BMW F700GS Test 2016: en billet til eventyr for alle

BMW F700GS testede 2016 referencepunkter salg repræsenterer en billet til eventyr for (næsten) alle. Og gode nyheder: &# 039; restyling&# 039; Dette mid-forskydning spor ingen præmie over den tidligere model.

Hvis en motorcykel arbejder på markedet og give en ansigtsløftningtil samme pris ... Hvad kan gå galt? Teoretisk ingenting.Dette har gjort underskrivelsen af ​​München med cyklen testether, den BMW F700GS 2016. Det er et spor afmellemvægt, som er ideel for begyndere i dette segment 'afeventyr', men dens konfiguration og ikke at have en motorså stor som sin søster rækkevidde, er det særligt-og praktisk håndterbar at bevæge sig rundt i byen og udenSloth få mellem bytrafik, hvor du nydegod synlighed for sin højde og muligheden foreffektivt indtaste huller på grund af sin snæverhed. 

Så hvad har ændret sig i forhold til den swillingF700GS som solgte indtil nu? Meget lidt, sandheden erDe har redesignet toppen af ​​luftfilterets dæksel, dæksletlås kontakt og logoer specifikke model, dendækker knæ er det nu en galvaniseret finish og harindført en ny tofarvet sæde. 

Gå ikke glip af: de fem bedste sporlys

begrebet 'færdig' er også indført, i bilerder for mange år siden, men BMW motorcykler ikke udgivet førSidste år med lanceringen af ​​BMW R1200R også forsøgte vi her.den nye F700GS De kan bestilles færdige Ride(Hvid krop Luminous Red Ride chassis, sædebicolor Grå / Sort og beskyttere af store næver); Orange slutMetalliseret (med Agate Grey Metallic ramme eller mat,bagsædets sædehynde og hvid bicolor Grå / Sort) ogmere 'borgerlig' -til by- og drej elegant, hvilket er, hvad du seri denne test drev: finish GraystoneMetallic (med Agate Grey metallisk ramme eller mat,bageste støddæmper og hvid bicolor sædeGrå / sort). 

BMW F700GS 2016 (6)

 • Test-BMW F700GS-2016-handling

  Denne 700 er accessmodellen til BMW GS rækkevidde.

 • BMW-F700GS-2016-undersøgelse

  Ændringerne er primært æstetisk.

 • BMW-F700GS

  Kappen, den vifte af finish og logoer markere forskellene fra den tidligere model.

 • BMW-F700GS-box

  Ombord, alt er stort set den samme: adræt og meget progressiv adfærd.

 • Test-BMW-F700GS-tour

  Ruten for de nye F700GS kombineret by og motorvej.

 • Test-BMW-F700GS-F800GS

  Den dag i præsentationen, havde vi også mulighed for at teste de nye F800GS.

Ellers er dette cykel "Det er halvdelen af ​​livscyklus",husker fra firmaet, mens bryst og sige tagedette GS "Det er den sikreste spor i sin kategori"Fordi det har ABSserielle og elektroniske hjælpemidler som ESA og ASCvalgmulighed. 

En fanatisk GS

Nu er det reacquainted med denne mount, en gammel-nykendt. I Stand spejle, opvarmede håndtag tilHeat halvdel og mod de stadig mere sofistikeredeR1200R, R1200GS eller R1200RT -eller enddaBMW F800GS-, er der ingen grund til at sætteintet andet i forbindelse med gennemførelsen af ​​denne enhed, bortset vælge imellemRoad (Normal) og Enduro (Off-road) mode. Inerti, vil jegjustere skærmen, fordi en dag, end de fleste ubehagelige siden,kulde, regn og tåge, indtil jeg huske, at det er fast, som i800, selvom noget skæres endnu.

Rip, jeg forlader parkeringspladserne boder og mig. Okay, har du til athusk at gå over 75 hestekræfter og motorens drejningsmoment,men det er leveret i en temmelig lineært fra tocylinder, ikke skinne netop i lave omdrejninger. imed andre ord, denne blok kræver nogle ekstra verve at forladei et af de områder, hvor tydeligt slår alle hans søstreGS rækkevidde: byen. 

Test-BMW F800GS-action-byen

den BMW F700GS Det er effektivt både at gå på arbejde eller gøreærinder til at ledsage dig på dine weekendtureuge. 

Når denne anekdote hånd bevæger sig som fisk i vandet, ogaldrig bedre sagt med en temmelig høj og tynd hjul-overImidlertid delantera- der er ideelle til glatte overflader. denkørestilling er meget behageligt for mig, fordi jeg måle 1,90 m,men jeg anbefaler, at hvis du har korte statur, tage et kig påde fem ledige pladser derude for denne model, fordi,som i enhver mellemstor eller stor spor, pris, alle de magiskevil bryde, hvis du ikke får ret til jorden. 

Fugt får ind til benet og hjelm beskylder ogsåalt dette, så jeg bliver ved med at bevæge sig gennem kurset udviklet tilden prøve dette BMW F700GS 2016 med visiret mereåbne end lukkede. Men nu er det bajársela og nydede dynamiske kvaliteter af denne maskine, som har dem ogDe skinne som salte veje og i fuldregn, linke dig kurver. Alt reagerer gradvist og medmere end nok styrke til at bevæge sig for meget lethedgennem disse områder, og bremserne er lige effektiveselv når vi går gennem vandpytter og noglemudder. 

En ny mulighed for at følge op

I den seneste tid har han beskyldt BMW F700GS og BMWF800GS blevet efterladt i konkurrencen ogder vibrationsproblemer løb og pålidelighedlang sigt. Vi bliver nødt til at fortsætte med at observere opførslen af ​​dissemotorer og brugertilfredshed, selvfølgelig. mensSå sandheden er, at dette rent faktisk har 700 selvom 798 CC-fortsætter med at nyde bred accept på markedet, har du en linjeMeget GS '-siglas er næsten andet mærke inden for BMW ogdette bidrager asymmetrisk forlygte er allerede et plustegnidentitet, især da dette område er nu den eneste, derkonserves, uvidende om nye design tendenser, der erpålægges det tyske selskab. Men det er bedst, at'Navn' har efterladt en rigtig 'crossover' mark, somBemærk, når du begynder at søge kildrende.  

Af disse grunde nye BMW F700GS Det er en mulighed megetanbefales til dem, der ønsker at vove sporadiskarealanvendelse spor fra en almindelig by og omgivelser, enMere pris (dengang og nu, fra 9.000 euro) oggarantere, at selv en cykel adgang, giver en godgenerelle adfærd og sande alsidighed inden for og udenasfalt.  

Det bedste: alsidighed, håndterbarhed, laverevibrationer i F800GS, Limitable uden ekstra omkostninger til A2,nye finish, ABS som standard og sikkerhedsindstillinger ogtilpasning. 

Det værste: æstetisk opgradering-ikke mekanisk, linefuldt continuista, aerodynamisk beskyttelse. 

Udstyr: Givi hjelm 50.4 Sniper jakke Axo Cayman,Hevik Stoccolma handsker. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: