De 12 fedeste biler du kan købe i Australien

Hvis du er træt af at se på forsiderne af magasiner BMW M5 eller Audi RS6, her viser vi dig de 12 sejeste biler du kan købe i Australien (galleri), et land kendt for sine koalaer og kænguruer, men ukendt automovilísticamente. V8 saloner, varevogne motorer over 400 hk eller ægte SUV ply vejene i antipoderne. Oplev med os denne blanding af amerikansk og britisk at give en ægte australsk stil.

Forestil dig at du vinder i lotteriet, men ingen bilEuropæiske marked overbevise dig. I denne rapport viser vi den12 fedeste biler du kan købe i Australien, enland af kontraster. Hvorfor siger vi? Muligvis du kender hanskoalaer og kænguruer, men desconozcas den automotive rigdomDe besidder. Dens marked er en sum af flere kulturer industri:På den ene side elsker V8-motorer, typiskamerikanerne; og den anden førersædet er beliggende ihøjre side arvet fra Commonwealth. Hvis vi forenerJapan dets nærhed til denne heterogene blanding resultatermyokardie køretøjer, der har noget at misunde modellerneEuropæere.

saloner infarkt

I det australske marked, kage saloner højydeevne er dybest set delt mellem Ford Australien ogFord-afdelingYdeevne køretøjer (FPV); og Holden, der ejes af GM, ogdivision Holden Special Vehicles (HSV). Begge konkurrere framere end to årtier siden i mesterskabet V8 Supercars og derivatde anvendte modeller i væddeløb, fremstillede versionervej autentiske hjerteanfald.

Fællesnævneren for alle er sin enorme V8-motorermere end 400 hk. I tilfældet med Ford, brugte de nye mekanikerefem liter Ford Mustang; mens Holden gør det samme med forskelligeLS-versioner 6.2 Chevrolet Corvette. I modsætning til USA, herDe foretrækker seks-trins manuel gearkasse, men ogsåder er mulighed for automatisk. Makeready afChassis er mere europæisk stil, selv om mange komponenter erNordamerika eller Japan.

På listen over de 12 fedeste biler kan du købe iAustralien, Ford Falcon fokuserer på. Det aflede hver afde fem udgaver af kataloget til rådighed i FPV [F6 310(Den eneste med seks-cylindret motor) GS, GT, GT-P, GT F 351].Også i 2015 vil nå Falcon XR8, baseret på den nye FordMondeo. Derimod HSV Holden er meget bredere.Brug af grundlaget for Chevrolet Caprice Commodore og derop til seks versioner (ClubSport, Clubsport R8 Clubsport R8 Wagon,GTS, senator Signature og Grange).

Og i denne virvar af V8, er der en skanse af køretøjerJapansk ledet af Mitsubishi Lancer. Mens der i Spanienstoppet sælger næsten tre år siden i Australien er stadig muligtkøbe både i deres Ralliart version med en 2,0 Turbo240 hk Evo som radikalet X, med 295 hk. Subaruogså det gør det samme med Subaru Impreza WRX og WRX STI295 hk.

UTE, en blanding af arbejde og sjov

På listen over de 12 fedeste biler kan du købe iAutralia også finde UTE. Disse nysgerrige køretøjer,til arbejde, er baseret på saloner, hvortilfjernet dem til at gøre det tilbage bagagerummet. iTil Ford, Falcon bliver GS UTE, en bilen fem-liters V8-motor og 428 hk. Dens direkte konkurrence erHolden HSV UTE, baseret på Commodore, og rendering 440CV, hentet fra en GM kilde V8 motor. Begge kæmperogså kobber i verden af ​​konkurrence, med en divisionegen race.

Bedste SUV'er

Australien er et af de lande med den største ubeboet områdei forhold til dens indbyggere. En stor del af området erørken og listen over de 12 fedeste biler der kankøbe i Australien forældreløse vi kunne ikke forlade dette afsnit. EnAustralierne elsker at rejse Outback og udføreeller camping ekspeditioner. Den mest autentiske og fremmest er duvi foreslår, er Toyota Land Cruiser 70-serien er udstyret med en motor4,5 liters V8 diesel, den hastighed, hvormed Land Cruiser 200.Udbyttet er reduceret til 205 hk og 430 Nm og er tilgængeligmed fem-trins gearkasse og firekonfigurationer: single cab, dobbelt cab, Trooper og vogn. hvisforetrækker noget mere moderne med en retro touch, så vil din bilToyota FJ Cruiser er. Motor fire liters seks-cylindretOnline producerer 267 hk og kan være forbundet med en manuel gearkasseseks hastighed automatisk eller fem-en. Der er også denmulighed udstyret til kørsel off road mere medkomponenter TRD (Toyota Racing Division). Den sidste mulighed erfor gourmeter, der foretrækker at rejse i luksus, menopgive de aktiviteter på området. Nissan Patrol harto V8-motorer, diesel eller benzin. Denne generation er beregnettil det russiske marked og Mellemøsten område, men givet sinnærhed til Japan, er også importeret til Australien.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: