Stoler i-Size: Den siste krasjtest viser at de er de sikreste på markedet

Kjøp en stol i-Size: tre grunnleggende tips

At jeg stort stoler kreves hardere enn de andre resultatene, men alle har bestått testen, og med god tone!

RACE har nettopp publisert sin Second Rapporter barnesikringsutstyr (CRS) 2017. Denne gangen har de gjennomgått kollisjonstester totalt 17 barneseter (alle for salg i Spania), hvorav kun to har falt under minstekravet sikkerhet.

Kanskje du er interessert: stoler å ta barnet til mellomaksel til fire år (eller mer)

Denne nye runden av testing flere konklusjoner kan trekkes, men det viktigste er å sikre at i-Size stolene er de sikreste på markedet.

I dag, i butikker sameksistere stoler godkjent under ECE R44 og motta godkjenning R29 (Offisielle navn av den i-Size). For noen foreldre om dette kan virke forvirrende er faktisk et europeisk initiativ som kommer til rette for valg av leder, sin installasjon i bilen og spesielt for å øke sikkerheten til barna. Denne linken vil forklare forskjellen mellom de to standardene.

Fem stoler i-Size analysert fem vellykket

Av de 17 barneseter i andre runde analysert av europeiske klubber, er fem sertifisert som i-størrelse. Betyr dette at justere dimensjonering opp til barnet (og ikke deres alder og / eller vekt), og enda viktigere, at aksel kan reise lengre.

De i-Size stoler er testet har blitt testet for frontkollisjon, og ergonomisk bruk og analyse av giftige stoffer, slik som rester av SRI; men også den europeiske standarden krever demonstrere dens pålitelighet i tilfelle av en sidekollisjon (den tidligere standard krever bare frontpartiet tester).

Til tross for å være vanskeligere, har alle størrelse stoler i analyseres oppnådde Resultatet 'Tilfredsstillende' (Noe som en bemerkelsesverdig). Dette er modeller som RACE har krasjet denne gangen:

 • Cybex Aton M i-Størrelse (med og uten)
 • GB Go i-Size
 • Nuna i Revi Plus-Size
 • Recaro Zero en grense

Hvorfor jeg stort stoler er tryggere?

Det er flere grunner til at jeg stort stoler er tryggere enn de som er godkjent i henhold til ECE R44 standard, og de har vist europeisk test:

- Barn har større beskyttelse av hode og nakke 

til omfavne barnet basert på deres høyde snarere enn deres vekt, jeg stort stoler tilby mer sikkerhet ved frontkollisjon. Denne fordel fordeler når kollisjonen er sideveis, hadde en parameter med ECE R44 ikke engang vurdert.

- Spedbarn og småbarn opp til 15 måneder nødvendigvis må gå tilbake til marsjen

Bilseter er lagt aksel gir maksimal beskyttelse til spedbarn og småbarn, som bedre distribuere slagkraft i en frontkollisjon. 

- De er enklere å installere 

Det er vanskeligere å installere et bilsete i-Size feil fordi den ikke er avhengig av bestått bilens sikkerhetsbelte guider for huset av stolen. Jeg stort stoler rett og slett engasjere Isofix festepunkter av kjøretøyet med en enkelt klikk, og de tilpasser seg nesten alle biler med ISOFIX. 

Tre tips når du kjøper en stol i-Size

1. Se på størrelsen

Den første store forskjellen mellom den standard ECE R44 og R29 (eller i-Size) er at mens den første klassifiserer SRI alder og vekt (og dukke opp 0-0 + gruppe, gruppe 1 og gruppe 2/3 ), gjør den annen basert på størrelse.

Denne endringen svarer på en forespørsel fra eksperter som hevdet å gjøre referanse vekt er for generisk og ikke beskytter barna mens de gjør det basert på deres høyde kan romme minst 95% av barnebefolkningen. Sørg også for at vekt er et svært intuitivt mål favorisere feil i valg av SRI.

Er du i tvil sjekk etiketten for godkjenning av stolen, det synes centimeter.

For øyeblikket på markedet:

- i-Size integrerte seter med Isofix for barn opp til 105 cm

- i-Size stoler barn ikke omfattende enn meter. 

Top Tether

 

Gruppe 1 bilsete (4)

 • Cybex Pallas 2 Fix

  Cybex Pallas 2 Fix

 • Kiddy Phoenix Pro

  Kiddy Phoenix Pro

 • Recaro Young Sport

  Recaro Young Sport

 • Römer Versafix

  Römer Versafix

2. Pass på at bilen har seter i-Size

for kjøretøysete er i-Size, Du må også oppfylle en rekke krav: å ha Isofix og toppfeste eller grunnforsterkning i det område hvor støttebenet skal gå og tilstrekkelig plass til i-størrelse stoler. Disse tiltakene er bestemt av ISO / R2 mønstre, i tilfelle av stoler mellomaksel, og ISO / F2X i enheter som vender fremover.

Både SRI og setet i kjøretøyet må være egnet markert med-størrelse:

 

Disse bilene med Isofix seter som ikke har jeg stort kan også installere en av disse SRI i-Size hvis de dukker opp på listen over godkjente biler (som med R44 / 04).

Regelen sier at i ikke altfor fjern fremtid der i-Size stoler som fester sikkerhetsbelte men denne fasen av implementeringen har ennå ikke begynt.

3. En mellomaksel inntil 15 måneder

I-Size standarden krever at barn ri tilbake til mars til 15 måneder. Det er foreldre som synes det er for lang eller tror deres barn vil reise ubehagelig.

Helt motsatt. Er vist å reise til mellomaksel er den tryggeste posisjon for barn (faktisk, anbefalingen ville bli siguiesen og reiser til fire år). Hva du får sjøsyk eller ikke passer er falske myter.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: