Jaguar F-Pace-test: nu 3,0 TDV6 S AWD!

Her har du testen Jaguar F-Pace 3,0 TDV6 AWD S. F-Pace er ikke bare en smart og god leder produkt, men også en autentisk apparat, der overrasker med sin enorme dynamik, som det er blevet vist AUTOBILD.ES. maskine alt en hel ...

Her har du første test af 2016 Jaguar F-Pace. I den førsteVi skal fokusere er på ydersiden linje. En server ikkesåre klæder siger eftertrykkeligt, at F-Pace er en afden mest elegante og smukke i form SUV øjeblikket eksisterer,hvis ikke den mest 'smuk' af alle. Og det er, at selvJaguar designere har insisteret af aktiv og passiv nejtilsyneladende de ønskede en tysk SUV Jeg forstår ikke, hvorfor såaversion mod konceptet teutón-, sandheden er, at da jegJeg første gang så det i sin præsentation på Frankfurt Motor Show 2015ny Jaguar F-Pace har altid havde fremkaldt mig-ikkehusket, det lyder meget overbevisende Porsche Macan, især i profil. væresom det kan, forsiden af ​​F-Pace bladetvivl om, hvad mærke kommer: sine imponerende gitter enderen lang og muskuløs næse, baglygter lignerF-Type Coupe. Men vi behøver ikke køre alene i sinudseende. I dag, endelig, vi har bag rattet i den nye JaguarF-Pace, og tjene som forskud part: helhed har væreterfaring ... I denne video kan du se, hvor meget han kan lidekurver og stærke følelser hos Jaguar F-Pace ...

Hvad er bedre? ¿Jaguar F-Pace eller Porsche Macan?Tjek det ud!

Før du ride Jaguar F-Pace, jeg tage et kig påexterios. Jeg er ramt af den lange bageste overhængminder om klassiske Jaguar saloner. muligvis denBritiske mærke har tænkt på de prioriterede områder i det kinesiske marked:at få adgang til bagsæderne uden problemer og har en godkuffert. Eller måske er du opholder sig her batterier af fremtidighybrid variant? Ren spekulation. Anyway, Jaguar F-PaceHan formår at slutte sig til design tendenser i dette segment udenmærke miste luft. Centralt for enhver JaguarDet kan prale.

Især dens sporty natur, modellerJaguar er normalt ikke særlig praktisk, men denne nyeF-Pace undtagelse mærket. Inde, kroppen af ​​4,73 meterLang giver masser af plads, stammen med 650 literrightsizing, er forberedt på lange familie ture.

Test: Jaguar F-Pace (16)

 • Test: Jaguar F-Pace

  Test: Jaguar F-Pace

 • Inde i Jaguar F-Pace

  Den innterior Jaguar F-Pace følger den typiske forfinelse af brandet.

 • Jaguar F-Pace næse

  Bærer en 2,0 diesel 180 hk ...

 • Jaguar F-Pace Morro fyrtårn

  ... gør det muligt at accelerere fra 0 til 100 km / t på 8,7 sekunder, en god værdi ...

 • Jaguar F-Pace sweep

  ... men under hvad man kunne forvente fra Jaguar.

 • Jaguar F-Pace grill

  Det er en behagelig og rolig bil ...

 • Jaguar F-Pace bag

  ... masser af plads og kuffert ...

 • Jaguar F-Pace side

  ... at gøre det mere egnet og komfortabel rejse lange ben ...

 • Jaguar F-Pace side rand

  ... at kurver ud til at fortære.

 • jaguar f-tempo kuffert

  Stammen af ​​Jaguar F-Pace 2016 650 kubik liter.

 • jaguar f-tempo aktivitet nøgle

  Med Armbånd Nøgleaktivitet, kan du lade nøglerne til Jaguar F-Pace ind i bilen og udendørs sport.

 • jaguar f-tempo vinduer

  Vinduerne i Jaguar F-Pace vil placeret i et usædvanligt sted.

 • jaguar f-tempo huecosportaojetos

  Jaguar F-Pace har mange opbevaringsrum, som denne i midterkonsollen til mobil.

 • jaguar f-tempo køreindstillinger

  Gennem disse taster kan du blive justeret affjedring Jaguar F-Pace.

 • jaguar f-tempo afstamning kontrol

  Jaguar F-Pace har aftager automatisk kontrol.

 • jaguar f-tempo-skærm

  Jaguar F-Pace har en 10,2-tommer skærm.

Inde i Jaguar F-Pace

Det er tid til at blive monteret på Jaguar SUV. stillingenKørsel er en slags "kapsel" Som jeg gerne definereDesign hold Jaguar, hvor piloten troner ien stor lænestol. Jeg nøjes i højre side og fremhæver den storemeget høj midterkonsol bag en stor touch-skærm 10,2inches, som integrerer alle tænkelige funktion, fraHjælp revet op tilstande kørsel offroad,alle gennem menuer og undermenuer. Ikke altid meget intuitiv, altJeg må sige. Jeg bære bæltet og når jeg går til at justerespejle opdager jeg med nogen overraskelse at de tilsammen kontrollererknapperne ervinduer, i en for høj position, meget usædvanligt.Insual så under den dynamiske afprøvning af F-Pace mere end én gangJeg rørte knapperne på hukommelse-sammen sæderdørhåndtaget tankegang, der ville hæve eller sænkekrystaller. Jaguar mig forklare placeringen af ​​kontrollernevinduerne i denne stilling er blevet gjort med vilje, og ikke af enteknisk problem. Argument ønskede at understrege billedet af SUVInde, dvs. alt er sobreelevado.

F-Pace

Motorer Jaguar F-Pace 2016

Den nye Jaguar F-Pace vil være tilgængelig i Spanien med tremotorer: 2,0 diesel 180 hk, en 3,0-diesel 300 hk, ogde3,0 liter benzin 340 og 380 hk. Det første, jeg prøver er2,0 180 hk, fra saloner, har en godrespons. Måske jeg forventer en lidt mere aggressiv reaktionJaguar: 100 km / t gør 0 i 8,7 sekunder, et talKorrekt, men ikke at kaste raketter. Under alle omstændigheder skal viHusk, at du er nødt til at flytte en masse på mere end 1,8 tons,masse aluminium chassis du bruger.

Måske hjælper det ikke den generelle følelse, der formidler godlydisolering, og det ville ikke være mere end fire cylindreJeg havde en mere sportslig lyd. Jaguar kunne inkorporere etbiturbo variant til at dække det enorme rum, der adskiller det fra3,0 liter diesel 300 hk.

Efter diesel, tingene ændrer sig, og når jeg muchísimo-Jeg sætter på kontrollen af ​​den 3,0 diesel 300 hk. Din plade nejDet fører til vrangforestillinger: dækker 0-100 km / t på 6,2 sekunder og haren enorme drejningsmoment på 700 Nm fra 1.750 omdr./min. Alle disse ernogle ingredienser, som jeg vil komme perler til miljøhvor den første dynamiske test Jaguar F-Pace 2016 afholdes.Og til dette har vi flyttet til Montenegro enlille land i det tidligere Jugoslavien, ingen motorveje, ingen vejemeget god stand mange af dem, fuld af kurver og flere kurver,absurde hastighedsgrænser -80 km / t max i roadisær for en enhed som Jaguar F-Pace, med politiet pistollaser hånd ønsker at 'fange' de rapidillos og frem for alt,med montenegrinere chauffører, som kører alligevelmindre godt, og de trækker kurverne, som hvis de var på kontrollen afen bus. Med ingredienser af denne type, F-Pace med3,0 V6 motor 300 hk Det er den bedste modgift mod stressDet genererer drev i Montenegro. Intet mere udgangspunkt offDet fremhæver det store arbejde med lydisolering foretaget afJaguar udvikling team, men det bedste er, når man træder pådrosle og føler sin kraftfulde moment næsten øjeblikkeligt. denF-Pace går som en raket, men ingen løbsk. Det er en rigtigWonder at overhale: brøler som en løve og ikkeDet lyder som en diesel, men det er enormt hvordan empuja.¡Brutal! Ja,Du kan ikke forhindre organ roll, især medbrudte veje. Men blot trykke tilpasse tilstandekørsel til bedst passer til situationen i dennetilfælde hærde undervognen, og huller samt ikkeeksisterer. Glem ikke, at Jaguar F-Pacehar et chassis afledt teknologi der anvendes iF-Type, som omfatter elektroniske systemer drejningsmomentvektoring, adaptive Dynamics og konfigurerbarDynamics. Under alle omstændigheder er det understreger sin storeadfærd og sving greb, en stabilitetabsolut.

Jaguar F-Pace 2016 (20)

 • jaguar 2016 F-tempo foran

  Den nye Jaguar F-Pace 2016 har gjort sin debut på 2015 Frankfurt Motor Show.

 • Jaguar F-tempo 2016 Antenne

  Luftfoto af den nye Jaguar F-Pace 2016.

 • Jaguar F-2016 tempo detalje spoiler

  Detalje af den bageste spoiler af den nye Jaguar F-Pace 2016.

 • Jaguar F-2016 tempo hvid

  I hvid Jaguar F-Pace vinder mange heltal 2016.

 • jaguar 2016 F-tempo foran

  Den nye Jaguar F-Pace vil være tilgængelige med tre motorer: to diesel og benzin.

 • Jaguar F-2016 tempo bagfra

  Den bageste af Jaguar F-Pace 2016 viser, som forklarer Ian Callum, der "der bare bilen".

 • Jaguar F-2016 tempo side

  Den 2016 Jaguar F-Pace er en SUV, der lover stor dynamik.

 • Jaguar F-2016 tempo statisk

  Lev og lede den nye Jaguar F-Pace blænder med sit slanke design.

 • Jaguar F-2016 dynamisk tempo

  Den røde føles fantastisk den nye Jaguar F-Pace 2016.

 • jaguar 2016 F-tempo foran

  Forsiden af ​​den nye Jaguar F-Pace 2016 er indførelse men elegant.

 • Jaguar F-tempo belastning 2016

  Figur glider huller og stammen af ​​den nye Jaguar F-Pace 2016.

 • Jaguar F-tempo inde 2016

  Inde i nye Jaguar F-Pace 2016 er det sober, elegant og meget moderne.

 • 2016 Jaguar F-Pace touchscreen

  Midterkonsollen i den nye Jaguar F-Pace 2016 er udstyret med en berøringsskærm 10,2 ''.

 • Jaguar F-tempo inde 2016

  Den anden sæderække i den nye Jaguar F-Pace synes tættere end den egentlig er.

 • Jaguar F-2016 tempo kuffert

  Stammen af ​​de nye Jaguar F-Pace 2016 til 650 kubik liter.

 • Jaguar F-2016 tempo profil

  Profil den nye Jaguar F-Pace er en vis luft til Porsche Macan, selv om dette er mere muskuløs.

 • Jaguar F-2016 tempo profil

  Se, hvor du ser, Jaguar F-Pace er meget attraktiv.

 • Jaguar F-2016 aktivitet tempo nøgle

  Med Aktivitet Key (nøgle aktivitet) erstatter den traditionelle nøgle, hvis du er vandsport.

 • Jaguar F-2016 tempo sikkerhed

  Det er de vigtigste søjler i sikkerhed Pace nye Jaguar F-2016.

 • Jaguar F-2016 dynamisk tempo

  Med dieselmotor Ingenium 2.0, kan den nye Jaguar F-Pace 2016 udsender 129 g CO2 / km.

Med den gode smag skyldes den 3,0 D 300 CV, trinat køre kronjuvelen: den 3.0 V6 benzin 380CV. Denne benzin Supercharged løfter mange glæder. tilaccelerere og indefra kommer en noget kunstig lyd, menHvis vi åbner vinduerne er ren himmelsk musik: den samme lydF-Type torden. Så højt, at det er normalt for politietog laser kanoner ventede på os for 'jagt': dettebrølende forråder vores tilstedeværelse ... Og selv om det er en dynamisk vidunderbarn(Accelererer fra 0-100 km / t på 5,5 sekunder) er ikke glæder mig så megetsåsom diesel. Selvfølgelig, sænke Serpentine Road, denroad (25 kurver / 'paellas' nummererede) mere farligeEuropa med denne enhed, har det været en uforglemmelig oplevelse. og aten server med Didymus ville binde fordi den måde atdet trods to-vejs, det var faktisk en enkelt vognbane, oghelst du kunne finde en overraskelse. Heldigvis, ogPå trods af træthed, der støttede bremserne, de handledeforcefulness.

den otte-trins automatgear du haraltid bløde skær, også i denne henseende ser viJaguar F-Pace er mere fokuseret på komfort og funktionalitet, dersportslige fornemmelser. Desværre, for det øjeblik, motorerbenzin kompressor, 340 og 380 hk, bliver kun beregnetKina og USA.

Offroad kvaliteter Jaguar F-Pace

Jeg er klar over, at 99% af ejerne vil ikkefjerne asfalt eller vil gøre en recracional bruge det, men detJaguar F-Pace, med Land Rover DNA løbe gennem deres 'venas'-Han er forberedt til det ukendte. For startere, hvis du ønskertage din F-Pace til stranden, for eksempel, og du ikke ved, hvad de skal gøremed tasterne, skal du blot lade dem i bilen, og duNøgleaktivitet sætte Armbånd resistentevand og som du kan åbne og lukke køretøj med kunbringe det til bogstavet J for Jaguar i den bageste. Bare gør ikkeDet tjener til at starte F-Pace. Som afgår fra asfalten,røre tilstand offroad kørsel, F-Pace tilpasser chassisetog dens undervogn og du kan undslippe ved pedrogosas områder, ogAWD-system vil gøre resten.

Test Jaguar F-Pace 3.0 TDV6 AWD S (Emilio Salmoral)

Meget er blevet talt om F-Pace, en model, derDet blev præsenteret som koncept i 2003 som Jaguar C-X17 og tilFrankfurt Motor Show 2015 (hjem til de tyske premium brands)Det så ikke ud som den endelige version. Nu måneder senereJeg har mulighed for at prøve Jaguar F-Pace 3,0 TDV6AWD S, det værste mareridt af Porsche Macan.

Ganske vist Ian Callum (designerJaguar chef) har gjort et stort stykke arbejde. der er få SUVså aggressiv, elegant og sporty markedet somF-Pace. Callum biler har en stil, der drømmer omTyskere, men i dette tilfælde kan Jaguar ikke nøjestilbyde bare et kønt ansigt. Præmien SUV segmentetDet kræver en tilpasset chassis teknologi og den hårdestekrav.

Test: Jaguar F-Pace (16)

 • Test: Jaguar F-Pace

  Test: Jaguar F-Pace

 • Inde i Jaguar F-Pace

  Den innterior Jaguar F-Pace følger den typiske forfinelse af brandet.

 • Jaguar F-Pace næse

  Bærer en 2,0 diesel 180 hk ...

 • Jaguar F-Pace Morro fyrtårn

  ... gør det muligt at accelerere fra 0 til 100 km / t på 8,7 sekunder, en god værdi ...

 • Jaguar F-Pace sweep

  ... men under hvad man kunne forvente fra Jaguar.

 • Jaguar F-Pace grill

  Det er en behagelig og rolig bil ...

 • Jaguar F-Pace bag

  ... masser af plads og kuffert ...

 • Jaguar F-Pace side

  ... at gøre det mere egnet og komfortabel rejse lange ben ...

 • Jaguar F-Pace side rand

  ... at kurver ud til at fortære.

 • jaguar f-tempo kuffert

  Stammen af ​​Jaguar F-Pace 2016 650 kubik liter.

 • jaguar f-tempo aktivitet nøgle

  Med Armbånd Nøgleaktivitet, kan du lade nøglerne til Jaguar F-Pace ind i bilen og udendørs sport.

 • jaguar f-tempo vinduer

  Vinduerne i Jaguar F-Pace vil placeret i et usædvanligt sted.

 • jaguar f-tempo huecosportaojetos

  Jaguar F-Pace har mange opbevaringsrum, som denne i midterkonsollen til mobil.

 • jaguar f-tempo køreindstillinger

  Gennem disse taster kan du blive justeret affjedring Jaguar F-Pace.

 • jaguar f-tempo afstamning kontrol

  Jaguar F-Pace har aftager automatisk kontrol.

 • jaguar f-tempo-skærm

  Jaguar F-Pace har en 10,2-tommer skærm.

Selvom ved første du måske trorJaguar har taget Range Rover Evoque platform, sandheden erder ikke har taget et sådant skridt. Jaguar ingeniører harforetrækkes at anvende platformen af ​​Jaguar sedanXE (rival i sportslighed af BMW 3-serie). 80% af F-Pace fremstillesaluminium og derfor kan du prale af at være en af ​​de mestlyset af sin kategori: det vejer 1.884 kilo sammenlignet med 1955 denPorsche Macan eller 2.075 kg af Audi SQ5.

Jaguar kan tage hjertet i dette afsnit, ogdin bil er ikke ligefrem lille: den har en længde på 4,7meter og er i stand til at tilbyde en lasteevne på 650 liter atDe kan nå op til 1740. Men her, jeg har at give den førsteslap ingeniører. Enheden jeg testede havdeden 22-tommer hjul Double Helix (3.170 euro) erså store, at de ikke kommer ind i hule af reservehjul og denfundet løsning er at installere en slags kuffert indeboot.

Ansigt: Jaguar F-Pace X4 vs BMW (22)

 • Ansigt: Jaguar F-Pace vs BMW X4

  Ansigt: Jaguar F-Pace vs BMW X4

 • Jaguar F-Pace

  Jaguar F-Pace

 • Jaguar F-Pace sweep
 • Jaguar F-Pace rand
 • BMW X4

  BMW X4

 • BMW X4 indre
 • BMW X4 ydre
 • BMW X4 bageste
 • BMW X4 skærm
 • BMW X4 sweep
 • Ansigt: Jaguar F-Pace vs BMW X4
 • BMW X4 Pomo
 • BMW X4 flyer
 • Ansigt: Jaguar F-Pace vs BMW X4
 • Ansigt: Jaguar F-Pace vs BMW X4
 • Jaguar F-Pace statisk
 • Jaguar F-Pace statisk bagtil
 • Jaguar F-Pace statisk næse
 • Jaguar F-Pace sæder
 • Jaguar F-Pace bag
 • Jaguar F-Pace indre
 • Jaguar F-Pace indre skærm

Slutresultatet er, at gulvetDet er ikke helt flad bagagerummet og, værst af alt er, at erfrembringer ubehagelige creaks. Når du hører dem, har dufornemmelse af, at gå i en gammel bil med tredive år. Hvad gør duJeg anbefale? Først ikke installere 22-tommer hjul (det eren uforholdsmæssig) foranstaltning, og hvis du gør det, holder sættetdæk reparation.

Apropos størrelse, har det også forladt migforbløffet den 10,2 tommer touchscreen. Det fylder helemidterkonsol og deres følsomhed er meget høj. bareknalde og du vil gå meget præcist at indtaste en menuen anden ... måske for mange, mens dets anvendelse kræver en vis periodetilpasning. Dette problem har jeg også fundet iRenault Talisman med R-Link system.

Ansigt: Jaguar F-Pace mod Mercedes GLC (25)

 • Face: Jaguar F-Pace mod Mercedes GLC

  Face: Jaguar F-Pace mod Mercedes GLC

 • Jaguar F-Pace
 • Jaguar F-Pace indre
 • Jaguar F-Pace sweep
 • Jaguar F-Pace motor
 • Jaguar F-Pace kuffert
 • Face: Jaguar F-Pace mod Mercedes GLC
 • Face: Jaguar F-Pace mod Mercedes GLC
 • Mercedes GLC

  Mercedes GLC

 • skærm Mercedes GLC
 • Face: Jaguar F-Pace mod Mercedes GLC
 • Mercedes GLC kuffert
 • Inde Mercedes GLC
 • Mercedes GLC næse
 • Mercedes GLC sæder
 • Dynamisk Mercedes GLC
 • Mercedes GLC motor
 • Jaguar F-Pace detalje bag
 • Jaguar F-Pace fyrtårn detalje
 • Jaguar F-Pace sweep
 • Jaguar F-Pace-forbindelse
 • Mercedes GLC detalje
 • Jaguar F-Pace tilbage
 • Jaguar F-Pace detalje
 • Jaguar F-Pace i aktion

  Jaguar F-Pace i aktion

På den anden side ville jeg have ønsket, atF-Pace Test tilbyder mere plads i kvadraterdig tilbage. Jeg ser knappe 87 cm hult ben ogdiskrete 93 centimeter i højden til loftet. menJaguar for godt, fordi Porsche Macan erendnu mindre. Du vil blive overrasket over at vide, at en BMW X1Det giver mere rummelighed på bagsædet, at disse toSUV et øvre segment.

Med hensyn til kvaliteten af ​​finish af Jaguar,ingen indvendinger: der holdes og brugte materialer af højkvalitet. Bare du ikke giver dem en følelse af robusthed, der harVolvo, for eksempel.

Som jeg sagde før, takket være brugenintensiv aluminium, kan F-Pace være af den mestlys segment, som favoriserer deres adfærd. denBritiske ingeniører har skabt en af ​​de mest dynamiske SUVsin kategori. Den kan nemt overgår veteran Audi Q5 er denniveau X3 eller X4 BMW og meget,meget tæt på Porsche Macan. F-Pace er en effektiv bil på alletype stier, og du vil blive overrasket over hvor hurtigt du kan gå igennemkurver. Din adresse vil trofast formidler, hvad der sker mellemhjul og asfalt; og du kan styre SUV med fuldnøjagtighed.

Jaguar F-Pace af Lumma Design (4)

 • Jaguar F-Pace af Lumma Design

  Jaguar F-Pace af Lumma Design vil modtage en fuld organ kit bredere og sporty.

 • Jaguar F-Pace af Lumma Design

  Det vil være monteret på aluminium smedede hjul 24 inches.

 • Jaguar F-Pace af Lumma Design

  Interiøret vil modtage læder, Alcantara indsætter forskellige træ, kul eller aluminium og eksklusive gulvmåtter.

 • Jaguar F-Pace af Lumma Design

  Den 3,0-liters V6 kompressor motor er blevet boostet til 480 hk.

denne Jaguaranvender en trækkraft, der kaldesIntelligente drivlinie Dynamics. Dybest set, under betingelsernormal, al magt sendes til bagakslen, men hvis bilendetekterer et tab af trækkraft, kan afbøje 50% af drejningsmomentet tilforaksel. Transmit, i en normal tilstand, magt til atbagaksel har en stor fordel: deres kørsel ersporty

Derudover F-Pace I-prøve Det har entre chassis konfigurationer adfærd: dynamisk,Normal og Eco. I standard mode, kan du allerede værdsætteadræt karakter af denne bil, og hvis du vælger opsætningen meresporty, vil du møde en masse sjov at køre SUV.Fordi, selv om det ikke er kommet til officielle data, motorenDenne Jaguar kører meget. I uretfærdigt, at dette mærke er ikkegenkende deres gode arbejde med mekanisk diesel. F-Pace brugeren V6 3.0L blok 300 CV ikke kun kører, at denPela, det giver en meget jævn drift og fraværSamlet vibration.

Jeg har opnået en acceleration fra 0 til 100 km / ti 7,2 sekunder (6.2 s stater gør), men jeg kunne godt lidemere elasticitet: fra 80 til 120 km / t på 5,4sekunder. Det er klart, at 700 Nm drejningsmoment, der tilbyder2.000 omgange er dit bedste hemmelighed. Ganske et mål Macan: mindrekraftfuld med 258 hk og et maksimalt drejningsmoment på 580 Nm. Men F-Pace,Ud over at tilbyde en høj ydeevne, ved også, hvordan man kan væreeffektiv brændstofforbrug. Under min analyse, jegscorede et gennemsnit udgift på 7,5 l / 100 km. Stor tip!

den Jaguar F-Pace jeg har prøvet er denS version har den mest generøse standardudstyr. Det har enstartpris på 81,050 euro, men hvis du tilføjer elementer såsomDe 22-tommer dæk, metallisk maling (950 euro), denUdtrækkelig soltag (1585 euro) eller forsæderne ogopvarmet bag (805 euro) vil stige til 87,560 euro. denversion af F-Pace billigere dieselmotor med 300 hk erPure har en pris på 61.600 euro.

En mere attraktiv værdi end 73,470 euro for en AudiSQ5, BMW X4 xDrive35d 66,050 eller 68,541 euro værdPorsche Macan Diesel S. Jaguar ledere har placeret deresbil perfekt inden for segmentet. Det er rigtigt, at den er færdigTryk har nok smuthuller og at de fleste kunderDe drages mod Prestige (67,040 euro), men pull effektog det er lykkedes.

Priser Jaguar F-Pace af 2016

Jaguar F-Pace, der er tilgængelig på forhandlereSpansk siden maj sidste år, er prissat start45.000 euro (for 2,0 diesel 180 hk), som kommer indLiga klientel BMW, og tage standard fælg 18bixenón forlygter inches. Automatisk transmission og firehjulstrækDet er valgfrit. 

Der er andre muligheder for ekstra udstyr som sæderOpvarmet bag, fire klimazoner eller forskellige typerlæder, hjul op til 22 inches (der ønsker dem på enSUV?) Eller kulstof spejle eller endda beskriver denBritisk flag.

F-Pace diesel

- 2,0 i4D RWD Pure Manual F-PACE 45.000 euro

- 2,0 i4D RWD Manual F-PACE Prestige 50,870 euro

- 2,0 i4D RWD Manual F-PACE R-Sport 55,360 euro

- 2,0 i4D RWD Manual F-PACE 57,800 euro portefølje

- I4D AWD 2.0 Manual F-PACE Pure 48,180 euro

- I4D AWD 2.0 Manual F-PACE Prestige 53,620 euro

- I4D AWD 2.0 Manuel F-PACE R-Sport 58,100 euro

- I4D AWD 2.0 Manuel F-PACE 60,550 euro portefølje

- I4D 2,0 AWD Automatic F-PACE Pure 50.820euro

- I4D 2.0 AWD Auto Prestige F-PACE 56,260 euro

- I4D 2.0 AWD Automatisk F-PACE R-Sport 60,740 euro

- I4D 2.0 AWD Automatisk F-PACE 63,190 euro portefølje

- 3,0 TDV6 Automatisk AWD F-PACE Pure 61.600 euro

- TDV6 3.0 AWD Auto Prestige F-PACE 67.040 euro

- 3,0 TDV6 Automatisk AWD F-PACE R-Sport 71,520 euro

- 3,0 TDV6 AWD Automatic F-73.410 PACE Porteføljeeuro

- 3,0 TDV6 AWD Automatisk F-PACE S 81 050 euro

- 3,0 TDV6 Automatisk AWD F-PACE Første udgave 88.320euro

F-Pace benzin

- 3,0 V6 AWD Automatic F-PACE Pure 68,010 euro

- 3.0 V6 AWD Prestige Auto F-PACE 73,890 euro

- 3,0 V6 AWD Automatiske euro F-PACE R-Sport 78,730

- 3.0 V6 AWD Automatic F-PACE 80,770 euro Portefølje

- 3.0 V6 AWD Automatic F-PACE S 92410 EUR

- 3,0 V6 AWD Automatic euro F-PACE Første udgave 100,260

5 rivaler Jaguar F-Pace (10)

 • rival-jaguar-f-tempo-Porsche-Macan

  Porsche Macan: den succesfulde tyske SUV er en af ​​de vigtigste modstandere af den nye F-Pace.

 • rival-jaguar-f-tempo-Porsche-Macan-bagside

  Ved mekanisk, vil konkurrere mod Macan S benzin CV- -340 og -400 mod Macan Turbo CV.

 • rival-jaguar-f-tempo-audi-q5

  Audi Q5: Selvom den mellemliggende SUV Audi vil blive fornyet snart, kan du stadig gøre krig.

 • rival-jaguar-f-tempo-audi-q5-bagside

  Sidestiller motorer (F-Pace 180 hk diesel og Q5 190 hk diesel), Audi er lidt dyrere.

 • rival-jaguar-f-tempo-bmw-x3

  BMW X3: den mest succesfulde i verden vil være en anden BMW SUV rivaler Jaguar F-Pace.

 • rival-jaguar-f-tempo-BMW-x4

  Så vil BMW X4. X3 er en smule billigere end Jaguar og X4 er 2.900 euro dyrere.

 • rival-jaguar-f-tempo-Land Rover-discovery-sport

  Land Rover Discovery Sport: andre rivaler F-Pace, selv om dette er mere overkommelige i alle tilfælde.

 • rival-jaguar-f-tempo-Land Rover-discovery-sport-bagside

  Og mere praktisk også, det har en hytte i stand til at bære syv passagerer.

 • rival-jaguar-f-tempo-Mercedes-GLC

  Mercedes-Benz GLC: Ingenting adgang version er mindre kraftfuld og dyrere end Jaguar.

 • rival-jaguar-f-tempo-Mercedes-GLC-bagside

  Men størrelse og koncept, begge køretøjer rettet mod en kundekreds af samme type.

Du er på udkig efter en SUV til dine behov? Ecuéntralo i vores recommender. 

Du er på udkig efter en anden opfattelse? Kig Jaguar testF-Pace fra vores venner på Top Gear.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: