Hvordan og hvor kan man se den 2017 Indianapolis 500?

Hvordan og hvor kan man se den 2017 Indianapolis 500?

Find ud af hvordan og hvor man kan se den 2017 Indianapolis 500, race, at Fernando Alonso vil være en af ​​efter bebuder hans ønske om at blive den Triple Crown stjerner. Hans næste skridt efter at have vundet Monaco Grand Prix F1 er at vinde på den legendariske Oval Indiana. Vi give dig nøglerne til at nyde en af ​​de mest nøje overvåget begivenheder af året i USA.

Annonceringen af Fernando Alonso der vil deltage i2017 Indianapolis 500 Det har gjort interesseSpanske offentlige - og globalt - i den mytiske løb dervokset eksponentielt. Hvis du spekulerer på hvordan og hvor man se2017 Indianapolis 500, Du har fundet stedPerfekt til svaret.

VIDEO: Alonso og eventyr af 500-talletIndianapolis

Siden 2016 Movistar Det har rettighedertv Indycar udelukkende på voresland. Den spanske operatør købt rettighederne til de trekommende år, ikke at vide, selvfølgelig, at denne sæsonFernando Alonso Jeg ville være der kører. kanalennormalt race, Movistar Sport 1 delsportspakke er i opkaldsnummer 55.adgang det må have hyret Movistar TV ogSports pakke. Men i betragtning af betydningen af ​​løbetog deltagelse af Alonso, vil Movistar udstede gennem sinkanal Zero, tilgængelige for alle sine abonnenter, udenbrug for en ekstra pakke.

Alonsos karriere i Indianapolis 500 erdu vil se i Spanien, ja, men vi er nødt til at betale for det. denalternativ til følge, hvis ikke er til rådighed, vil blive krediteret til MovistarInternet, enten via en streaming video ellerofficielle Twitter-konti, som er ansvarlige for at overførebedst mulige måde, hvad der sker i løbet, selv medvideoer.

Ud over den race, Movistar også udstede afklassifikation af Indianapolis 500, tværsMovistar Sports Channel 2. På lørdag vil de forbinde ved 23: 00TSøndag vil gøre det samme på 21: 50T. Raúl Benito, fortællersædvanlig, og føreren Roldán Rodríguez vil diskutere dette vigtigetest. Benito gentagelse som løb kommentator sammenCristóbal Rosaleny og Toni Cuquerella. I kredsløbet vil være NaomiMiguel og José Antonio Ponseti.

Hvornår er det 2017 Indianapolis 500?

den 2017 Indianapolis 500 De vil begynde 28Maj ved 18: 20h om eftermiddagen, blot to timer efterfærdiggørelse Monaco Grand Prix Formel 1. Hvis du er usikker på, omdu ser dette løb for første gang, skal man huske, at det eraf den 101. udgave af en legendarisk begivenhed, hvor storchauffører har vundet ... og Fernando Alonso Det kunne være dennæste. De vil være 200 omgange, efter en lang karriere, dervinder indgå en eksklusiv klub, at få harheldige at være.

Andre muligheder for kapløbet

Movistar + abonnenter med enhver pakke købt,du kan se den Indianapolis 500 iYomvi live via dette link,tune ind kanal nul. For at få adgang signaletdu skal bruge din konto brugernavn og password og også harinstalleret på din computer Microsofts Silverlight-program.

En anden mulighed for mange vil se det IndyCar imed bevægelse. For denne operatør kunder kunDe bliver nødt til at downloade programmet, der svarer tilAndroid eller IOS enheder, ifølgetilfælde.

Et andet interessant alternativ er den webESPN, som giver mulighed for at abonnere på din tjenestedirekte udsendelse streaming til følge begivenheden live onlineen pris på 6,99 euro.

Endelig kan du indtaste den officielle hjemmesidekonkurrence for at kontrollere de tider af hverpilot, et godt valg, hvis du skal være væk fra hjemmet, nårløbet. Der er også en officiel ansøgning meget komfortabel iat tiderne er levende.

- 5 ting du ikke kender Indianapolis 500

- Oriol Servià, to årtier sætte spansk accent til Indy500

- Hvad er forskellen mellem F1 og Indycar?

- Deltog Indianapolis 500 ... 2012

Video: Hvad du bør vide at forstå kapløbet 

træninger

Alonso Det er allerede fokuseret på forberedelse tilRace rejste direkte af private jet fra Spanien tilIndianapolis efter Grand Prix som blev afholdt denne weekend i tegningMontmeló. Et par timer senere, den spanske tog til banen fordeltage i deres første kollektive test og fornemmelserkunne være bedre, da Han førte runde af uddannelse af unge bilister ikkekonkurrere i den fulde IndyCar sæson. Når alletog på sporet, Alonso faldt til nittende sted, menvirkelig vigtigt det er, der fortsætter med at akkumulere erfaringoval. Servia var ellevte.

På andendagen af ​​kollektiv test, Fernando fortsatte sinlæring, denne gang med fokus på at samle hele oplevelsenmuligt rullende gruppe. Det var tyve-fjerde, seks pladserbag Servia, men det er ikke vigtigt, fordi det kunne fuldføre117 omgange, der tjener til at fortsætte med at forbedre gradvist. han forloden stor billede, spektakulære overhale to chauffører ikke har brug fortabe.

På den tredje dag af praksis, Alonso fundet en anelsevanskeligt blæsende. Men dette er ikke til hinder for,Spansk komme ud at skyde. Ikke at glemme, at det er vigtigtkender alle de situationer, at lære af dem. derefter39 omgange, Alonso gennemført testen på fjerdepladsen, en storresultat før som jeg må sige det er ikke helt rigtig, daikke alle piloter var ikke at risikere røv. denfølelser er fortsat meget positive.

VIDEO: Hvis Alonso gør dette, vinder!

Den fjerde dag var sandsynligvis den mest positivespillet indtil nu. Alonso afsluttet næsten hundrede omgange italrige gange rullende i trafikken og gøre flereoverhaling. Eftermiddagen var meget intens for spanieren, derHan maksimeret sin track tid, før muligheden for regnFredag. Han gentog fjerdepladsen med Servia ottende.

Prognoserne blev bekræftet og fredag ​​regnede, men det betyder ikkeAlonso completase forhindrede en god antallet af omgange og endte,for tredje dag i træk på fjerdepladsen. En god mådeat nå den første del af kvalificere på lørdag.

VIDEO: Dette er bilen Fernando Alonso for Indy 500 

klassifikation

Fernando Alonso har scoret syvende i første del af kvalificere sig til 500-talletIndianapolis og dermed sikre en plads i kampen forPole position med de ni bedste kørere. Det bedsteLørdagens Ed Carpenter blev efterfulgt af Takuma Sato ogScott Dixon. Oriol Servià Det skyldtes nøjes medvigesimocuarta position. Oriol morgen kampen for en plads blandtden tiende og tredive tredjedel.

I den sidste runde, Fernando Alonso Han formåede at anerkendelsesværdigt femteplads, mens Servia opnåedetolvte sted for Indianapolis 500. ScottDixon vil starte fra pole næste uge.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: