De fem bedste biler 7 sæder 2017

Det er de fem bedste biler 7 personers 2017, de mest interessante køretøjer til salg i øjeblikket tilgængelig levested stand til at bære op til syv passagerer om bord. I galleriet præsenterer vi de kandidater, hvor du vil finde fra to separate rummelige minibusser til SUV'er.

Interesseret: HvilketDisse syv-sæders SUV er den bedste?

Hvis du spekulerer på, hvad bilen til at købe, og du har brug for et køretøjet kabinen og med tilstrækkelig kapacitet tilbære syv personer om bord, denne rangordning du er interesseret: de fem bedste biler7 sæder 2017. Der er i øjeblikket mere end 20 modellerforskellige udbud til salg interiører af dissefunktioner, tal, hvis vi overveje finish ogforskellige motorer, som hver af dem erTilgængelige udløser tilbud til omkring 400 optioneranderledes.

Med så mange modeller og varianterat vælge, vil du forstå, at en liste som denbedst 7 sæders køretøjer 2017 Vi bringer dig i dagDet kan være meget nyttigt for dem, der er i fuld forfølgelsedit næste køretøj. I gallerietbilleder til hvor fem kandidater harvalgt, der spænder fra store minibusser med masser af pladsfor både passagerer i bagagerummet, til en imponerendeSUV, selv om det tager et stykke tid til salg, forbliver denbedste valg, hvis du er på udkig efter en ægte syv-sæders.

¿Komfortabel kørsel? Se, hvordan sæder er designet ...

Og er, at det problem, som du kanstøder på, når de vælger en bil med syv sæder dette erat i sidste ende disse to ekstra pladser har dimensionerså lille, at begrænse deres brug kun til menneskerlille statur, børn dybest set. Og alt dette skal tilføjes denen anden akilleshæl af denne type bil: stammen(Her er flere modellerstammen af ​​markedet). Med fem opererer pladser, alletilbud belastning rummelige områder og stor kapacitet. Men de tingog ændrer en masse, hvis vi bruger de syv pladser: i mangetilfælde stammen er reduceret til lidt mere end hundrede literkapacitet, dvs. stort set det samme som en Smart Fortwo, byens par excellence.

Forestil du ønsker at tage om bordsyv passagerer og hver bærer en kuffert,dog små typer fly cockpit. Hvordan vil du være i stand til at placereat i sådan en lille kuffert? Det er kompliceret, så du skaltage hensyn til den type brug, som vi planlægger at gørevores fremtidige køretøjer: hvis du har brug for det syv sæder afregelmæssigt og rigelig lastrum, vil du ikke være meremen at gå til en stor MPV; og hvispå den anden side, ved du, at kun du vil bruge disse syv pladser ispidsbelastningsperioder, en kompakt MPV, en SUV med syv sædereller endda en bil mere konventionelle måder, såsomMercedes E-Klasse stationcar ellerTesla Model S.

5 bedste MPV'er 2017 (6)

 • Top 5 MPV'er 2017

  Mercedes B-klasse er en klassiker af tyske premium MPV'er.

 • Top 5 MPV'er 2017

  Renault Scénic tilbyder 5 og 7 sæder og en bred vifte af motorer.

 • Top 5 MPV'er 2017

  Opel Zafira fornyes både inde og ude og er mere praktisk end nogensinde.

 • Top 5 MPV'er 2017

  Citroën C4 Picasso tilbyder alle de løsninger, du kan finde i en MPV.

 • Top 5 MPV'er 2017

  BMW Series 2 ActiveTourer er den første minivan mærke med fem sæder.

 • Top 5 MPV'er 2017

  Dens navnebror syv-sæders er BMW Serie 2 Grand Tourer, med en lidt længere krop.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: