OCSMs eller Car2Go, hvad er billigere?

OCSMs eller Car2Go, hvad er billigere?

Vi vil gerne vide, hvad der er mere Hostel, en OCSMs eller Car2Go? Begge virksomheder konkurrerer i Madrid, for at lede de stramme lejemarkedet førerløse biler. Ønsker du at vide vinderen? Du bliver nødt til at fortsætte med at læse ...

Gå ikke glip af: Uber eller Cabify, hvad der erbilligere?

vi ønsker at vide Hvad er mere hostel, en Tumblr ellerCar2Go? Vi analyserer begge selskaber at vide, hvad denvinder. Tumblr par måneder siden og Car2Gokonkurrere i Madrid for at blive virksomhedens lejeførerløse køretøjer mest almindeligt anvendte. Deres tjenester er megetLignende, men ... Som du kan få mere for mindrepenge? 

Emov, den nye tjeneste 'samkørsel' (4)

 • Emov-Carsharing-Gran-via-Madrid

  Den nye service 'carshering' (delt drev) er allerede en realitet.

 • Emov-Carsharing-Paseo-del-Prado-Madrid

  I øjeblikket begynder han i Madrid, men ideen breder sig til andre dele af Spanien.

 • Emov-Carsharing-dør-Alcalá-Madrid

  Den valgt til denne tjeneste køretøj er emov Citroen C-Zero.

 • Emov-Carsharing Citroen-C-Zero-indre

  Det er en all-elektriske fire-sæders.

emov

Emov tilhører PSA (Peugeot-Citroen). tildu kan begynde at bruge tjenesten, skal du hente dingratis program. Den er tilgængelig for enhederAndroid og IOS. Når du har downloadet det, du bare nødt til attilmelde sig 100% online. 

Denne biludlejningsfirma i minuttetopererer i Madrid har meddelt, at fra den 1.juni priserne op fem cent. Så det skete foropkræve 24 cent per minut, en pris 3 centcar2go at satserne, sidste April 10 Øget 2cents per minut op til 21c.

Sammen med annonceringen af ​​en prisstigning26%, emov Han meddelte også, der udvider sin dækning "tomeget eftertragtede kvarterer i hovedstaden som Sanchinarro og Las erBorde, mens vi udvide til salg og Folkny", Siger Fernando Izquierdo, administrerende direktør for Tumblr."Vi håber, der påvirker meget lidt, fordi vi tilbydermeget konkurrencedygtig service og brugeren vil betale 3,6 euro pr 15minutters brug".

Gennem programmet kan du findekøretøjer. Sammen med stigende priser, har Tumblr udvidet sin flådeKøretøjet 10%; og i øjeblikket har en flåde af 550køretøjer; specielt 500 Citroen C-Zero fire pladser og 100%elektrisk. 

Prisen inkluderer forsikring, parkeringenhver zone (blå eller grøn), batteriopladning og rengøring. hvisman ser på de satser ud over de første fem euro,Du skal betale 0,24 € / minut. Hvis du har brug for bileni mere end fem timer, vil du betale prisen per dagfuld (59 euro).

Video: Så Palencia kampen mod forurening;samkørsel

Car2Go

I mellemtiden, Car2Gotilhører Daimler og Smart biler er.Tilmelding sker online, så men brugeren skaltage til validering punkt data for revisionPersonlig og kørekort. Car2go registreringsomkostningerni euro men du får 15 euro kredit på få minutterudgifter på bare tre dage. 

Du vil også nødt til at betale 0,21 € / minutmens du har den bil, enten i brug eller parkeret.Prisen for at have lejet bilen i 24 timer er 59euro. De første 50 km er inkluderet i prisen,fra disse kilometer, vil brugeren nødt til at betale0,29 € / km. Den Car2Go parkering er gratis i deres områderreserveret. 

konklusion

Efter at have vurderet alle data, tror vi detDu bør tage beslutning baseret på dine behov, det vil sige. hvishar brug for en større bil, gøre flere kilometer, ikke at mistevalideringer tid og har en stor tilgængelighed afbil, anbefaler jeg tjeneste Tumblr. Hvisellers du foretrækker en mindre bil og har tid til overstil at gå til at validere din tilmelding, Car2Go er din tjeneste. Prøv det ogDu fortæller os!

Car2Go, til stede i 31 byer i verden (7)

 • San Francisco Car2Go

  I San Francisco, har Car2Go oplevet en markant stigning i brugere

 • usa Car2Go

  Gennem den centrale USA har Car2Go kun blevet gennemført i byen Austin, hvis man kan kalde det centrere

 • san diego Car2Go

  San Diego er et andet område, hvor USA Car2Go gennemføres

 • Roma Car2Go

  Car2Go er også kommet til Rom, Torino og Milano

 • London Car2Go

  London har været den mest dundrende fiasko car2go til dato

 • To modsatrettede filosofier mobilitet,

  To modsatrettede filosofier mobilitet, men de kunne sameksistere fredeligt

 • Rom

  I Paris eller Rom, er udlejningsbiler bruges til at foretage købet


Понравилась статья? Поделись с друзьями: