7 grunde til at du ikke kan købe en motorcykel diesel

Har du nogensinde holdt op med at tænke, hvorfor dieselmotorer er &# 039; kæmpede&# 039; med to hjul? I det mindste er der 7 grunde til, at i dag, du ikke har råd til en cykel diesel.

Mange årtier siden forbrændingsmotorer fodrettil diesel ophørt med at være den udelukkende er forbeholdt de største ogtunge erhvervskøretøjer. Men på trods af feberdem god markedsaccept og den spektakulæreudvikling af disse mekaniske selv i mindre biler,der har taget kurset har været radikalt motorcykleranderledes. Og i øjeblikket er der mindst 7 grundedu ikke har råd til en cykel diesel. Hvad er de? 

1 Ikke

For startere, hvis 'strimler' katalog, nu ikkeMotorcykel diesel nyt, at man kan købe iforhandler. Men de har været omkring år (segalleri dieselbike ikkeDe sejrede), selv om de er blevet forvist til militære formål og transformationerDe fleste individer 'nørder', der effektivt.

2 Vægt

Selvom de har opnået virkelig diesel motor bilerlille og effektiv, at kraften vægt forhold i cuaquiermoto benzin er normalt så gunstigat bygge en motorcykel tilsvarende, men med mekanisk dieseltilføje et par ekstra kilo og mange problemer ville ikke kompensere-værdien en hypotetisk reduktion i forbruget præcistDet ville blive straffet for it. Og tilføjelsen af ​​en turbo-merevægt og kompleksitet mekanisk ikke hjælpe medalle. 

3 resultater

Ud over at have mere vægt, inerti, støj og vibrationeruønsket, en moto diesel det ville være meget mindre adræt ogelastisk end tilsvarende benzin. Og dette, i trinde kilometer, der angiveligt ville bringe dieselmotor,ville resultere i yderligere negativ førerkomfort. denLyden ville ikke være et plus.

4 Warming

En dieselmotor, a priori, er langsommere til at starte ogantændelse af varmeapparater er noget mere 'besværlig', atbenzin. Også normalt det tager længere tid at nåoptimale driftstemperatur. Dens placering så udsat forrigor af vejret køler gøre bedre, menlave temperaturer lider flere tilbagekaldelser, hvor vigtigt det eropvarmning en cykelfør du starter fra, selv i løbet af sommeren.

Dieselbike ikke lykkedes (7)

 • Motos-Honda-CB-diesel-232D

  Engendros seriel eller nørder, diesel cykler som denne Honda CB232D ikke lykkes.

 • Motos-diesel-EVA-Track-T-800

  EVA Track T-800 var en af ​​de mest berømte modeller.

 • Motos-diesel-Sommer

  Nogle producenter på markedet gade selv blev lanceret. Her en Sommer 1581.

 • Motos-diesel-Royal-Enfield-Taurus

  Royal Enfield vovede at Taurus.

 • Motos-diesel-Enfield-Sommer-Hatz

  Dette Enfield Sommer Hatz har også set lyset.

 • Motos-diesel-M1030M1

  I øjeblikket er der dieselbike arbejder som militære køretøjer. Her en M1030M1.

 • Motorcykel-diesel-HDT-JP8-Diesel

  Og en anden 'klassiske' mellem cykler diesel: Diesel HDT JP8.

For at gøre tingene værre, ville denne periode være endnu mere ubehageligtog upassende for by- motorcykler, for eksempel hvisFormålet er som regel til at dække i et par minutter meget korte afstande, ogselv starte og stoppe flere gange. Enhver dieselmotoralder for tidligt, hvis de udsættes for denne livsrytme ogIgen, turbo ser bort fra de mulige problemerforsinke eller "forsinkelse i tid critics- være et element, deropvarmning og afkøling på grund at undgå problemer ivedligeholdelse (punkt 5).

5 Vedligeholdelse og anmeldelser

Fastholdelse af en cykel er, hvad nogle menneskerretfærdiggør at have det i stedet for en bil; og en dieselmotor somencarecería unødvendigt, at være mere delikat mekanisk,især hvis underkastet koldstart pludselige, storegentagne accelerationer og opbremsninger.

6 Brændstof Pris

I årevis er forskellen mellem prisen på benzin ogdiesel er ikke så omfangsrigt, så med andre ord, hverEfter at købe en diesel udgør mindre selv når vi taler om biler.Denne 'paritet' har en anden konsekvens: den har nugøre mange flere kilometer om året for at overveje en alternativdiesel, og som regel, klienten kører en motorcykel mindrekilometer med hende end med sin bil.

Så igen, diesel cykler kun kunne være en mulighedfor en meget rutero brug på hovedveje og afstandemeget lang.

7 Investeringer nødvendig

Med alt dette og på et tidspunkt, hvor salget erbegyndt at samle op med 125cc scooter somabsolutte dronninger af markedet, hvilke producenter var villigeat investere i udviklingen af ​​en moto diesel? det ser ud somDet ville være vanskeligt at tilbagebetale nogen udlæg på forskning ogudvikling (R & D), der tager sigte at acomplar mekaniskdiesel til et chassis med to eller tre hjul.

Men gennem historien, der har været mærker somslangebøsse, Yamaha, Royal Enfield at en eller anden mådeså de har prøvet lykken i dette område uden succes. På den anden side,Nogle hære har i deres rækker diesel motorcykler,selv om meget langt fra at ville bruge enhver bilistisær i deres dagligdag.   


Понравилась статья? Поделись с друзьями: