Den 10 bedste biler værdi i 2017

Her er et udvalg af de 10 bedste biler i værdi på 2017. Som du kan se, står denne nyligt begyndt år er der så interessante muligheder som Hyundai i30 fornyet eller den vellykkede Seat Leon. Tør du at kende dem alle?

Gå ikke glip af:'Ti bilerder ankom året af forfatningen

disse er de øverste 10 biler i forhold2017 værdi. Hvis du er interesseret i at ændrekøretøj står i år, og du kigger på, hvad bil at købe, i hvert fald blandt dinkrav er at opnå et glimrende forholdværdi. Hvis du ønsker at lykkes i denne forbindelse være opmærksomkandidater, der har nedenfor og i gallerietder ledsager disse linjer, hvor du finder reelle valgmulighederat overveje og tilpasse sig de forskellige behov ihver køber.

5 populære klassiske biler vil stige i pris

Vi ønskede at gøre en feje afforskellige segmenter af bilen for at forsøge at findeurbane muligheder, SUV'er, kompakt, og endda nogle SUVlille sportsvogn, fordi som du vil se nedenfor, kvaliteten ogsjov behøver ikke at være i strid med prisen. den bilergod værdi for pengene 2017 demonstrere ogogså det gør det klart, at det er muligt at få adgang til store og interessantprodukter til den rigtige mængde. En sidste bemærkning omdenne forbindelse: Bemærk, at alle priserBil ledsager ranking modeller ikke får rabat ellerforfremmelser.

1. Peugeot 108

frugtet partnerskab mellem PSA og Toyota, Peugeot 108Det ramte markedet i 2014. Dette er et segment En model, derDet giver den alsidighed er nødvendig for at bevæge sig rundt bycentreuden at ofre det unikke i de forskellige mulighederTilpasning med denne konto. motorerLille og effektiv er den anden store satsning for Peugeotlille urbanitetens.

Powertrains: fra 69 til 82 hk

Porter: 227 liter

Pris: fra 11.400 euro

2. i20

turtil Korean Hyundai i20 og renoveret. erer det første valg af B-segmentet, som jeg bringer detteranking. Dens overkommelig pris er den højeste af dine indsatser og premiererdet nye design sprog af brand, som for nyligVi har set afspejlet i HyundaiTucson. Den tilbydes i tre forskellige organ stilarter og funktionertrim niveauer differentieret udstyr. Alle et plusoverveje.

Powertrains: fra 75 til 120 hk

Porter: 301-336 liter

Pris: fra 15,150 euro

3. Skoda Fabia

direktefra tarme af Volkswagen Group Skoda Fabia kommer enungdom og bymodel, der fokuserer på pris og højerefordel. Vi fandt det i to forskellige legemer femCombi-dørs og vogn, venter på ankomsten af ​​variantenRS og har atmosfærisk tre-cylindret turbo motor og dermedsom en effektiv TDI diesel med 105 hk.

Powertrains: fra 60 til 110 HK

Porter: fra 330 til 530 liter (FabiaCombi)

Pris: fra 13,120 euro

4. Mazda2

nuvi fokusere endnu mere på kvaliteten aspekt med Mazda2. den kompakteB-segmentet af den japanske virksomhed viser et udvendigt designattraktiv og avantgarde forlader traditionelle linjer. enkun fem-dørs krop og teknologi SkyActivebenzinmotorer er den principale påstand. Forbruget eren af ​​dens høje punkter.

Powertrains: fra 75 til 115 hk

Porter: 280 liter

Pris: fra 13.250 euro

5. Seat Leon

Seat LeonsælgerSpansk firma kan ikke gå glip af i en rangordning af køretøjerdifferentieret ved værdi. Den nye SeatLeon blev for nylig præsenteret i Barcelona og integrerermere teknologi og er en pioner inden hensyn til tilslutning medInfotainmentsystemet med touchscreenHan har arvet fra sin storebror, SeatAteca. Den er forsynet med organer 3 og 5 døre og enbekendt. Der er ingen mangel på interessante variationer Cupra, meddens 300 hk og mulighed for at montere firehjulstræk,De er sande sport.

Powertrains: fra 110 til 300 hk

Porter: fra 380 til 587 liter

Pris: fra 18,080 euro

6. Hyundai i30

Hyundai i30

Med sin nylige og omfattende renovering,Hyundai i30 er en af ​​de indsatser mereInteressant C-segment kompakt bil, den bedst sælgendei Spanien. Det er et fast produkt, der overbeviserudseende, kvalitet og ydeevne. Det er blevet designet, udvikletog testet i Europa, som også er fremstillet. Forbrug ogCO2-udledningen starter fra 3,4 l / 100 km og 89 g / km, talat de er blandt de bedste i sin klasse. Selvfølgelig holdernoget imod at få adgang versioner, både diesel og benzin,De vil ikke gå på salg indtil det andet trimetre 2017. 

Powertrains: fra 95 til 140 hk

Porter: 395 liter

Pris: fra 20.500 euro

7. Kia CEE'D

en andenundergår restyled midcycle. Kia CEE'D aktierplatform med Hyundai i30, og nu debuterer højeste niveauudstyr, mekanisk Euro6 og en interessant mulighedtre-cylindret benzin turbo 100 hk der er altså en banebrydendei form af forbrug er berørt. Ligesom i30, har vi treforskellige organer og højtydende variant 204CV. Kia salgsfremmende rabatter vil være nøglen for digdekanteres CEE'D.

Powertrains: fra 90 til 204 hk

Porter: fra 380 til 528 liter

Pris: fra 17.600 euro.

8. Seat Toledo

Det ersand, der har varet tre år på markedet, men Seat ToledoDet er en unik model i sit segment. Den kombinerer interiør alsidighed,en kæmpe kuffert og slående prisen er uovervindeligdirekte. Hvis jeres er kompakt sedans, Toledo er dittrumf, en bil for forældre, der benægter SUVog minibusser, men på samme tid, de vil have en bilstand til den bedst mulige pris.

Powertrains: fra 90 til 125 hk

Porter: 550 liter

Pris: fra 16,860 euro

9. Juke

enaf de bedste B-SUV markedet. Da Nissan Juke ramt markedetFor et par år siden, har sit design forblev frisk og fed og harNissans bud var for et segment, der, inden da, nejHan havde ingen markedsandel. Det har versionereffektiv diesel og benzin turbo og optioneren variant underskrevet af Nismo. Hvad ville du spørge en crossoverKompakt?

Powertrains: fra 90 til 218 hk

Porter: fra 354 liter

Pris: fra 16.700 euro

10. Mazda MX-5

ogDet kommer turen til de sportsgrene, som jeg lovede i begyndelsen. Er du enentusiast følelser, men ikke ønsker at betale en priskvalte for dem? Mazda MX-5 erbedste løsning. Den fjerde generation af den populære roadster vistmed den samme DNA evigt. En let vægt, dimensionerkompakte, naturlig indsugning benzinmotorer bundet til en kassemanuelt gear og baghjulstræk. Som om dette ikke varnok, fandt vi prisen. kræver rivaleren dobbelt mængde penge til at erhverve dem. og nuDu kan også vælge optrækkelige hardtop variantnye Mazda MX-5 RF.

Powertrains: fra 131 til 160 hk

Boot: 130 liter

Pris: fra 25.000 euro