Street biler af Fernando Alonso

Street biler af Fernando Alonso

Hvilke biler kører Formel 1 chauffører off sporet? Disse er gadebiler af Fernando Alonso, med hvem vi har set i løbet af årene ... gå ikke glip af det!

Fernando Alonso spor fører i de mest eksklusive biler i verden, og alle vil gerne køre nogensinde, formel 1. Den spanske rytter, men også tager rattet af andre eksklusive racerbiler fra sporet, som regel efter brands for at konkurrere som et resultat af den kommercielle forhold opretholdes. Vi har set den spanske rytter, der fører fra Renault Megane til den spektakulære Honda NSX, Han så frem.

Fernando Alonso kørekort trak 18 år, når den kører biler og mere end 250 km / t for de mest spektakulære baner i verden. Men det var for ærbar bag rattet under kørsel test og ifølge nogle rygter, eksaminator sætte en forseelse for "går for langsomt." Ud over dette anekdote, Alonso også i dag leder væk fra sporet og gør det med en spektakulær sport.

VIDEO: Hvordan Alonso fører Ferrari F12 Berlinetta dette i Nürburgring!

fra Renault Megane som vi så i sin tid hos Renault, den Honda NSX som vi har set for nylig i en præsentation .... Har du allerede i din garage? Vi ved det ikke, men spanieren ventede spændt. Vi så også i fortiden med Mercedes SLR McLaren 722 Edition, Ferrari 458 Italia, Ferrari eller McLaren 650S FF i sin tilbagevenden til McLaren-teamet. den Honda Civic Type R Han har gjort "firmabil" nogle gange .... med ham, at han har en masse sjov, fordi spanieren, klemme hans 310CV. 

Dette er de Gade biler Fernando Alonso:

1. Renault Megane

 

2. Mercedes SLR McLaren 722 Edition

 

3. Ferrari 458 Italia

 

4. Ferrari FF

 

5. McLaren 650S

 

6. Honda Civic Type R

 

7. Honda NSX

Derudover kan du være interesseret:

- Apple kan være i forhandlinger om at købe McLaren

- Pagani Zonda 760LH, Beast Lewis Hamilton


Понравилась статья? Поделись с друзьями: