MOVEA Plan 2017: udsolgt på bare 24 timer!

Dette er den MOVEA 2017-planen

Offentlig støtte til køb af elbiler har varet et suk; nu kun håbe, at nogle af anmodningerne er ikke berettiget til at tage sin del.

Holder ændring i mindre end 48 timer. Hvis vi i går plukket det faktum, at planen for støtte til køb af brændstofeffektive biler begyndte at løbe; vi i dag hænge plakaten MOVEA 2017-planen opbrugt.

Det var Sidste 24 juni, da regeringen meddelt, at det havde givet grønt lys til program støtte til køb af elbiler, brændselscelle, LPG ... Men det var en ficiticia aktivering, fordi forhandlerne måtte vente nettet, som er ansvarlig for registrering af data for elbiler, der kvalificerer til at nyde støtten var i drift, noget der ikke ske, før Torsdag August 3.

Forhandlerne forsinket aktivering Movea web management konverteret registrering af biler, der sælges i en afstand løb er afsluttet meget hurtigere end forventet: i mindre end 24 timer, Tragsa (selskab med ansvar for forvaltningen af ​​web registrering) annoncerer penge er løbet ud.

Hvad sker der nu? For at forhandlerne kan fortsætte indskrive køretøjer, men træder en foreløbig reserveliste og vil modtage penge, hvis de registrere annulleringer fordi nogen af ​​de tidligere registrerede modeller ikke opfylder kravene.

Hvad er MOVEA Plan?

Den Movea Plan er en pakke af rabatter, der gælder for køb af el, hybrid, plug-in hybridbiler, brint, naturgas ... og bør være aktiv fra 1. januar, men indtil videre, der har købt en stik har måttet nøjes med de rabatter, der gør producenter.

Ifølge meddelelsen fra regeringen, den nye Movea planen har et budget på 14.260.000 (Mindre end i de foregående år, når det beløb, der skal fordeles var 16 millioner euro) og løber frem til Oct. 15 eller indtil budgettet er opbrugt. 

Så er det MOVEA Plan 2017: 500 + 1000 euro rabat for personbiler

Den Movea Movea 2017 eller Plan 2 har et budget på 14.26 millioner euro, der skal deles mellem alle, der køber en effektiv køretøj. Det beløb til fradrag køretøj afhængige og intervaller mellem 500 euro, der skal fratrækkes for personbiler til 18.000 euro for de køb ADE busser og lastbiler.

Ind imellem er de busser og lastbiler for hjælpen er fastsat på 5.000 euro og motorcykler vil nyde en rabat på mellem 1.200 og 1.500 euro.

 

Er derfor uden for støtteordningen forbrændingsmotorer køretøjer (drevet af diesel eller benzin), som var, at mens der i kraft Han belønnes den pive-planen.

I tilfældet med biler, de 500 euro for støtte, der tilbydes af regeringen, virksomheder, der ønsker at slutte sig til Movea 2017-planen bliver nødt til at tilbyde sine kunder en yderligere rabat på 1.000 euro og om det er elbil d EUN skal give køberen med installationen af ​​et oplader.

Apropos dette. den beløb for installation af ladestik 40% vil være for dem, der går på offentlige steder, med et maksimum på 1.000 euro for konventionelle ladestationer, 2.000 euro for dem af semi-hurtig recaraga og 15.000 euro for hurtig indlæsning.

Hvilke køretøjer kan få hjælp?

I hvad vi forestiller os er ingen ændring i biler, der har rabat, en liste, der er tilbage, er, om inkluderer:

- (Stikkontakten ren og hybrid) elektriske køretøjer

- den flydende gas (LPG / Autogas)

- den komprimerede naturgas (CNG) og flydende (LNG)

- el-cykler

- pedalerne cykler bistået af en elmotor.

installation bistand punktbelastning, en af ​​de største hindringer for gennemførelsen af ​​elektrisk mobilitet i vores land vil også blive givet.

Nogle nye funktioner i 2017-planen Movea

Ud over at reducere mængden, den nye Movea planen bringer nogle ændringer fra tidligere udgaver:

- Det eliminerer minimis-regime Det indførte et loft på operationer til virksomheden; men nu Det er ikke tilladt at tilføje understøttelse Movea andre regionale eller lokale tilskud, støtte, medmindre de er ved at installere ladestik.

- Det giver maksimale periode på 10 dage til at dokumentere køretøjet reservation; den tidligere plan om at bruge op til 150 dage tilbage.

- Nu kan de få adgang til hjælp elektriske køretøjer på op til ni måneder gamle fra den første registrering, i stedet for seks sidste år. Dette gælder for køretøjer, der ejes af en forhandler, POS, producent eller importør, der har erhvervet en ny

- Det indeholder en tilskud på 1.000 euro for offentlige genopladning point fra 7 til 15 kW magt, som tilsættes til tilskud til hurtig indlæsning og semi-hurtig

Det kræver en Pive Plan 2017

Under præsentationen af ​​balancen i sine kommercielle salg i 2016, administrerende direktør for Hyundai Spanien, Polo Satrustegui, veg for, hvad de mener alle producenter, der sælger biler i vores land er nødvendig pive 9 eller lignende plan.

Langt fra at citere data, der viser, hvordan statslige støtteordninger for køb er en vigtig økonomisk saltvandsindsprøjtning for sektoren, Satrustegui argumenterede sin påstand baseret på den høje alder af den spanske flåde (mere d ela halvdelen af ​​de biler i omløb er opfyldt 10 år), og dette resulterer i en dobbelt trussel:

- til sikkerhed. "En gammel bil har to og en halv gange mere tilbøjelige til at have en ulykke end en ny"Mindede han administrerende direktør for Hyundai Spanien.

- til miljø. "Vi ønsker at bekæmpe emissioner, og vi mener ikke, at en nuværende model i overensstemmelse med reglerne Euro6 udleder 90% mindre end nogen bil for 10 år siden"Siger Satrustegui.

For direktør for Hyundai i Spanien, lancerer en ny udgave af planen pive (ville være pive 9) bør ikke være i strid med programmet for støtte til køb af brændstofeffektive biler (den MOVEA Plan, som skulle være trådt i kraft i januar ): "bistand er også nødvendigt, hvis du ønsker at øge bilsalget af alternative teknologier såsom hybrid og el. Mens der har været Movea Plan, har de med rimelighed solgt, så snart det er overstået, er styrtdykket".

Vil der, eller vil der være pive Plan 2017?

Selvom du ikke kan give et kategorisk svar, passivitet regeringen væk udsigten til en pive kort eller mellemlang sigt. En næsten opbrugt den pive 8, den daværende minister for industri, Juan Manuel Soria, sagde mere end 170 millioner euro begavelse ville være det sidste, og at der siden den tid, ville forvaltning indsats fokusere på at tilskynde til køb af mere effektive biler, hybrid og elektriske læse.

Styrken af ​​de producenter og sælgere gjort pive 8 er forlænget fra den første frist i juli 2016 i slutningen af ​​året. Men tilsyneladende ikke ud over nå.

Du kører ud pive 8 Plan, her er en guide til at få rabat

Fra Autobild.es har vi kontaktet Anfac. Den spanske sammenslutning af producenter af biler og lastbiler er de mest aktive i kampen for en ny plan for støtte til køb af nye biler.

de mener, at en ny plan er nødvendig pive og ikke kun inden for salg, men ikke falder "behovet for ophugning den spanske flåde og fremme bæredygtig mobilitet"De siger.

Siden sin kommunikation afdeling har fortalt os, at drage fordel af alle møder og officielle møde at anmode om en Pive Plan 9 eller i mangel heraf, en plan af tilskud, der dækker et større antal biler. Hidtil har de ikke blevet besvaret.

Otte pive planer med meget gode resultater

I begyndelsen af ​​2016, producenter og sælgere fremsat erklæringer og beregnet, at takket være Plan pive omkring 20.000 flere biler sælges. 

Tallet er høj, men meget lavere end det, der er opnået i de tidligere udgaver (fagot er fordi, i teorien, pive 8 ville kun sidste syv måneder og 12 som ovenfor):

- i 2013 77.572 solgte enheder takket være mere pive

- i 2014 88,990 enheder

- i 2015 til 50,815 enheder tak pive 7


Понравилась статья? Поделись с друзьями: