Hvad er det og hvordan en dobbelt kobling motorcykel værker

Hvad er det og hvordan en dobbelt kobling motorcykel værker

Manuelle og automatiske transmissioner til scootere, indtil for nylig var der mange flere muligheder i verden af ​​motorcykler ... Men endelig ankom med dobbelt kobling ændringer. Hvad er de? Hvordan virker de?

Systemer dobbelt kobling De er højt udviklet iden automotive verden, men har taget år at nåmotorcykler af typiske faktorer: vægt, plads ogpris.

slangebøsse Vi gik lidt skør for et par år siden, daHan præsenterede DCT (Cluth Dual Transmission) Dit systemdobbelt kobling, en automatisk transmission, der virkerOgså i sekventiel tilstand, og dens mekanisme er det ligesom en kasserobotiseret gearkasse med lidt mere kompleksitet. Som i denResultatet er en bil hurtigere og effektiv forandring énmanual.

den DCT Honda Det er meget ligesom en manuel gearkasse, harseks hastigheder og udviklinger er anbragt i to akser,én for lige gear og den anden for ulige. Hver akse haren kobling, således at overgangen mellem en march og en anden ermeget hurtigere.

Okay, nu antage, at cirkulere i tredje koblingde ulige gear er valgt, at hastighed (erfrigør) og de lige gear er valgtanden eller fjerde afhængigt af hastigheden og acceleration.Hvis det er logisk, at vi vil flytte til et højere gear, fordiVi giver gas og vi flytter op omgange, på forhånd vælge denFor det fjerde, hvis vi i stedet skærer gas og reducereomdrejningstal, præ-udpeger den anden. Så det er forkortetdet tidspunkt, hvor gearstangen udføres. Derudoverhar to koblinger, mens man begynder at gå i indgreb meden anden er frigøre at forhindre tab af stak, mensforetage ændringen. Det vil sige, hvis vi skifter til et højere gear erDet producerer forandring, men kun set i omdrejningermotor holder trække cyklen uden de nedskæringer vises i enmanuel gearkasse til at fange og frigive koblingen.

[B: https: //youtu.be/N35c9ksEKUo]

DCT har automatisk skift drift, men ogsåDe kan foretage ændringerne manuelt (uden en kobling, såsekventiel), og konklusionen er klar: Hurtigere til forandringop (næsten øjeblikkeligt), forbedret ydeevne ogkørslen.

Ny Honda Africa Twin CRF1000L (7)

 • I slutningen af ​​2015 vil Honda sælge den nye Afrika Twin

  Den nye Honda Afrika Twin har været ventet, men det kommer i slutningen af ​​året

 • Ændringen DCT vil være tilgængelig som en mulighed på den nye Afrika Twin

  Blandt andet kan den nye Twin Afrinca have forandring DCT

 • afrika -Twin

  New Africa Twin i aktion

 • afrikansk-tvilling motor-

  Motor 1000cc parallel twin

 • twin-spor-Afrika

  En rigtig sti, også APRA off-road brug

 • spor-afrika-to-rød

  Afrika Twin 2015 rød

 • afrikansk-spor-to-hvid

  Afrika Twin 2015 i hvidt

Golden fløj mærke har flere modeller på markedetmed denne type ændring (såsom NM4 Vultus) og set resultatet,Det synes at blive udvidet, for eksempel med den nye Afrika Twin2016. For at se om flere mærker kommer til live med denne satsfordi det er meget nyttigt for mange bilister.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: