Forsikring Erstatning Consortium: Ting du bør vide

Ulykke tunnel M30

Sikkert du har hørt om Forsikring Erstatning Consortium. Men, du ved, hvad den gør? Og hvad vigtigere er, i hvilke tilfælde du skal bruge det og hvordan?

Heldigvis i Spanien, jordskælv er få og milde, orkaner fangede os for vidt, og selvom hvert år vi normalt lever en eller to kolde dråber, de fleste af de opfordringer til hjælp for Forsikring Erstatning Consortium (Vedrørende den automotive branche er bekymret) er ulykker med biler, der kører uden at blive ordentligt forsikret.

Måske er det derfor der er stadig dem, der ikke kender til dens eksistens, selv om flere bilister, der har hørt om det, men har lidt idé om, hvordan du kan hjælpe og frem for alt, hvordan de skal bede om deres deltagelse, hvis det er nødvendigt.

Hvad er det konsortium af forsikringen erstatning?

Den forsikring Erstatning Consortium (CCS) er en styrelse under Økonomi- og Finansministeriet gennem Generaldirektoratet for Forsikring til dækning af tab, der opstår under forskellige omstændigheder, at bilforsikring ikke giver os dækning. Dybest set er der to tilfælde:

 1. Skader forårsaget af naturkatastrofer. Vi taler om biler, der er beskadiget som følge af oversvømmelser, jordskælv, tsunamier, vulkanudbrud, atypiske cyklon storm og faldende sideriske organer og meteoritter.
 2. Hændelser, hvor der kan være noget svar modparten, regel fordi det involverede køretøjet ikke er ordentligt sikret, fordi det har taget flyvning og ingen måde at finde eller det er en stjålen bil. Det fungerer også som forsikringsselskabet for den afdøde er i konkurs eller likvidation proces drives og kan ikke tage sig af kompensation.
 3. Skader er forårsaget af voldelige handlinger såsom terrorisme, oprør, mytteri eller endda en populær tumult. 
Porsche 944 oversvømmelse

Det er vigtigt at præcisere, at Forsikring Erstatning Consortium dækker automatisk, uden at underskrive enhver politik med ham, men så længe de tab, der forekommer i Spanien eller lider personer med bopæl i Spanien.

Hvordan man laver en påstand?

Erstatning Consortium accepterer påstandene på forskellige måder:

 • Skrivning. Tjenesten forsikringsselskabet modtager klager på følgende adresse: Paseo de la Castellana, 32. 7. etage. 28046. Madrid.
  Denne tjeneste vil løse klager og krav inden for en periode på to måneder efter indgivelsen maksimum. Nu, hvis du ikke er tilfreds med svaret, eller efter fristen har ikke modtaget noget svar, kan indgive en anden påstand eller klage. Så må du gå til Krav Tjeneste Dirección General de Seguros, som er nummer 44 i Madrids Paseo de la Castellana.
 • Internet. For at indsende en klage online er vigtigt at have en række ulykke rekord leveres af Forsikring Erstatning Consortium, som følge af en afgørelse truffet af dette organ, samt en række NIF / CIF gyldige som interesseret part i dette tilfælde. 
  Hvis du har det, behøver du kun at indtaste data på dette link.
Toyota Supra

Hvis du ty til konsortiet, fordi det andet køretøj ikke er forsikret, de skridt er som følger:

 • Først gennem CCS selv bliver nødt til at søge om en FIVA certifikat (Fil forsikrede køretøjer) for at verificere, at ja, til dato for hændelsen, at køretøjet ikke var forsikret.
 • Derefter vil du have til at rapportere skader, hvor der skelnes mellem tingskade og personskade, ved hjælp af kommunikation ark er tilgængelige på dette link.
 • I begge tilfælde skal du følgende dokumenter:
  - identifikation dokumentation af skadelidte og modtageren af ​​kompensation, hvis de ikke passer.
  - overfyldt rejst af sikkerhedsstyrker og eller i givet fald venlig del af rapporten ulykken.
  - Dokumentation bank (IBAN) af de sårede / betalingsmodtageren.
 • Derudover ...
  - Et krav for tingskade, vil budgettet skulle lægges udgifterne til reparation af køretøjet eller i givet fald, regningen for at reparere dem.
  - Et krav om personskade, medicinsk-hospital vedhæftede dele høje / lave, retsmedicinske eller medicinske rapporter Assistance Center rapporter og rehabilitering rapporter givet fald. I tilfælde af dødsfald, vil modtageren blive bedt om certifikatet for testamenter for offeret, vilje eller mangel erklæringen af ​​arvinger.

Понравилась статья? Поделись с друзьями: