WRC 2016 Monte Carlo Rally: Ogier Remains Ubesejrede

WRC 2016 Monte Carlo Rally: Ogier Remains Ubesejrede

Ogier startede med sejr i Monte Carlo Rally, den første rally af sæsonen, hvor han allerede har vundet tre gange i træk. Dani Sordo var sjette og venstre gode følelser med en stor andenplads i Power Stage.

Kubica, ulykken i Monte Carlo og dens usikre fremtid

den World Rally Championship 2016 han harDet startede som sluttede sidste sæson med sejrSébastien Ogier og Volkswagen. Den franske rytter har ledetførste dobbelte af den tyske mark af året forud for AndreasMikkelsen og Thierry Neuville, har Hyundai ført til podiet,nydt godt af problemer Jari-Matti Latvala ogKris Meeke.

piloten Citroën Det var den førsteoverraskelse af denne Monte Carlo Rally og, ja, sov hansom leder efter torsdag aften sektioner. Mod odds,Han overskredet med 6,9 sekunder til Ogier og 20 til AndreasMikkelsen. Fredag ​​ændrede historien og tre-tidenVerden formåede at overhale den irske og trods lidelse enpunktering efter en berøring, han overskrides med 1,5 sekunder. Mindre heldig var at haveDani Sordo, som plagede manglende tillid til den nyeHyundai i20 Han sluttede den anden dag i syvendegenerel position.

lørdag Ogier Han sætter afstand afmellem sig selv og Meeke i begyndelsen af ​​dagen, men efterbryde ændring i Citroën Irsk, Seb 'havde viafri til at afslutte dagen med en 1:59 fordel, denne gang på sinmate Andreas Mikkelsen. Meeke var ikke alene i at haveproblemer, også lidt Jari Matti Latvala, at efteren vanskelig start var blevet placeret tredje fredag, mennæstsidste runde af rally bør forlade efter foregår enkurve og skade dit Polo R WRC. Som om det ikke var nok, FIAkunne overvælde sanktion ham af en tilskuer efter at have forladtspor.

På den sidste dag af aktivitet RallyMonte Carlo Sébastien Ogier har certificeret sin tredje sejri den mest spektakulære træk World Rally Championship-test,med 01:54 fordel i forhold Andreas Mikkelsen og 3:17 påThierry Neuville, Hyundai rangeret tredje og først. DaniSordo var sjette og endelig forlod en god smag tilefterbehandling sekund i Power Stage, kun bagOgier, så du kan tilføje to ekstra point.

Den næste test World Rally Championshipvil blive afholdt næste februar, dag 10 til 12,Sverige. Se, om der Ogier du kan fortsætte med dit domæneog hvis Hyundai og Dani Sordo få gavn merehans nye parti i20 WRC.

2016 Monte Carlo Rally standings

1. Ogier / Ingrassia 03:49:53

2. Mikkelsen / Jaeger + 01:54

3. Neuville / Gilsoul +3: 17

4. Ostberg / Fløene + 04:47

5. Lefebvre / Moreau + 07:35

6. Deaf / Marti 10: 35


Понравилась статья? Поделись с друзьями: