Disse er kravene til at få adgang til Movea Plan

Disse er kravene til at få adgang til Movea Plan

Når pive 8 Finish vil ende bistand til at erhverve fremdrivningssystemer biler. Hvilket er først lige begyndt bliver året for at købe en elektrisk, fordi regeringen vil give tilskud til at tilmelde en ikke-forurenende køretøj. Disse er kravene til at få adgang til Movea planen.

For et par uger siden fortalte vi Dem, at regeringen gik glip afPive cerrojazo endelige plan, fordi det, der allerede meneropfyldt den opgave, som hun blev født, og i 2016 tildeltindkøb af renere køretøjer. Det skal ske med en ny planStøtten kommer under navnet Movea plan; denkrav gælder Listen demnedenfor.

Den Movea planen har et budget på 16,6 millioner euro (ellerhvad det er det samme, er summen af ​​Movele og PIMA Air), som støtterkøbe elbiler, flaskegas(LPG / Autogas), flydende komprimeret naturgas (CNG) og (LNG),elektriske motorcykler og cykler pedalerne bistået af motorelektriske køretøjer ekskl traditionelle brændstofferdrevet af benzin og diesel.

den sigt adgang til bistand Den åbner den 1. januar2016 til den 15. oktober samme år, selvom godt erangiver, at køretøjer købt fra den 27. november(Offentliggørelse dato i dekret) kan blive nydtogså med tilbagevirkende kraft. Det vil også omfatteforbehold, der blev foretaget under den tidligere Movele 2015-planen.

50% af spanierne villige til at købe en bilelektrisk

Ingen data endnu lukket med hensyn tilmængder, selv om nogle kilder siger, at intet vil ændrei forhold til tidligere planer. Det er, muligvisholde 5.500 euro for køretøjer med autonomiElektrisk løbet 90 km. Støtten har været afhængighidtil og vil fortsat afhængigt af den kategori af turisme,brændstof, elektriske rækkevidde og i nogle tilfældetilladt totalmasse. Og opmærksomhed, fordi en grænse er satadgang afhængig af prisen på køretøjet.

Hvis det bekræftes, at el-cykler hjælper med at holde200 euro til at købe. For at få adgang hjælp for varebiler,lastbiler, vil busser tvinge ophugning afet køretøj med registrering før 2009. Det vil være frivilligt forpersonbiler og varevogne og gå 750 euro bonus.

også de vil fortsætte overvejer installation hjælpemidlerladestik, 1.000 euro til køb af en bilelektriske, 2.000 point for semi-hurtig opladning og15.000 euro for hurtig genopladning point.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: