10 billigste biler du kan købe i 2017

Opel Karl

Vi ønsker at hjælpe dig med at vælge den bedst mulige måde med denne 10 billigste biler du kan købe i 2017, i alt 10 køretøjer, der præsenteres som en interessant mulighed for dem, der ønsker at justere den maksimale budget til at erhverve option sin første bil eller udskift med i dag.

Gå ikke glip af: Køb en bil i Tyskland: alt, hvad du behøver at vide

Vide, hvad bil at købe, er en af ​​de vanskeligste spørgsmål, vi skal løse alle så ofte. Dette er en meget vigtig beslutning, fordi det ikke kun er afhængige af vores uafhængighed med hensyn til mobilitet i løbet af de næste par år, kan fejl også være en stor hæmsko for husstanden økonomi. Vi siger dette, fordi spotmarkedet er ofte meget fristende, men dog attraktive det kan synes et tilbud, vil det være vanskeligt at sammenligne med 10 billigste biler du kan købe i 2017 så du præsenterer, især for den ro, der giver deres officielle garantier.

VIDEO 10 billige dieselbiler solgt i 2017

De er Billig bil 2017 at ud over skiller sig ud for deres salgspriser er omkring 10.000 euro i alle tilfælde, fordi det er biler, der tilbyder en afbalanceret forhold mellem udstyr og pris. Nogle af de udvalgte, ud over at opfylde det primære krav, der er at have et salg sats i stand til at tilpasse sig lavere budgetter, er meget godt placeret i indekserne for pålidelighed, der tilbydes af agenturer så prestigefyldt som den tyske TÜV eller virksomheder så du berømt som Dekra.

Syv gode og billige biler (7)

 • Mitsubishi Space Star Front

  Mitsubishi Space Star er et hjælpeprogram, der ved, hvordan man tilbyder kvalitet, plads, udstyr og økonomi: fra 11.000 €.

 • Citroen C-Elysée side

  De Citroen C-Elysée er en fire-dørs sedan, 4,43 meter lang og med en lastekapacitet på 506 l. Fra 12,930 euro.

 • Front Dacia Duster

  Den Dacia Duster er en af ​​de mest økonomiske SUV markedet. Det tilbyder en rummelig indretning og dens start pris er 10.900 euro.

 • Ford Ka Front

  Ford Ka er en urban interessant baseret på den slående Fiat 500, men er billigere: fra 8.800 euro.

 • Hyundai i20 foran

  Den nye Hyundai i20 forårsager en lille revolution i sit segment takket være sine gode finish. Fra 9.950 €.

 • Kia Picanto side

  Kia Picanto har opdateret sit image, men stadig fastholder sin interiør godt færdig. Fra 10.145 euro.

 • Seat Toledo Front

  Seat Toledo er en fem-dørs hatchback, med korrekte finish, men frem for alt en kæmpe kuffert på 550 liter.

den 10 billigste biler du kan købe i 2017 De er ikke nødvendigvis den billigste på markedet. Vi har valgt at tilbyde et udvalg blandt dem, der er mere overkommelige, med undtagelse af dem, der er mere 'nøgne' og fokusere på dem, der synes mest interessante for deres egenskaber, har en begavelse af mere end acceptabel standard og fås i de fleste tilfælde, at suficiemente stand til cockpits. Drage fordel af rabatter, der tilbydes af hver fabrikant dengang vi skrev denne artikel, og selv om pive planen er gennemført, hvis du er interesseret i at komme af din gamle bil, kan du få virkelig fristende tilbud der i nogle tilfælde overstige snævert 7.000 euro.

Lille: 434 point for Citroen C1, 477 til Opel Karl ...

1. Opel Karl

Opel Karl, præsenteret som en af ​​de Billige mest interessante biler ved at tilbyde konkurrencedygtig pris i forhold til sin rigelige udstyr. Til dette må vi tilføje, at det også er en forholdsvis ny model på markedet, så det er stadig ikke meget almindeligt. Med anvendt salgsfremmende rabatter området starter ved 7,990 euro, men det betyder ikke noget, den version med Selektiv finish og motor 1,0 ECOTEC benzinmotor med 75 hestekræfter, det forbliver i 8,768 euro. Den negative er dens kuffert, med kun 215 liter.

Som nævnt, udstyr er rigeligt og det omfatter en multifunktions rat, et lydsystem med Bluetooth, USB- og auxiliary input, output assistent verserende, elektrisk justerbare spejle eller cruise control. Til alt dette skal lægges front-, side- og gardinairbags, sædehøjde justerbar driver, computeren den fjerntliggende centralstyring eller den nødvendige stabilitet og lukning trykføler.

Effekt: 75 hk

Gennemsnitlig forbrug: 4,5 l / 100 km

Porter: 215 liter

Kia Picanto

2. Mitsubishi Space Star

Det er nok den mest ukendte af listen billigste biler du kan købe, noget uretfærdigt på en måde. Med denne model, har Mitsubishi bestræbt sig på at tilbyde ikke kun et produkt med en attraktiv pris, også med en omfattende udstyr end sine største konkurrenter. Mitsubishi Space Star fås med tilbud til 10.200 euro med Motion finish og 1,0 benzinmotor 88 hk.

Det vigtigste træk ved denne model er dens omfattende standardudstyr, det har mange elementer, der ikke har de andre kandidater. Vi henviser til emner som automatisk forlygte, til regnsensor eller systemet adgang og starten hænder fri. Det har også hjul og gearknop læderindtræk, alufælge 15 inches, automatisk klimakontrol, fire el-ruder, multifunktionsrat, lydsystem med ekstra tilslutninger og Bluetooth-forbindelse eller opvarmede sidespejle med lys blinkende LED integreret.

Effekt: 80 hk

Gennemsnitlig forbrug: 4,3 l / 100 km

Porter: 235 liter

Billige biler 2016 Suzuki Celerio

3. Suzuki Celerio

Med sine 3,6 meter lang, er Suzuki Celerio ligger halvvejs mellem den fjerde model i listen, og den anden med den fordel i forhold til Sæde, der har en fem-dørs krop og en hytte fem pladser. Selv om det er muligt at erhverve det for færre penge (7,795 euro), Vi anbefaler, at du er færdig med GL-versionen, som er prissat 9.190 euro med rabatter anvendt. Den har en 1,0 benzin motor, der producerer 68 hestekræfter og som tilbyder acceptabel ydeevne til brug i byområder.

Vi har valgt den celerio GL og ikke fordi de grundlæggende funktioner klimaanlæg, radio med MP3, USB, CD og tilslutningsmuligheder Bluetooth, Front el-ruder, centrallås, justerbart rat, justerbart førersæde højde, plus stabilitet kontrol, to forreste airbags og dæktryk sensor.

- Effekt: 68 hk

- Gennemsnitlig forbrug: 4,3 l / 100 km

- Porter: 254 liter

4. Fiat Panda

Fiat Panda er en regelmæssig på disse ranking, hvor vi søger at tilbyde billig bil til den bedste pris. Den lille Fiat tilbydes i tre finish og starter i pop 6.590 euro med de nuværende anvendte rabat (men ja, finansiering, som i mange andre modeller ranking). Under hætten en benzinmotor og 1,2-liters 69 hk med manuel gearkasse skjuler. Men den standardudstyr er det grundlæggende, såsom tilvejebringelse af airbags, læderrat eller det elektroniske stabilitetsprogram (ESP), mens skal betale for at have så grundlæggende som centrallåsen eller radio muligheder.

- Effekt: 69 hk

- Gennemsnitlig forbrug: 5,1 l / 100 km

- Porter: 225 liter

5. Skoda Citigo

Citigo Skoda, som gør det Seat Mii, som den deler platform og drivline, er den mindste model af den tjekkiske firma. Den tre-dørs Citigo Style starter ved 10,170 euro og selvom ikke den billigste, det er den mest interessante slut justere prisen. De tilpasningsmuligheder tillader leg med design uden at tilføje for meget ekstra omkostninger og omfatter udstyr såsom luft acondiconado, centrallås styring dæktryk, aluminiumsfælge 16 inches, tågelygter og radio farvedisplay. Under hætten, bliver motorens 1.0 MPI 60 hk benzin den er forbundet med en manuel gearkasse fem relationer.

- Strøm: 60 hk

- Gennemsnitlig forbrug: 4,5 l / 100 km

- 251 liter

6. Dacia Logan

Hvis du er på udkig efter mere plads, vil vi gerne invitere dig til at fortsætte med at fordybe sig i produktporteføljen af ​​det rumænske firma. Den Dacia Logan tilbyder en tredje bind i kroppen og deler de samme motorer som hjælpeprogrammet. I dette tilfælde, TCE Ambience 90GLP Logan starter i 10,280 euro og udstyrer en turbo tre-cylindret 0,9-liters 90 hk der lever af LPG og benzin. Det giver den samme valgfri, men denne gang klimaanlægget er en del af standardudstyret. Navigation Pack 435 euro eller 180 euro tågelygter er de få komponenter, der kan tilføjes.

- Effekt: 90 hk

- Medium forbrug: 3,5 l / 100 km

- Porter: 510 liter

Billige biler Dacia Sandero 2016

7. Dacia opdager

Dacia Sandero er en af ​​de nye biler billigere marked, fordi dens pris starter ved 7821 euro Ambiance version 1.5 dCi dieselmotor 75 hk, med alle de rabatter anvendt. Mens dette slut ikke indarbejde en standardudstyr stor nok, skal du tilføje de 423 euro det koster altid brug for aircondition, så i alt ville det forblive på 10,753 euro.

Blandt standardudstyret herunder Sandero stemning, bør vi nævne ESP, den frontairbags front og side, centrallås med fjern- eller stålhjul 15 inches i diameter med hjulkapsler. Du kan fuldføre, selvom stedet for at vælge klimaanlæg, som vi har sagt, det koster 423 euro, du beslutter dig for at inkludere en af ​​de to pakker, der også omfatter dette element af komfort. Den første tilføjer en radio med alle typer af tilslutningsmuligheder, herunder Bluetooth påkrævet, for 627.99 euro, mens den anden har en praktisk browser med touch screen 7-tommer 435 euro.

- Effekt: 75 hk

- Gennemsnitlig forbrug: 3.8 l / 100 km

- Porter: 320 liter

8. Citroen C1

Den fem-dørs Citroën C1 med City Edition starter ved slut 9.600 euro. Den præsenteres som en af ​​de mest komplette og interessante muligheder her, enten for prisen og for udstyret. Standard udstyr såsom touch skærm 7-tommer Bluetooth og MirrorLink, ABS, ESP, klimaanlæg, fartbegrænser, Læderrat og aluminiumsfælge, blandt andre, gør det skiller sig ud, mens under kølerhjelmen det skjuler en PureTech benzinmotor 1.2-liter med 80 hk og manuel transmission.

- Effekt: 80 hk

- Gennemsnitlig forbrug: 4,3 l / 100 km

- Porter: 196 liter

Billig Car Seat Mii 2016

9. Seat Mii

Seat Mii, ud over at være den mindste model, der sælges af den spanske virksomhed, med 3,56 meter i længden, er mindre blandt 2017 økonomi biler Vi foreslår, hvilket indebærer en begrænsning af antallet af passagerer, som i dette tilfælde er fire. Men hvis du normalt er at navigere byen og ikke normalt gør lange rejser, kan det være et glimrende valg. I øjeblikket Seat Mii Style tilbud fra 11.480 euro med alle mulige rabatter anvendt en urban anvender en mekanisk 1,0 benzin med 60 hk og udstyret med en manuel fem-trins gearkasse. Udstyret komponenter såsom klimaanlæg, centrallås, tripcomputer, front- og sideairbags og elektronisk stabilitetsprogram (ESP).

- Strøm: 60 hk

- Gennemsnitlig forbrug: 4,5 l / 100 km

- Porter: 251 liter

10. Dacia Duster

Den Dacia Duster er uden tvivl den mest succesfulde model af den rumænske firma. En SUV overkommelig pris starter ved 10.000 euro Base finish. inviterer vi dog du at investere lidt mere, og du får en 115 Duster 4x2 1.6 Ambience med ældre muligheder udstyr til 12.565 euro. Udstyre med 115 hk og en manuel transmission en firecylindret benzin 1,6 liter. Hertil kommer, at systemet på Start&Stop, el-ruder, centrallås, dæktryk, MP3, ESP, ABS-radio og bremseassistent nødsituation er en del DELE sensor standardudstyr. Tilføj aircondition til 705 euro, og du bliver nødt til at fuldføre.

- Strøm: 115 hk

- Gennemsnitlig forbrug: 6,4 l / 100 km

- Porter: 475 liter


Понравилась статья? Поделись с друзьями: