker endda med ESP slukket og virker påfire-hjulet ganske effektivt: alligevel altid tvivle på dinfunktionalitet i tilfælde af træthed af bremser. 

Jeg går videre og nyde allehver af vindingerne: en anden gaffel, en hurtig kurvevenstreorienterede, god bremsning ... Hver gang jeg tænder den lilleJeg topo rat med fladtrykt nedre del, som synesbindende i en sports elskere. Mange kritisere ogandre forsvare. Det gør mig lidt ligesom sandheden.

forskellenHaldex
arbejdsdybde

Gulv grundigt fra en langsom tur lukket. denHaldex styre wheel drive arbejdsdybde i detteområde fyldt med nedfaldne blade. Lige Jeg kører en trækkraftren front, men når det bliver kompliceret, kan førefuld kraft til baghjulene. Hvis der i et kredsløb,Jeg ville være fristet til at give et slag hjulet til at glide oggiv mig krydse. Den faste linje, åben trafik ogsund fornuft at holde mig.

M-124 fortæller mig, at de sjove endernår jeg går gennem en granskov. På trods af denne lyse dag, her ikkefår for meget sol, så vejen ser våd,glat. Ikke for mig at beslutte at teste grebBridgestone Potenza S001, så jeg beslutter at holde op med at bringeturbo. 

Mens Audi A1quattro ligger vedtomgang, bemærkede jeg en malet på en væg, der spænder over trinen grusvej. Puts 'toppe' (Du kan se billedet iside 63). Jeg synes pludselig som en sang siger,"Djævelen på min højre og til venstre en lille engel." Du vedHvem vinder? Måske en anden dag jeg fortælle dig ...Понравилась статья? Поделись с друзьями: