SsangYong Korando 2017 test: alle forskud

Ssangyong Korando 2017 præsenteret med en grundig vask af både ydre og indre flade. Den fastholder sin mekaniske diesel 178 hk, men især i denne test jeg har set, at fortsat et af de mest interessante SUV værdi i markedet.

den SsangYong Korando 2017 Du skal bare vist til pressenSpansk, som er i sin femte generation. lavet af1974, betyder det har været i branchen 43 år i henhold til enNavnet kommer fra udtrykket 'koreanske kan gøre' (Korea kangør). Og begge kan gøre dette mærke i Spanien ogsidste fire år er salget vokset med 169%. sidste årSsangYong solgt 3888enheder i Spanien, hvoraf betød en god Korandodel. Nu gennemgår en restyling, som vi så isidste Geneve Motor Show.

Video: Her er den spektakulære nye SsangYong Korando2017 Flytning

Udenfor den forreste er helt nyt, som du kan seFotografiet nedenfor, med alle elementer Redesignede frahætten op gitter, kofangere eller tåge. denSsangYonn ny Korando har nu kørelysbestående af 11 lysdioder høj luminescens og linseruafhængig for at forbedre synligheden.

Korando ovenfor nuværende peq

VIDEO: Hvordan Ssangyong skrive?

Også efterbehandling Limited åbner alufælge 18inches i diamantslibning, mens i den bageste, det harredesignet kofangere, og inde, den har gennemført enErgonomisk multifunktionsrat og et nyt instrumentpanelogså det giver føreren mulighed for at vælge mellem seks farverfor tilpasning. Også nye audio panelerklimastyring, eller dørpaneler mvelementer. 

Ssangyong Korando 2017 (11)

 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017

For at forbedre sikkerheden, den nye Korando tilføjer til sinudstyr en front kamera og en bageste tilladerde driver overvåge blinde pletter placeret rundt omkring ikøretøjet, når parkering eller bevæger sig med lav hastighed.

Desuden vil det have en farveskærm 7 inch kanhar browser med kort Europæiske Sygic med varselradarer og andet udstyr serier som nyttige sombakkamera, DVD / CD, USB-tilslutning eller,Selvfølgelig, bluetooth. Det har også en stor kapacitetstammen af ​​486 liter og når de 1.312 pladserbageste med tilbagelænet ryglæn til 17,5 grader. Gulvet idette område er helt flad, som er værdsat foreventuel center passager.

Her har du den tidligere generation og Korando ibevægelse:

Mekanisk, den SsangYong Korando 2017 vil fortsættehar den samme 2,2-liters dieselmotor, der blev indførtsidste år. Dette giver strøm 178 hk og et drejningsmoment400 Nm rådighed mellem 1.400 og 2.800 omdr./min. undervejs,en lille test, vi udfører vores måde at Segovia fra Madrid,Jeg bemærker solvens denne motor, som driver køretøjet med megetsmidighed, selv med passagerer 'store' om bord. adressedæmpning er mere end værdig til en bil af dennesegment. Den første er ordentlig vejledning, men ikke af denmere direkte og præcis kategori og som forsuspension lægger enten bilen i sving, men noget vistrebotona på brudte veje.

Denne motor kan kombineres med en manuel transisión 6hastigheder, som vi bærer i vores test bil og rørenoget uhøflig, men med gode indsættelser, eller transmissionautomatisk Aisin valgfri 6-trins tilladerskifte gear glattere, mere komfortabel, især hvis vi kommer tilmarken og gøre nogle spor med moderate forhindringer .. ModellenDet tilbydes med forhjulstræk eller systemetIntelligent firehjulstræk, som nu tegner sig for 25%Korando salg i Spanien.

Med alt dette, at prisen på den nye SsangYong Korando 2017 kunDet øger til $ 250 fra den tidligere version og en delaf 19,150 euro for at nå mere end 28.250 modelfuld, gennem 23.750 euro-drev modelalt mere grundlæggende udstyr. Af den måde, den nye Korando ikkeSystem funktioner sikkerhedforebyggende Sass hans brødre SsangYongSsangYong Tivoli ellerJa XLV monteret. Hvad det tager serien er 5 årgaranti eller 100.000 km, almindelig i brand.

Og hvis den nye SsangYong Korando har ikke overbevist dig, altidDu kan bruge vores recommender.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: