Fem amfibiekøretøjer til at lykkes denne sommer

Fem amfibiekøretøjer til at lykkes denne sommer

Med en af ​​disse mærkelige og sjove gadgets du kan tilbringe, i stil med James Bond, asfalt det mest krystalklare vand på få sekunder scorching at tage en dukkert. Gå ikke glip af de fem amfibiekøretøjer at lykkes denne sommer.

Hvis du ønsker at forlade alle målløsJeg vil anbefale dig tage notits af det fem amfibiekøretøjerdem, der lykkes denne sommer. De er ikke så adræt som en bilKonventionel på asfalt, og heller ikke så hurtigt og manøvredygtig somen båd i vandet, men ikke forblive langt overisær i tilfælde af den model, der topper listen. Klar tildykke?

1. WhaterCar Panther

Den WhaterCar Panther topper listenden padder til at lykkes i sommeren for en grund megetenkel: det er den hurtigste og håndterbare i vandet, hvor det er i stand tilhastigheder op til 70 km / t. På land deres fordeleDe ikke imponere meget, men stadig, hans Honda motor 300 hk leDet kan nå 130 km / t.

2. Gibbs Humdinga

den Gibbs Humdinga Den præsenterer enmere industriel tilgang, men ikke længeresjov, som vist ved ca. 60 km / t, som er i stand tilnåede over vand. Desuden er det endnu hurtigere ind påPanther asfalt fordi dens benzinmotor 350 hk V8 viljeDet kan nå op til 160 km / t.

3. CAMI Terra Wind

Den anden dag præsenterer vi et udvalg afde bedste amerikanske autocampere, menkende de særlige karakteristika for denne CAMI Terravind, vi besluttet ikke at optage det på listen. Denne perle ervurderet til mere end 800.000 euro og er i stand til at bevæge sig påvand og asfalt med hastigheder på op til 10 og 135 km / t,henholdsvis.

4. Gibbs Quadski

En blanding af jetski og en quad, atDet foreslås af Gibbs Quadski. Denne model er mulighedmest overkommelige liste fem amfibiekøretøjerdem, der lykkes denne sommer, med en startpris på omkring30.000 euro. Det når hastigheder på op til 70 km / t både påvand og på land.

5. Amphicruiser

den Amphicruiser Det er den eneste modelfremstilles i Europa på listen, og er baseret på Toyota LandCruiser. At bevæge sig gennem vandet bruger en lille mølle med en100 hk motor, der gør det muligt at nå hastigheder påop til 13 km / t, mens den for de rejser på land ellerasfalt, bruger seks-cylindret motor kendt online og4,2 liter forskydning anvender modellerne og CamperosEventyrere af den japanske virksomhed. 

Du kan også være interesseret i:

- HobbycarAmfibiekøretøjer: et amfibie bil, der navigerer

- IvecoSjælland og Iveco RAVx6, to amfibiekøretøjer

- LimousineTender 33, den første amfibiske limousine verden

- Fem-besparende opfindelserliv

- de otteskøreste biler, som har rejst

- Flere biler nørderverden

- de femtre mest magtfulde bil hjul

- sekstips til at gøre din bil gå længere år

- denfem store fejl, når de køber en ny bil

- fembiler, der vanæret selv deres egne mærker

- ottefejl, der viser, at du ikke er en god chauffør

- femsport, hvis du hader kørsel

- fembiler at overvinde krisen på 40

- Den 10 hurtigste SUVmarked

- 10 SUV mereoffroad kvaliteter

- 10 SUVmindre offroad egenskaber

- de fembedste sport, der er fremstillet i Spanien

- Top Fembiler til at gå rundt i verden

- De cochazos merehorteras: pink er på mode?

- De ti bedste bilerfamilie

- De ni veje merefarligt verden


Понравилась статья? Поделись с друзьями: